Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přírodní krásy San Andreas - Back o' Beyond #1


Alchymista

Hráč

11
5.5.2024 22:43

Přírodní krásy San Andreas

Ostrovní stát San Andreas nabízí spoustu možné zábavy. Například různé srazy pro milovníky aut, či nadšence do boxu až po noční krušný život, který nabízejí hned několik barů a klubů rozesetých po celém státě. Místo jsou zde různorodá a člověk si zde zkrátka sám najde to svoje a určitě se zabaví pokud chce.

Ale co když si chcete odpočinout od rušného města a lidí? Chcete si jít ku příkladu zaběhat s přáteli či si jinak zasportovat, nebo jít na rekreační procházku s rodinou? Co když si chcete jen odpočinout od každodenních starostí a na chvíli prostě vypnout?

Ráda bych Vám proto představila novou sérii článků o našich nejkrásnějších a nejzajímavějších naturálních místech, který náš stát San Andreas nabízí. Postupně si v této sérii shrneme všechny něčím speciální přírodní místa.

Back o’ Beyond

Jako první místo, o kterém jsem se rozhodla napsat článek, je místo Back o’ Beyond nacházející se ve jihovýchodní části Flint County. Osobně si myslím, že tahle část ostrova je jednou z nejkrásnějších a má rozhodně, co nabídnout.

Back o’ Beyond je vysoce zalesněná oblast, převážně jehličnatými stromy, s různorodými úrovni terénu a bohatou přírodou. Nenacházejí se zde, kromě silnic a mostů, žádné člověkem postavené struktury a obydlí. Za to tady nalezneme jezero, kde se v létě můžete zchladit a zaplavat. 

V této chráněné oblasti skutečně poznáte pravou přírodu Red County. Žádné auta, hluk, či jiné znečištění nebo davy lidí zde opravdu nenajdete. Uslyšíte zde pouze zvuky místních zvířat a šumění stromů. Takový klid a harmonie jaká zde panuje, je jen ve státě málokde ba vůbec.

Back o’ Beyond je přímo dokonalé, jak pro rekreační procházky, tak pro trampy a zálesáky. Příroda je zde také dokonalá. Taková krásná vegetace, čistá a průzračná voda a kamenité kopce se vidí jen málokde. Proto bych Back o’ Beyond doporučila všem, jak obyvatelům státu, tak i turistům, kteří chtějí vidět kousek pravé přírody.

Vezměte tedy své přátelé nebo známé a vydejte se společně za zážitky a dobrodružstvím, které Back o’ Beyond nabízí. Zároveň Vás žádám abyste u procházení nedělali zbytečný hluk a neznečišťovali, tak naši bohatou a fenomenální přírodu.

(Oblast Flint County - červená, oblast Back o’ Beyond - zelená)

Za Red County News,

Juliette Lemaitre.


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo