Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vymazání trestního rejstříku

bzinko

Hráč

16
15.5.2024 19:53
ADRESÁT
Policie San Andreas
San Andreas

ODESÍLATEL
Andrew Pollack
San Andreas

VE VĚCI: Žádost o výmaz z trestního rejstříku

Vážení,

předmětem tohoto dopisu je žádost o vymazání trestního rejstříku mé osoby. Nakolik jsem přesvědčen, že od doby spáchání mého posledního trestního činu jsem dospěl do bodu, kdy splňuji všechny podmínky pro výmaz záznamů z trestního rejstříku.

V uplynulém období od vykonání trestu jsem vedl řádný život, řádně se začlenil do společnosti a nespáchal žádný další trestný čin. Dodržoval jsem všechny zákony a mé jednání bylo bezúhonné.

Dále bych rád uvedl, že jsem od svého odsouzení aktivně pracoval na své nápravě a integraci do společnosti.

Výmaz záznamu z trestního rejstříku by mi umožnil plně se zapojit do občanského a profesního života bez stigmatizace minulého činu. Jsem si vědom své minulosti, ale pevně věřím, že mi bude dána šance na nový začátek, který mi umožní plně rozvinout můj potenciál a přispět k rozvoji společnosti.

V souladu s výše uvedeným Vás tímto žádám o vymazání záznamu o mém odsouzení z trestního rejstříku. Děkuji Vám za zvážení mé žádosti a věřím, že mé žádosti bude vyhověno.

S pozdravem,
Andrew Pollack
616-256
andrew.pollack@post.ic

30.5.2024 10:19

Vážený pane Pollack,

děkujeme za zaslání tohoto elektronického podnětu. Nemůžeme nařídit smazání trestného rejstříku protože neuplynula dostatečně dlouhá doba pro nás, aby jsme si ověřili Vaši nápravu.

S přáním hezkého zbytku dne,

npor. JUDr. George Wimar Fitzler,
Člen vedení policie.