Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představení

OndrejKostales

Hráč

9
16.5.2024 14:23, naposledy upraveno 16.5.2024 14:25 uživatelem OndrejKostales

Zdravíčko vespolek

Jmenuji se Ondřej Koščuško pod přezdívkou OndrejKostales

Věk: 17

Studuji: Opraváře zemědělských strojů

Zkušenosti v RP: Jsem člověk, který rád nabírá zkušenosti ale myslím si, že RPit umím

V osobním životě jsem Introvert, ale s lidmi, na kterých mi záleží se chovám Extrovertně

Na Skimo jsem se dostal v roce 2023, kdy jsem projížděl sociální síť Instagram a viděl jsem reklamu na Skimo v herním klientu Multi Theft Auto.

Skimo se mi začalo už od začátku líbit, protože miluju nostalgickou hru Grand Theft Auto San Andreas a v životě by mě nenapadlo, že někdo byl schopen vymyslet na tuto hru modifikace na Roleplay.

Ze začátku se mi moc nedařilo, ale Hráči, Helper Team a Admin Team mi dali možnost pomoci a nabrat zkušenosti ohledně RPení

Co se mi na Skimu líbí?

- Modifikace ohledně reálných modelů vozidel

- Spousty skvělých možností (Založit si vlastní firmu, mít nemovitosti, spousty možností jak pracovat a jak si upravovat vozidla, RPit nelegál i legál)

- Skvěle vymyšlené lokace měst a dopravní systém

Mohl bych říct toho více, ale to bych psal týdny

Seznámil jsem se s hodně skvělými hráči a je to pro mě únik z reality

Na závěr chci říct...

Doufám, že nikdy neudělám žádnou blbost ohledně chování abych pak nedostal banána :D

A tímto zdravím i celý Admin Team, Helper Team a všechny hráče, kteří hrajou tento úžasný server!