Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Johna Sandlera. ( fest originalní jméno... asi má rád Adama)

mesani

Hráč

11
14.10.2020 14:18

za prvé by mě zajímalo kdo byl tak zhulenej a dal mu pravá ale to je vedlejší... Jakoby borec dostane hlášení o pokusu o znásilnění dojede na místo má tam svědka oznamovatelka je od modřin borec nechá odjet všechny a pošle chlapa s výstrahou odjet a nic neřeší jakože celkem pohoda že Major od pčr nechá tohle udělat ale pohoda že... to tady v ČR dělá pčr pak si boreček stojí před PČR stanicí s G36tkou která má Optiku Úsťové zařízení atd... u auta Jakože fest RP master za mě no... poté když jedeš na kole a zařveš jedno blbé Vrum dostaneš Warn... jakože za mě Admin na baterky přesnejí CR2032... jakože buď si ho hodit do pohody a nebo mu sundat práva protože to je prostě kokot.

neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 6

Boruuvka

Hráč

1
14.10.2020 14:24, naposledy upraveno 14.10.2020 14:27 uživatelem Boruuvka

S tímto musím souhlasit.(nahlašoval jsem to znásilnění)

sandlerino

Hráč

42
14.10.2020 14:58

Jakoby borec dostane hlášení o pokusu o znásilnění dojede na místo má tam svědka oznamovatelka je od modřin borec nechá odjet všechny a pošle chlapa s výstrahou odjet a nic neřeší jakože celkem pohoda že Major od pčr nechá tohle udělat ale pohoda že... 

Dobrá, řešíš IC věc OOC, toto je prosím IC věc a řeš ji taktéž IC. Máš vládní fórum, to je IC, tam si můžeš IC stěžovat.

to tady v ČR dělá pčr pak si boreček stojí před PČR stanicí s G36tkou která má Optiku Úsťové zařízení atd... u auta Jakože fest RP master za mě no... 

Převážel se zločinec do nemocnice, byly to opatření proti napadení sanitky a příprava konvoje.

poté když jedeš na kole a zařveš jedno blbé Vrum dostaneš Warn... 

2x jsi to tam projel, i když tam stáli 2 policejní auta s majáky, kličkuješ v silnici kolem a křičíš ,,vruuuum". Dle mého by jsi to IRL neudělal.

PS: Stížnost jde napsat i lépe, než zase nadávat, jelikož to je snad jediné, co umíš.

mesani

Hráč

11
14.10.2020 15:15

Pokud si aspon trochu inteligentní tak ti dojde že to nahlašení bylo to že to bylo Non RP a to tím že by to PČR  nenechala takto odbít...  Druhá věc od kdy je převoz osoby do nemocnice s G36ckou? ještě když tá osoba je zraněná trochu si to uvědom...  ty by si v  PČR a Admin Teamu neměl bejt... a to že kličkuješ tak asi když má v píči ruku což si mohl i IC vidět... tak asi nebudeš jezdit rovně... tady jde vidět tvoje inteligence.... nebo to tvoje včerejší vystoupení že se otočíš uprostřed křižovatky bez majáků bez Blinkrů a poté se rozjed jak hovado a napálit to zezadu do motorky a do OOC napsat Ups je taky celkem Fest dobrý na Admina.... Ani se nedivím že ten Artheon tak upadá když vidím ten tvůj přístup k tomu...

sandlerino

Hráč

42
14.10.2020 15:20

nebo to tvoje včerejší vystoupení že se otočíš uprostřed křižovatky bez majáků bez Blinkrů a poté se rozjed jak hovado a napálit to zezadu do motorky a do OOC napsat Ups je taky celkem Fest dobrý na Admina.... Ani se nedivím že ten Artheon tak upadá když vidím ten tvůj přístup k tomu...

Toto bylo bohužel způsobeno mým nestabilním internetem, potvrdí ti to Bohumil Grol. Situace byla mezi mnou, Bohumilem a Kaprálkem objasněna a byl této RP akci udělen skip se souhlasem mě, Bohumila a Kaprálka.

mesani

Hráč

11
14.10.2020 15:26

takže tvůj nestabilní internet ti dovolí se v Chillu bez ani jednoho vrácení se otočit a rozjet se... tak to pak jo.

Lofanek

Hráč

33
14.10.2020 16:18

Dovolím si vyjadriť sa, aj keď s tým nemám nič spoločné. (prosím, nezraz ma za to s tou E60, ktorú máš na profilovke - fest originální profilovka, asi máš rád BMW)

Môžem potvrdiť občasné Sandlerínove lagy, za ktoré človek jednoducho nemôže. 

Zo začiatku sa prosím ťa uvedom, hráš na serveri deň, nepoznáš ľudí a hneď si dovolíš napísať topic na fórum, kde urážaš člena AT jedna radosť, ako keby bol ozaj na baterky. Poukazuješ tu na jeho "inteligenciu", pričom práve ty používaš v každej druhej vete nadávku na rozdiel od Sandlerína, ktorý jedná vkľude.

za prvé by mě zajímalo kdo byl tak zhulenej a dal mu pravá ale to je vedlejší

Sandleríno je člen jednak Leosight AT, ktorý má pod palcom Rataj (prvý zhúlenec) a rovnako člen Artheon AT, ktorý má pod palcom Paradoxx (druhý zhúlenec), takže celkovo máme na portáli až dvoch zhúlencov. :) Ale to len tak okrajovo.