Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na celý PSA sbor


M4to

Hráč

3
23.5.2024 14:57

Ahoj.Rád bych si tu trošku postěžoval na PSA.Příjde mi že PSA jdou strašně na win.Vždycky co sem byl v nějake te honičce tak nemají problem pitovat/ramovat v 100+kmh a jeste k tomu ve měste což je totalní failrp žadnej job fear a proste total trash ze strany PSA a když se to jde řešit tak je to "IC věc" IC věc není když borci tě pitnou v 270kmh v měste kde jsou civiliste a "měli by se bát o ztrátu práce" už mě to štve to samé když ujíždím na motorce toje ještě větší trash.A ještě nebudu mluvit o tom že když jim ujedete tak dokažou si vycucat z prstu jakoukoliv blbost co ste porušily v te honičce aby si spravily ego.Neříkám že to dělají všichni je tam pár lidi co jsou v pohodě a maj topoví rpčko ale těch lidí je tam opravdu malo takže by ste se měli zamyslet.

23.5.2024 15:27

Příjde mi že PSA jdou strašně na win.

Je věta, kterou podrážíš vlastně úplně celý obsah stížnosti, jelikož nemůžeš být kompetetivní na RP serveru, možná kdybych to adaptoval celému kontextu, budiž, budiž.

...což je totalní failrp žadnej job fear...

Uznávám, že na Skimu skutečně chybí striktní pravidla ohledně vážení si svého majetku a především té práce, jíž zde zmiňuješ, nicméně to zaprvé není pravidly podchycené, tím pádem to je skutečně problém každého jednoho člověka, u něhož pochybení vidíš, a zadruhé pokud bych to měl vyžadovat po členech sboru a hrozit jim banem, stejně tak se zaměřím na ty, kteří užívají vozidla svých firem k nelegálním převozům, eventuálně v nich třeba jezdí s šátkem na obličeji, ujíždí v nich. To jsou vše situace, v nichž skutečně může být zasáhnut i zaměstnavatel a tím pádem by měl vzniknout přirozený strach každého hříšníka, že se jeho životní situace může zhoršit. Ale věřím, že si poradíme i bez takového prosazování pravidel, tím pádem zůstaneme u toho, že prohřešky policistů, které nejsou v rozporu s konkrétním pravidlem serveru, přenecháme k řešení vnitřního inspektorátu.

A ještě nebudu mluvit o tom že když jim ujedete tak dokažou si vycucat z prstu jakoukoliv blbost co ste porušily v te honičce aby si spravily ego.

Pokud ujíždíš, je přirozené, že tě postihne trest.

...je tam pár lidi co jsou v pohodě a maj topoví rpčko...

Nemůžeš přeci posuzovat úroveň RP na základě toho, kdo tě jak trestá.

Kromě toho ve své stížnosti opakovaně zmiňuješ, že ujíždíš, z tohoto obsahu mi vyplývá, že tedy ujíždíš opakovaně, opakovaně jsi za to byl postihnut. To si tvá postava neváží své vlastní svobody, případně vlastně i života? Během pursuitu se přeci může zranit, zabít. Ukazuješ na někoho prstem, že se nebojí, ale tvůj strach taky nevidím ničím projevený. Káže vodu, ale pije víno?


Dzardys
Team Manager, správce frakce Policie San Andreas

23.5.2024 15:33

Keď hovoríš, že to nerobia všetci, prečo sa potom topic volá "Stížnost na celý PSA sbor" ?

Okrem iného, problémy s pitovaním v meste rieš tu. Pokiaľ však nejaký hráč porušuje pravidlo nonRP fear alebo trashRP, podaj si naňho report F2. Mimochodom, nedodal si žiaden dôkaz a tým tvoj topic stráca váhu, čiže nečakaj trest za údajné porušenie.

F3nixar

Hráč

23
23.5.2024 19:15

Ahůj,

přidám i svůj pohled, protože působím v ilegálním odvětví a s policií mám co dočinění. 

V první řadě chci uvést na pravou míru, že vše má své pro a proti, jak ze strany Džardyse, tak i ze strany nahlašujícího. Nalijeme si čistého vína, ale chyby se dělají na obou stranách. I já byl svědkem, že někteří a znám i konkrétní lidi, kteří to policejní RP nedělají tak, jak by se asi mělo, ale zároveň, nač posuzovat, nejsem-li jeho členem, že? Půjdeme dál. 

Já osobně s Džardysem musím souhlasit v jednom a co jsem tak pochopil tak nejdůležitějším bodě a to je podchycení některých věcí (jako je například hraní na win, nevážení si svého života nebo nehraní strachu o ztrátu práce) pravidly. Musím s ním souhlasit, že podchycení některých skutečností, jako je třeba strach o ztrátu práce, je zbytečné pravidlem podchycovat. Co si budeme, máme tu rezervní pravidlo č. 0, tedy to dává jakousi svobodu adminům některé tresty, které ještě nebyly udány, dát, právě z toho důvodu, aby si lidi nemysleli - "co není v pravidlech, tak přeci neplatí!" Je-li to v rámci rozumného hraní a logiky, proč to nedodržovat?

Co ale musím dát za pravdu nahlašujícímu tak je pitování ve vysoké rychlosti... Nejen že samotní policisté vlastně taktéž riskují život (a to tím, že se například může se odchlípnout ta přední část, která naráží do auta, a třeba zdemolovat podvozek), ale nedává to ani smysl. Ohrožuje se tím vlastně život pachatele..... Což z hlediska zákona je taktéž nemyslitelné. No ovšem, co já, jako laik řeknu, dobře ti tak! 

Ukončil bych to závěrem, že za doby Dzardyse se RP policistů výrazně zlepšilo, a nebojím se říct, že se stále zlepšuje. Dzardys jak ho známe je častokrát nekompromisní, způsobíte-li něco závažného. Taktéž se ale furt snaží, aby policie, a jejich RP bylo stále a stále lepší. Nejsem jejich zastáncem, protože stále tam působí lidé, kteří to hraní mají pochybné a stále jsou na těch vysokých pozicích, ale nebudu házet snad kvůli tomu všechny do jednoho pytle. Znám a vím o další spoustě lidí, kteří to RP mají zbožňující, že Shade? Další OOCčkově neznám, tak se omlouvám, že je nezmíním. 

Fénix out. 

PS: Nevěděl jsem kam narvat toto, ale ještě krátce doplním. Jak jsem tedy přišel i na ty negativní zkušenosti, když se je jich nakonec i zastávám? No prosím pěkně. Mám dva konkrétní případy, kdy jsem se za svoje ilegální postavy setkal přímo osobně s policií. Většinou to byly situace, kdy si pro mě šli už na jistotku, ale i tak. V prvním případě, tedy za Antonia Blake-a tak si pro mě vlkovod krásně přišel a lapil mě bez toho, aniž bych ujížděl a nebo se bránil (Toto je ta pozitivní zkušenost, RP z jejich strany, i když mi zatýkali postavu, tak jsem si nehorázně užil. Všichni to brali profesionálně, včetně mě, a užili jsme si tu atmosféru. Samozřejmě, mohl jsem ujet, ale nač? Když jsem věděl že mi teče do bot - takzvaně jsem to chtěl co nejvíc ukrýt, abych nakonec dostal mírný trest - vážil jsem si života) No a teď ten druhej případ. Ten si pamatuju jen matně, ale vím, že mi vyšetřovali mojí postavu (Měl jsem všechno IC zařízené a nakonec jsem i věděl kolik toho na mě mají) jel jsem se tedy doznat přímo na policejní stanici - opět, nač způsobovat ujíždění, střílení, či cokoliv, když už stejně to mám jistý? (Přemýšlíme hlavou, že?) Nakonec tam se stala nepříjemná záležitost, kdy mi jaksi zjistili že moje frakce (ilegální) vlastně vlastní garáž, kterou oni prohlíželi.. Nevím tedy, jestli si to dlouhodobě nezjišťovali, ale co vím je, tak v MDC se neobjevuje ani ta frakce, ani ta garáž. A samým zázrak o tom věděli. Co za tím stálo už nevím a asi mě to ani nezajímá. 

Tím jen chci říct, že se dějí obě verze, chybuje se. Avšak ty svým RPčkem nejsi nijak přínosný. Čím si přínosný, když ujíždíš? Nijak, řekl bych. Avšak není na mě soudit, ale můj pohled se přiklání stoprocentně k Dzardysovi. 

23.5.2024 19:26

Na win jo? Pobavil jsi mě již v prvním řádku osočením frakce PSA z něčeho, čím se soustavně proviňujete naopak vy v illegal RP daleko častěji (teď netvrdím, že zrovna ty) když například skrze /me a /do skrýváte zbraně na nesmyslná místa, abychom je nenašli a podobně.

Co se týče Fear RP. Co k tomu říct? Pár lidí tu PITuje i ve vysoké rychlosti a řešit každý takový náraz, nevím. Ne vždycky je to ze strany kolegů naschvál. A jak zde zmínil již Dzardys, job fear a takové tu není moc dobře podchycený pravidly a třeba já ho RPím v rámci toho, že má IC je kariérista. Abych se vrátil k tvému ramování - většina z nás se snaží dodržovat ICly postupy, akorát ne každému se to vždycky povede (to zda šlo o omyl nebo úmysl je věc IVV) a při head-on nárazu ve 120 km/h by obě strany měly správně hrát injuries, nicméně oba víme jak to dopadá. V 98% případů aspoň jedna ze stran to nehraje a proto většina pursuitů končí reportem. 

To je asi vše co bych k tomu měl.


Powered by LeoSight IFS
LT~80