Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh o obnovení vlády


F3nixar

Hráč

22
15.10.2020 00:23

Dobrý den,

 

Během posledních pár dní se výrazně zvýšil počet lidí. A tím se víc můj nápad stává více a více věcný.

 

Chtěl bych obnovit fungování vlády... Chtěl bych, aby byli normálně prezident, ministři a další úředníci... A taky, pokud možno, vláda se skládala s hráčů... Přijde mi to vzhledem k tomu, kolik lidí zase hraje na serveru dost dobrým nápadem... Dost pravděpodobně by se zvýšil i zájem o hraní na serveru, protože tam bude i funkční vláda. A tím by také obnovilo spoustu nových pracovních míst a bylo by to rozšíření pracovních míst hráčům. Každopádně rozhodnutí je na vás, ale po tom, co jsem se ptal hodně hráčů, tak mi řekli, že by to tak špatný nápad nebyl

 

Prosil bych vás, aby jste to vzali do úvahy a popřípadě mi na tento nápad odpověděli svým názorem. 

 

Pevně věřím že se na něčem dohodneme a že uděláme server pro hráče zábavnějším!

S pozdravem - F3nixar / James Carrington

 

PS: Tento návrh je hodně stručně napsaný, protože je celkem zbytečné se rozepsat o tom, co bych si představoval a jak bych si představoval, když pak bych dostal odpověď, že nechcete... Proto v případě zájmu se mě ptejte klidně podrobněji.


Powered by LeoSight IFS
LT~22