Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory #7 |GM Holysek|

DJDave

VIP

22
27.5.2024 10:04
Zdravím všechny! S novým týdnem přichází i nový rozhovor! Po krásném včerejším zápase české hokejové reprezentace se mi tohle píše fakt dobře :). Dnes jsem si pro vás nachystal rozhovor s dobrým člověkem a též dobrým adminem, který rozhodně má co předat komunitě. Nyní si užijte rozhovor.

Rozhovor s Holyskem

1. Jak si se dostal na Skimo? Jak by jsi popsal své začátky?

Své začátky bych popsal spíše negativně. Začínal jsem ještě na Artheonu, než upadl a tam právě začalo moje celé RP. Spíše jsem celý server poznával a učil jsem se RPit. Poté jsem se přesunul na skimo, kde jsem RPil asi měsíc, než jsem skončil a dal jsem si delší dobu pauzu. Po nějakém roce jsem se zpět vrátil k RP kde už jsem to začal hrávat aktivně - jen tak pro zajímavost dnešním dnem mám 4 703 hodin (ano, byl jsem závislák). Po nějakém cca roku jsem se rozhodl podat přihlášku do HT, která mi nevyšla kvůli mému nedávnému banu, který jsem dostal - první a poslední ban za celou dobu. Přečetl jsem si teda znovu podmínky a vyčkal jsem celou dobu, poté jsem si podal další přihlášku, která už mi vyšla. Snažil jsem se novým hráčům podávat mé zkušenosti z RP a to se mi taky povedlo - jo, není zač, @magovec. Po nějaké době jsem se dostal do AT ve kterém jsem do teď.

LeoSight.cz

2. Vysvětlíš nám význam tvé přezdívky? Spíš jak tvá přezdívka vznikla?

Tak moje přezdívka vznikla dosti zajímavě. Ještě před RP jsem hrával na několika minecraft serverech, měl jsem přezdívky jako je Kryaka, holyholley a tak. Vzhledem k tomu, že si mě z nějakého nepochopitelného důvodu stále hráči pletli s holkou, tak jsem si přezdívku holyholley zkrátil na Holysek. Nedokážu říct na 100%, jak vznikla přezdívka holyholley, ale myslím si, že to byl právě nick se skinem na minecraft, který se mi líbil, tak už jsem si nechal i přezdívku, kterou jsem si jen pozměnil.

3. Co tě na adminování nejvíce baví či naplňuje?

Tak na adminování mě někdy baví řešení problémů s hráči, ale je to převážně také dostávání pomoci z mé strany ostatním hráčům, když si neví rady - takže jsem stále pořád menší Helper. Naplňuje mě skvělý kolektiv mezi kolegy v AT i HT, který si vždy vzájemně pomůže.

4. Jaký byl největší problém, který si na skimu musel řešit?

Tak takový problém asi nemám, ale zásadně je teď největší problém celkově na skimu kvůli cheaterům, který se snažíme všichni podchytit, ale veškerá čest patří @Rataj a @Dzardys.

5. Kdyby jsi musel vyjmenovat jedno velké město, které se ti na serveru líbí nebo k němu máš nějaké vztah, jaké by to bylo?

San Fierro

Grand Theft Auto Cities Tier List - Cheat Code Central

6. Jaké RP ti nejvíce vyhovuje? Zdůvodni proč.

Tak nejvíce mi vyhovuje ZZS RP, když jsem v ZZS ještě byl. Toto RP dělám už jakou dobu a už jsem ho dělával i od mých začátků na RP. Za to si sám sobě poděkuji, že jsem ze začátku nenašel nějakou frakci, která by mi přinesla pouze to špatné.

7. Kdo má podle tebe špičkové RP?

Tak špičkové RP tady má docela dost lidí, ale převážně to jsou lidi, kteří mají v tabu označení Trusted (*), ale samozřejmě to není důkazem kvalitního RP.

8. Za mě máš RP na velice dobré úrovni. Jakou by jsi dal radu začínajícím hráčům ohledně zlepšení se v RP?

Tak začátečníkům bych dal určitě nejdůležitější radu a to tu, aby se každý hráč nedostal do špatné frakce, která by ho stáhla dolů. Do začátku doporučuji určitě nějaké to IZS, nejlépe HZS, které není tak těžké, ale samozřejmě to může být i nějaká ta firma, která je na nějaké úrovni.

9. S jakým hráčem na Skimu si nejvíce rozumíš?

Rozumím si s hodně lidma, ale nejvíce si teď asi rozumím s @Havliii se kterým mám také samozřejmě něco naRPeno a bylo to fajn.

10. Hraješ i jiné hry? Popřípadě jaké.

Teď aktivně hraju CS:GO (jo, vlastně bohužel už ne CS:GO, ale CS 2) a také Ready Or Not - aktivně s Havliiim. Pak tam je samozřejmě i GTA 5. Ale nejlepší je stejně čerstvý vzduch, když je venku hezky.

Counter strike, cs, csgo, games, gaming, multiplayer, squircle icon - Free  download

11. Jaký je tvůj oblíbený pokrm?

Asi úplně oblíbený pokrm nemám, ale kdybych musel vyjmenovat jedno jídlo, kterým se vždy přežeru, tak to jsou chlebíčky na Vánoce. A ano, to tak má hodně lidí. Pak samozřejmě bramborový salát.

Chlebíčky, jak je nazdobit jako profík

12. Kdyby jsi musel vybrat jednoho interpreta z CZ/SK scény. Koho by jsi jmenoval?

Tak CZ/SK scénu poslouchám docela dost, ale poslední dobou to bude asi Ben Cristovao nebo Rohony.

Rohony – Letná Lyrics | Genius Lyrics

13. Poslední otázka. Máš nějaký sen, který by sis v životě chtěl splnit?

Mít šťastnou rodinu a určitě netrávit čas na skimu a tím ztratit několik let svýho života. A to by měl mít takhle asi každý, který nechce svůj zbytek života trávit doma u počítače.

Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě.