10. Z jakého kraje pocházíš? Kdyby chtěl tvůj kraj někdo navštívit, jaké pěkné místo by jsi mu doporučil?
11. Kdyby jsi měl popsat své bývalé RP v PSA a prakticky aktuální RP v ZZS. Jaké RP ti nejvíce vyhovuje nebo nějakým způsobem baví?
Mých RP u PSA bylo dost. Nejdříve za Francesu De Santis (Francesca Williams a poté Tereshchenko - ta mrcha se rozvedla a pak znovu vdala, fuj), Michelle McCarthy, Arianna Aiello. Nejvíce mě bavilo RP na Frančesce pod vedením Vlkovoda, který PSA vedl nejlépe ze všech minulých i aktuálních kapitánů. Nejméně mě bavilo RP Michelle. V PSA jsem udělal při vyšetřování průser, a tak jsem si pokazil celou postavu, RP na ní bylo celkově nudné a mimo PSA jsem RPil vztahové RP, které bych řadil k jedněm z nejhorších, které jsem tu zažil. Arianna je takový průměr. RP na ní mě bavilo, dosáhl jsem velkých výsledků a RP za tu postavu mě baví do dnes. Co se týče RP u ZZS, tam budu trochu pozdvihnu své ego a dovolím si říct, že jsem jediný, který dosáhl ve vedení frakce toho, aby ta frakce na poměry toho, že ZZS moc lidí nezaujme fungovala i bez mé přítomnosti. Do toho RP v ZZS zasahuji nyní už co nejméně, někteří jsou z toho naštvaní, kritizují mě a některým je to úplně jedno. Jsem pyšný na to, že jsem tohle dokázal a vážím si lidí, kteří to tam drží na nohou a na které se můžu spolehnout, Mono, Lofanek, Kokolino, Jablíčko a všichni, kteří v ZZS momentálně jsou. Také bych chtěl poděkovat [user:2661]- ten té ZZS obětoval spoustu a díky němu se to nerozpadlo už dříve. Bohužel, IC důvody vedly k jeho odchodu, i přes neshody si ale vážím jeho práce. Mé největší díky patří Sedlixovi, který nebýt jeho nízké aktivity by byl nejdéle sloužícím IC členem ZZS všech dob. Nejvíce mě bavilo a vyhovovalo RP u PSA. ZZS RP se tomu v žádném případě nevyrovná, ale taky je to občas sranda.
Následující otázky budou ve formě "TO nebo TO"
16. Láďa Hruška nebo Jirka Babica?
Hruška, Babicu neznám.
17. Radši fotografickou paměť nebo IQ 150?
Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!
[user:744]
Pokud se vám rozhovor líbil, budu rád když mi napíšete na můj discord nebo instagram a též budu rád když mi sem napíšete nějaké návrhy koho mám oslovit na další rozhovory. Celé léto rozhovorů máme před sebou. Máte se na co těšit.
Díky za podporu a přeji hezký zbytek dne.
DJDave