Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory #8 | Zchovankyo|

DJDave

VIP

22
29.5.2024 10:50

Zdravím všechny! Máme tu opět nový rozhovor. Dnes jsem si pozval Zchovyho. Doufám že se vám rozhovory líbí a že se těšíte na další které budou vycházet postupně. Nyní si užijte rozhovor a mějte hezký den :)

Rozhovor se Zchovankyem

1. Jak by jsi popsal své začátky na skimu?

Moje začátky na Skimu se datují, pokud jsem dle logů hledal správně, někdy v listopadu nebo prosinci 2020. Ano, stále mám uložené logy z mého prvního RP na Skimu. Musím říct, že mé RP bylo tehdy daleko lepší, než teď. Delší, detailnější, kvalitnější. Při prvním spawnu v Palominu jsem se dlouhou dobu loudal po okolí a úplně ztracenej jsem nevěděl co dělat. V té době jsem byl zvyklý na SAMP RP, kde žádné vymoženosti jako kliknutí na NPC nebylo. Po dlouhé době loudání jsem potkal hráče, který si mě vzal do rukou a provedl mě celým serverem. Ukázal mi vymoženosti, které Skimo nabízelo, vysvětlil mi pravidla, skvěle jsme si zaRPili a já jsem mu za to neskonale vděčný. Nebýt jeho, vzdal bych to, odpojil se a už se (možná) nepřipojil. Zapátrám v logu a najdu si kdo to byl! V mých začátcích jsem RPil za postavu Jessica Johnson, za kterou jsem se rozhodl vydat do klubu Belleville a trochu pogamblit. V Bellevillu jsem potkal postavu Rose Stengel, kdo ví, ten ví. (Mé první "vztahové" RP). Po týdnu RP na této postavě mě zaujalo RP policie, ke které jsem se rozhodl přidat. V dopravní nehodě za Jessicu jsem si dal CK, založil novou postavu - Francesca De Santis a tak začalo mé snad nejlepší RP, které jsem zde zažil. Dostal jsem se k policii, potkal spousty skvělých lidí a po nějakém čase jsem se dostal do samotného vedení policie - na kapitána. Potkal jsem spousty skvělých lidí, Alex Batroyi - Demon, Jacob Williams - OurMatthew, Jacob Black - Jaucuko, Halberstadt - Pročko a další skvělí lidi. Mým největším vzorem v té době byl @Awoo, kterýho jsem si nejvíce vážil, nejen jako někoho kdo dokáže skvěle vést policii, kdo je férový, vstřícný admin, ale hlavně jako někoho, kdo je skvělý člověk.

LeoSight.cz

2. Kdyby jsi dostal možnost se přidat do Helper teamu. Bral by jsi to? 

3. Povíš nám jak vznikla tvá přezdívka?

Moje přezdívka vznikla při mém permanentním zabanováním na jednom ze SAMP serverů. Tehdy jsem udělal strašnou blbost a pomocí Sobeitu jsem si givnul zbraň, na což během pár vteřin přišli a já obdržel ban. Po neúspěšné žádosti o unban jsem se rozhodl, že ban obejdu. Zvolil jsem legální cestu RP, našel jsem si jméno mé budoucí postavy - Ariana Zchovankyo a při vytváření nového účtu jsem žádnou jinou přezdívku, než příjmení své IC postavy nevymyslel. Od té doby se Zchovankya držím. Na obcházení banu mi samozřejmě přišli, ale z nějakého záhadného důvodu mě nechali hrát. Přestal jsem dělat blbosti, začal hrát fér a podle pravidel, a tak jsem se s tím účtem a postavou tak udržel, že jsem si tuhle přezdívku ponechal.

4. Na skimu sis poprvé zahrál už na konci roku 2018. Jak by jsi popsal skimo v tomto období?

Na tuhle otázku nedokážu odpovědět, z té doby si upřímně nic nepamatuji. To, že jsem byl na Skimu už v roce 2018 jsem popravdě zjistil snad v roce 2022. Pokud bylo tehdejší skimo v roce 18 v Los Santos, jediné co si z toho pamatuji bylo, že jsem se vloupal do garáže policie a tam jsem byl vyslýchán, jestli vůbec umím RP. Ragequitnul jsem a to je jediná vzpomínka, kterou na tu dobu mám. Myslím tedy, že jsem tam ani nehrál, nejspíš jsem se tam na pár minut omylem připojil.

Ano mám, a dokonce ne jednoho! S mým jménem se spojuje i má nenávist vůči některým adminům, ne moc pozitivní vztahy s adminy celkově, ale rozhodně se najdou admini, kterých si vážím, respektuji a i přes menší neshody si jich nesmírně vážím a můj největší respekt patří právě jim. Jmenovitě je to třeba Sedlix. Chytrý, milý, slušný člověk, se kterým nelze mít žádné problémy. Když se @SedliX objeví na serveru, celý server vstává ze židlí a to zaslouženě. Dalším je třeba @Awoo. Vlkovod byl jak jsem již zmiňoval výše, vzorem v mých začátcích na Skimu a i přes mírné neshody v jeho působení v Midnight Cats jako kapitán PSA si myslím, že je to člověk na svém místě a přeju mu v životě to nejlepší. Dalším adminem je @Puding. Oceňuji ji za to jaká je. Oceňuji ji za to, že s každým jedná stejným metrem a i přesto jaký s ní mám oproti ostatním adminům vztahy, můžu naléhat jak chci, ten ban stejně dostanu. A má hustý zvířata, třeba dva mrňavé, divně štěkající psy. (Oslintal mi nohu hajzl). Tohle jsou admini kterým patří můj upřímný respekt a kteří na mě mají největší vliv.

7. Jaký druh RP ti nejvíce vyhovuje?

Nejvíce mi vyhovovalo RP u PSA. K PSA RP jsem se často vracel, nasbíral zde mnoho vzpomínek, přátel, ale i nepřátel. Celkově se ale stavím na pozici, že mi více jde, baví a zaujme legální RP. Mám radši RP v menších skupinkách než velké akce, ve kterých se necítím komfortně a RP mě nebaví.

9. Jaká je tvá vysněná dovolená?

Moje vysněná dovolená je procestovat Ameriku. Projet se po Road 66, zahrát si v casínu v Las Vegas, projít se po pláži v Los Angeles, hledět na Alcatraz z Golden Gate Bridge, zažít atmosféru nijak nezajímavého a smradlavého New Yorku. Mým snem celkově je procestovat USA a věřím, že si ho jednou splním.

Alespoň na chvíli poznat tu pravou Ameriku. Route 66 je právem legendou -  iDNES.cz

10. Z jakého kraje pocházíš? Kdyby chtěl tvůj kraj někdo navštívit, jaké pěkné místo by jsi mu doporučil?

Pocházím z Ústeckého kraje, z Ústí nad Labem. Všem neznalým Ústí bych doporučil navštívit Předlice, specificky ulice Na nivách, Ulice práce, Sklářská. Čtvrti Krásné březno, Neštěmice a Mojžíř jsou Ústeckou kulturou velice bohaté a každý návštěvník Ústí by je měl navštívit. S/o @OurMatthew, který výlet do těchto destinací přežil, i když metr za ním pochodoval Ressetth s puštěnou Erikou na repráčku. Skončil sice s pár modřinama na břiše, ale přežil to, a to se cení! A všem znalým Ústí doporučím vzít si popcorn a přijet se podívat. Bude to sranda. Ale upřímně, na Ústí je asi nejhezčí zámek Větruše v noci a nebo výhled z Mariánské skály, výhled z Nové vsi nad Střekovem, specificky v noci. Ústí by bez nepřizpůsobivých občanů bylo nádherný město, ale bohužel.

Statutární město Ústí nad Labem - Statutární město Ústí nad Labem

11. Kdyby jsi měl popsat své bývalé RP v PSA a prakticky aktuální RP v ZZS. Jaké RP ti nejvíce vyhovuje nebo nějakým způsobem baví?

Mých RP u PSA bylo dost. Nejdříve za Francesu De Santis (Francesca Williams a poté Tereshchenko - ta mrcha se rozvedla a pak znovu vdala, fuj), Michelle McCarthy, Arianna Aiello. Nejvíce mě bavilo RP na Frančesce pod vedením Vlkovoda, který PSA vedl nejlépe ze všech minulých i aktuálních kapitánů. Nejméně mě bavilo RP Michelle. V PSA jsem udělal při vyšetřování průser, a tak jsem si pokazil celou postavu, RP na ní bylo celkově nudné a mimo PSA jsem RPil vztahové RP, které bych řadil k jedněm z nejhorších, které jsem tu zažil. Arianna je takový průměr. RP na ní mě bavilo, dosáhl jsem velkých výsledků a RP za tu postavu mě baví do dnes. Co se týče RP u ZZS, tam budu trochu pozdvihnu své ego a dovolím si říct, že jsem jediný, který dosáhl ve vedení frakce toho, aby ta frakce na poměry toho, že ZZS moc lidí nezaujme fungovala i bez mé přítomnosti. Do toho RP v ZZS zasahuji nyní už co nejméně, někteří jsou z toho naštvaní, kritizují mě a některým je to úplně jedno. Jsem pyšný na to, že jsem tohle dokázal a vážím si lidí, kteří to tam drží na nohou a na které se můžu spolehnout, Mono, Lofanek, Kokolino, Jablíčko a všichni, kteří v ZZS momentálně jsou. Také bych chtěl poděkovat @Holysek- ten té ZZS obětoval spoustu a díky němu se to nerozpadlo už dříve. Bohužel, IC důvody vedly k jeho odchodu, i přes neshody si ale vážím jeho práce. Mé největší díky patří Sedlixovi, který nebýt jeho nízké aktivity by byl nejdéle sloužícím IC členem ZZS všech dob. Nejvíce mě bavilo a vyhovovalo RP u PSA. ZZS RP se tomu v žádném případě nevyrovná, ale taky je to občas sranda.

Obrázek

Následující otázky budou ve formě "TO nebo TO"

12. Kebab nebo pizza?

Pizza.

13. Praha nebo Brno?
I přes nepříjemné zkušenosti nejen s bouráním do baráků, ale hlavně dopravou a nepříjemným kruháček s tramvajema (kdo proboha vymyslel, že bude vlak jezdit mezi autama...) jednoznačně Praha
14. Pivo nebo víno?
Nemám rád alkohol. Alkohol si dám výjimečně, párkrát do roka. Ale když už, tak pivo. Březňák!
15. Hořčice nebo kečup?
Kečup.

16. Láďa Hruška nebo Jirka Babica?

Hruška, Babicu neznám.

17. Radši fotografickou paměť nebo IQ 150?

Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!