Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory #9 | GM Havliii|

DJDave

VIP

22
31.5.2024 10:52, naposledy upraveno 31.5.2024 14:40 uživatelem DJDave

Zdravím všechny! Máme tu konec pracovního týdne a jak jinak ho můžeme zakončit než rozhovorem. Dnes jsem si pozval Havliiiho se kterým poslední dobou trávím dosti času na TSku. Havliii je fajn člověk který vždycky rád pomůže či poradí a za to jsem velice rád. Nyní si užijte rozhovor a též si užijte víkend!

Rozhovor s Havliiim

Ahoj, rád bych ti prvně poděkoval za to, že sis vybral i mojí osobu na pohovor. Je to super kontent a baví mě to sledovat. Rozhodně ti v tom fandím a určitě pokračuj!

1. První otázka kterou dávám víceméně každému. Jak si se na Skimo dostal a jak hraješ dlouho?

Na skimo jsem se dostal přes YouTube, když jsem nějakou dobu sledovat RP na FiveM. Jelikož jsem měl počítač, který by rozhodně FiveM nerozjel, tak jsem hledal alternativu. Za měsíc to budou tři roky co působím zde na portále. Měl jsem nějaké pauzy takže se nedá říci, že tu hraju celé tři roky aktivně. Za tuhle dobu jsem na skimu dokázal nahrát necelých pět tisíc hodin celkově za mé všechny postavy. Začal jsem právě na ilegálním RP

LeoSight.cz

2. Co tě na adminování nejvíce baví či naplňuje?

S adminováním mám zkušenosti už z dřívějších let - Ať už na minecraftu kde jsem nasbíral nějaké zkušenosti, až po spolumajitele jednoho nejmenovaného SAMP serveru. Na adminování mě nejvíce baví asi to, že mohu kolikrát udělat jiným hráčům radost - Ať už se jedná o cokoliv. Vždycky se snažím tak nějak být se všemi za dobře, nehledám si nepřátelé, jsem ke každému individuální a prostě se chovám k lidem, tak jako oni k mojí osobě. Samozřejmě né vždycky to jde a také musím v několika situacích zachovat chladnou hlavu.

3. Jaká byla tvá první reakce, když si zjistil že jsi povýšen na TGM?

Moje první reakce k povýšení na TGM? Tak určitě mi to udělalo radost. Upřímně řečeno.. Když jsem si před nějakým tím rokem podával přihlášku do helper teamu, tak jsem neočekával, že bych se někdy dostal do admin teamu. Při mém nástupu do helper teamu jsem bohužel přestal hrát a hrozil mi vyhazov z něj. Po mé pauze, kterou jsem měl jsem se snažil přispět svojí aktivitou zde na portálu. Jsem toho názoru že se mi to podařilo dobře a že jsem za sebou něco zanechal a doufám že ještě zanechám.

4. Jaká je nejzajímavější událost, kterou jsi na Skimu zažil?

Takhle z hlavy ti to asi neřeknu, musel bych dosti brouzdat pamětí. Určitě to byly různé socialRP akce. Například když moje již zesnulá altka Claire Eloy pořádala akci v Bellevile klubu, která byla nakonec přerušena hlášením na 911 s tím že se nachází v objektu bomba. Dokázal jsem zabavit spoustu hráčů což mi udělalo velkou radost. Dále se mi líbila také akce kdy se na přehradě nacházel člověk, který na sobě měl fejkové výbušniny. Bohužel se tato akce stala přes noc, takže to nebylo úplně ono, ale zabavilo nás to. Nemohl bych zapomenou na Car Meety, které jsme pořádali. Sice to dělá každej druhej, ale troufám si říct že jsme to vždycky dokázali fajn napromovat a že jsme dokázali zabavit víc než polovinu hráčů na serveru.

5. Jak by jsi popsal své RP v HZS? Máš zde nějaké plány? Například co se týče rozvoje celé frakce a nějaké oživení RP zde?

Tak u HZS působím již nějakou dobu. RPit hasiče mě baví i když spíše zastávám teď tu interní stránku frakce. Svoje RP u HZS hodnotím kladně, RP zde mi dalo také mnoho zkušeností a naučilo spousty nových věcí, který se mi třeba jednou budou v životě hodit. Jsem momentálně druhou nejvýše postavenou osobou u HZS, kde zastávám hodnost kapitána. Plány určitě nějaké mám, určitě dělat pro sbor jen to nejlepší a snažit se udržet aktivní frakci. Oživit RP určitě v plánu mám, je mi jasné že né furt hasiče baví jezdit na scripted požáry kontejnerů a ták. Velkou výhodou je, že jsem momentálně admin a že mám v rukou nástroje, kterými mohu hasičům zpestřit nějakou RP akci, nebo vymyslet úplně něco nového.

6. Kdyby sis musel vybrat nějakou lokaci, kde to máš rád. Která by to na serveru byla?

Bude to asi herní zóna, už jen z důvodu toho, že se tam stále něco děje. Tohle je strašně složitá otázka, u každého místa mám rád něco. Nejvíce mám teda asi rád nějaké výhledy, vysoké budovy, nějaké hezké přírodní parky. Dost se mi to líbí v Bayside.

Bayside Wallpaper by zractal on DeviantArt

7. S jakým hráčem si nejvíce rozumíš?

Další těžká otázka. Jak jsem už zmiňoval, snažím se být s každým za dobře a nehledám si zbytečně nepřátelé. Samozřejmě tu jsou lidi, které moc nemusím nebo mi prostě nesedly, ale i přes to se s nimi snažím vycházet co nejlépe to jde. Kdybych měl říct konkrétní hráče, tak byl jmenoval asi @Holysek se kterým se neznám nějak dlouho, ale dosti mi sedl. Ať už v ICčku, tak i v OOCčku. Dále člověk kterého bych rád jmenoval tak bude určitě @kormoo, se kterým se znám od začátku a stihl jsem s ním také naRPit dosti času. Ať už to budou naše ilegální začátky na skimu, tak i přes společnou cestu PSA kdy já jsem pak bohužel skončil. 

Obrázek

8. Z jakého kraje pocházíš? Kdyby někdo chtěl tvůj kraj navštívit, tak jaké místo by jsi mu doporučil?

Pocházím z Libereckého kraje. Jistě bych určitě všem doporučil všem jistě známý Ještěd, poté Libereckou zoologickou zahradu, hrad trosky, zámek Sychrov, hrad a zámek Frýdlant. V Libereckém kraji toho je opravdu mnoho a každej by si jistě našel to svoje.

Novorenesanční radnice v Liberci – klenot města pod Ještědem – Kudy z nudy

9. Jaký druh RP ti nejvíce vyhovuje?

Tak určitě mi nejvíce vyhovuje socialRP, které už na serveru tolik není. Dříve toho bylo víc a trošku mě to mrzí, ale může za to jistě více faktorů a záleží i na nás na členech. Dále mě také baví IZS RP, které jsem si dokázal ozkoušet všechny. Nejvíce mi ale sedlo PSA a HZS RP. Na PSA RP jsem dokázal udělat více než 1000 hodin čistého času na patrolách, na HZS si myslím že to bude taky tak podobně i když asi o něco méně.

Následující otázky budou ve formě "TO nebo TO"

Po stránce RP mi je asi bližší PSA RP, je tam dle mého více svobody, více možností a je to více individuální. HZS RP mám také rád, ale je to takový že se spíš jezdí na scripted požáry, což u PSA RPíš s ostatníma hráčema.

Obrázek

foto: @koblst

11. BMW nebo Audi?

13. Raději měsíc mlčet nebo držet celibát?

Celibát

V životě chci určitě dosáhnout nějaké svobody a finanční nezávislosti. Nechci žít život kdy se budu strachovat od výplaty k výplatě. Mám svoje menší sny a pak mám i větší, ale nerad bych asi zasahoval úplně do detailů. S tímhle se nesvěřuju skoro nikomu. Rád bych se během svého života podíval na různé památky, místa, státy, destinace a tak. Určitě bych si přál zabezpečit svojí rodinu, koupit si nějaké své vysněné auto a užíval si svobody, plnil si zážitky a tak podobně. Já ti ještě jednou děkuju za to že sis mě vybral. Během pohovoru jsem se upřímně zapotil a doufám že i ty ses něco o mě nového dozvěděl. Určitě pokračuj v tom co teď děláš, máš mojí obrovskou podporu. Ještě jednou díky! 

Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!