Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Převzetí] ZZS


Nixx

Hráč

1
15.10.2020 20:56

Název frakce: ZZS

Typ frakce: Zdravotnické zařízení

Zakládající členové: Viana De Santilli , Nela Toretto

Startovní kapitál: 50000

Důvod převzetí: Keďže ZZS je dosť neaktívna v meste a tým pádom kazí veľa RP pretože sa o ňu nemá kto starat . Keďže som dosť aktívny v poslednej dobe tak som sme sa rozhodli požiadať o tuto frakciu ktorú by sme chceli opäť zaktivovat . Do tejto frakcie by sme našli nových ľudí ktorý by boli aj aktívny ( aby sa nestalo to co v poslednej dobe že za cely deň maximálne 2-3 ľudia aktívny ) ale aj aby to vedeli RPit ( keď tak doručíme ale aj preto aby neboli zbytočne CK a skipovanie RP ). A to je asi všetko čo som chcel.

Petan09

Hráč

20
15.10.2020 21:35

Ty jsi intoxikovaný alkoholem? To že lidi neerpí zranění a ty lidi poté neláká frakce. Je to na každém serveru. Do ZZS se moc lidí nehrne, ale tak to je realita. A to že nejsme aktivní neznamená výměnu ZZSky. 

1. Nejsi schopen vést frakci 2. Vedení je dost aktivní, ani o tom nevíš, bohužel někteří chodí do práce a musí se nějak živit a studovat,ale to ty asi neznáš. 3. Nábor je neustále otevřený. 4. Když je na serveru ZZS neznamená že je automaticky ve službě, ty lidi si také chcou zaerpit nějaký social RP. Když bych byl zmr* tak v reálném životě u sebe nemám vysílačku 24/7 a může se na to ic vykašlat jelikož vysílačku u sebe by normálně mít neměl. 5. Když je na serveru ZZS tak tam normálně 3 hodiny sedí bez výjezdu, neerpíte nemocnici ani zranění, kašlete na to, když není na serveru tak máte debilní připomínky že tam není ZZSka, máme svoje OOC životy a ZZS na vaše debilní připomínky opravdu přestane chodit na Artheon. Kdyby se mělo řešit (měnit) vedení ZZS tak bych to řešil jen IC cestou. 6. Tobě bych to ani ve snu nedal, vaše RPčko, velice pod úroveň ředitele ZZS. I kdyby mělo být ZZS vedení vyhozeno, řešil bych to IC formou.

ZZS aktuálně funguje velmi nad svůj standard. Je škola a do toho plašení s Covid-19. Na všechno se vymlouváš. Nechápu lidi jako ty kteří si daj takýto návrh který neprojde. Sám bych se za to co jsi napsal brečel. Hold kurv* nechodí po polích. A na tyhle primitivi obzvláště bych nebral obrátky. Ty a celý Artheon může čumět co tu Adolfra, Lofánek, SendliX, Sandlerino a Falleagle udělali ze ZZS a vedou ji suprovím směrem. Můžeme být rádi že přenáší své vědomosti ostatními a zdokonalují se. Můžeme být rádi za jejich čas a přístup. Já k ním mám úctu jako k těm co něco dokázali a nepíšou tu žádosti ve stylu velkého hov*a. Aktuální vedení ZZS (Lofánek - SendliX) je opravdu nejlepší vedení co se týče ZZS vedení na Artheonu. Naposledy se měnilo vedení ZZS před půl rokem. Dovolím si říct že celá ZZSka bude semnou souhlasit, máme to nejlepší vedení co můžeme mít a vážíme si toho.

16.10.2020 01:38

Připouštím svou neaktivitu, bohužel mám aktuálně dost mokro v botách ve svém reálném životě. Po zkoušce, která mě čeká přespříští pondělí, bych se snad na server mohl dostat. Rád bych svou pozici zástupce ředitele ve frakci někomu přenechal, ale plánuji to řešit s ředitelkou IC cestou. S tím, že by bylo vedení úplně neaktivní ale nesouhlasím, Lofánek relativně nedávno udělal nábor a pár lidí se přibralo.

Problém už jsem se tu snažil nastínit několikrát, problém totiž není jen v nás, ale také v ostatních hráčích. Ne samozřejmě ve všech, ať nikoho nepohoršuji. Když nejsou výjezdy, u ZZS je nuda. A výjezdy nejsou. Pokud ano, pořád dokola se točíme kolem dopravních nehod, které jsou jak z klipu pražské ZZS:

Jinak si myslím, že personál, který ve frakci máme, byť není příliš početný, je dost šikovný na to, aby se naše kompetence skipovat nemusela. V přednemocniční RP si poradíme, každý máme svůj styl. Nepotřebujeme však pacienty zralé na bilat. thorakotomii při PEEP ventilaci, s TPNO, tamponádou srdce a vyhřezlými střevy. Myslím, že by pro RP ZZS bylo lepší, kdyby sem tam od času někdo z hráčů zahrál i nějakou drobnost, třeba menší pád z kola, bolest na hrudi, nezvladatelné zvracení, kolaps, bezvědomí bez úrazové příčiny, intoxikaci alkoholem atd. Prostě takové ty výjezdy, kde to nebude jen o /me & /do, ale i o vzájemné komunikaci apod.

Za účelem zpestření RP záchranářům by bylo fajn přepracovat v tabu zobrazování on-line hráčů v IZS, jak jsem již navrhoval dříve, tedy že v tabu by se zobrazovali jen ti hráči, kteří jsou ve službě. pak by hráči mohli sledovat, jestli je někdo ze záchranky aktuálně on-line a třeba sehrát nějakou RP. Když budou častější a více variabilní výjezdy, věřím, že se personál ZZS rozšíří a třeba u nás kromě stabilního jádra zůstane i někdo další. :)


Powered by LeoSight IFS
LT~59