Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o VOID

9.6.2024 14:06

Ahoj čau, prichádzam so žiadosťou o VOID včerajšej "RP akcie" ktorá sa odohrala v noci. Ak je to v zlej sekcii tak to prosím premiestnite do správnej ale žiadnu vhodnú sekciu som na to nenašiel.

Takže začneme, večer som si takto v kľude "tieňoval" v celách s first person a nejakou náhodou som trafil iného hráča, na videu je vidieť v dobe kedy mu to hodilo bezvedomie tak som bol otočený o 90° vpravo a dosť ďaleko od neho kedy by som ho mohol udrieť, pravdepodobne to bolo skrz ten /fp. Hneď po údere som automaticky napísal do OOC chatu MC. Tým som bral tu vec ako vyriešenú ale daný hráč odomňa požadoval povolenie od Admina čo mi prišlo zbytočné, ak by sme po každom MC mali dávať report na void tak by sme sa nedočkali. Bohužiaľ to hráč už začal RPiť cez /rdo PSA. Tak až v ten moment som si podal report na void keďže mi to prišlo stupídne. Report mi vzal Havli ktorí hráčovi dal heal ale po porade s AT rozhodli o tom že void nebude lebo tam už boli zainteresované IZS. (PSA/ZZS) Rozhodnutie som samozrejme rešpektoval aj keď som sním nesúhlasil. Prečo som stým nesúhlasil? Predstavte si že máte nejakú postavu, napríklad nejaký sudca na vrchnom súde, máte zbrojný preukaz T1 a máte pri sebe zbraň a telefón ktoré máte v "hotbare". Chcete vybrať telefón a nechtiac kliknete na zbraň, hneď následne tu zbraň chcete prepnúť ale zmizne vám "hotbar" a čo sa stane? No vystrelíte. Ak by pred vami stál nejaký hráč ktorého strelíte a neďaleko stojí PSA? Kým si dáte report a čakáte na neho tak musíte pokračovať v RP, PSA vás zatkne, ZZS začne ošetrovať zraneného hráča a až v ten moment vám vezme Admin report a napíše že už je neskoro na void pre to že je to už moc rozRPené? Takže vaša vyšperkovaná postava ktorá je sudcom skončí vo väzení pre miss clic ktorí sa stáva keďže je to stále len hra? Toto rozhodnutie mi nepríde správne. Po skončení toho celého RP som napísal hráčom že si budem žiadať znova o void tak či stým majú nejaký problém, žiaden hráč s tým problém nemal. Lionnel, Lofanek, Holub, Misator a Zchovankyo. Dovidopo

9.6.2024 21:00

Ahoj, ať vás tu nějak nezdržuju, vyřešíme to v rychlosti. S adminy jsem to probral, dostalo se mi odůvodnění, proč rozhodli tak, jak sami rozhodli, a mám pochopení pro to, že nechtěli narušovat takovou akci, přecijen čas hráčů jim je drahocenný a voidovat RP, ze kterého si hráči mohli něco odnést, se jim tedy pochopitelně nechtělo.

Chápu samozřejmě i rozhorčení z tvé strany a s přirovnáním souhlasím, není to ideální situace. RP akci v jejím rozsahu však nevoiduji, voiduji, respektive pozměňuji, její příčinu. Nebyl jsi vinníkem, k zavinění došlo skrze zakopnutí a sebeknock-outování o roh postele. Ve výsledku je vlastně už jedno, jestli se to celé voidne nebo ne, ten čas vám už nevrátíme, přesto tedy tento čas nemusí přijít nazmar a ty z této situace tedy nevyjdeš jako "ten zlý".

Případné reklamace nebo žádosti o naši další součinnost adresujte prosím do ticketu, pověnujeme se tomu hned, jak budeme moct.

Dzardys
Team Manager