Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory #10 | helper Shade|

DJDave

VIP

22
10.6.2024 14:22, naposledy upraveno 10.6.2024 14:24 uživatelem DJDave

Zdravím všechny! Máme tu po delší době opět rozhovor. Dnes jsem si pozval hráče, který má na skimu nahráno opravdu hodně hodin a rozhodně má o čem psát. Doufám že vás rozhovory baví. Pokud máte nějaké návrhy co vylepšit či přidat tak mi napište na můj discord či instagram. Nyní si užijte rozhovor :)

Rozhovor se Shadem

1. Jak by jsi popsal své začátky na skimu? 

Mé začátky byly takové divoké. Ze začátku jsem nebyl vůbec vzorný hráč. Ale to se časem napravilo. Tři bany mi řekli, že bych se měl chovat líp.

LeoSight.cz

2. S jakým adminem si nejvíce rozumíš?

Kdysi to byl @SovietDog. S tím se už tak moc nebavím, oba víme proč. Důvody zde říkat nebudu. Ale nyní to bude asi @Radekfil, @Havliii a to je tak asi vše. Z Adminů, se kterýma se třeba denně bavím.

Obrázek

3. Jak vznikla tvá přezdívka?

Abych byl upřímný, absolutně nevím. Koukal jsem se po pokoji, na youtube a snažil se vymyslet přezdívku. Nějak z toho vyšlo Shade a to používám snad všude kde to jde.

4. Jaká je tvá oblíbená lokace na serveru?

Oblíbených Lokací bylo a je mnoho. Kdysi to byl Belleville. Tam si člověk dokázal najít Social Rp hned. Ale nyní se asi přikládám k Red County, kde jako PSA mám asi nejvíc RP.

Obrázek

foto: @hondacivic

5. Jak by jsi popsal své RP v PSA? Co tě tam nejvíce baví?

Moje PSA RP. Dokážu si říct, že to RPím správně a tak jak se má. Chybičky se určitě najdou, ale to snad všude. A co mě tam nejvíce baví? Noo, Policejní RP. Mám rád IZS Rp a hlavně Policii. IRL tyhle složky zbožňuju a jsem rád, že si to mohu aspoň takh le zahrát.

6. Jaká byla tvá první reakce, když jsi zjistil že jsi byl přijat do Helper teamu?

Uplně poprvé, když jsem byl přijat do HelperTýmu, tak jsem z toho byl uplně paf. Bylo to něco nového, byl jsem člen AT, když se to tak řekne a mohl jsem pomáhat. Né že bych z toho nemohl spát ale bylo to něco užasného. V Tu Dobu jsem byl na TSku s @Rataj a dalšíma, kdy jsme hráli CSGO a to vedl HT ještě @Lexikonn, takže si mě během hraní zavolal vedle.

7. Představ si že nutně musíš odletět na opuštěný ostrov a můžeš si vzít jen tři věci. Co by sis vzal?

Vzal bych si nejnutnější věci, Nůž, zásoby jídla a vody a třeba stan. Spát pod širákem by se mi v dešti nechtělo.

Nejlepší ostrov na Maledivách | Snadné cestování Maledivy

8. Jaký máš názor na Havliiiho a jeho rychlý posun na GM?

Na Havliiiho můžu mít jen pozitivní názory. Je to hrozně v pohodě chalan. Přátelskej a rád pomůže. A jeho posun na GM? Zasloužil si to a já mu to přál. V HT dělal věci za vícero lidí a vím že se @Havliii na Admina hodí. Snad mu ale to, jak moc hodný je, neuškodí.

"TO NEBO TO "

KFC nebo McDonald’s? - McDonald's

Raději se na rok vzdát sladkého nebo slaného? - Rozhodně Sladkého

Kofola nebo CocaCola? - Kofola na 100%

Být do konce života neviditelný nebo být nenáviděn všemi lidmi? - Jako totální introvert, tak bych bral že Neviditelný.

Radši mít všude psí chlupy nebo smrdět jako pes? - Mít všude psí chlupy.

Social RP nebo jenom PSA RP? -  PSA RP.

9. Poslední otázka nakonec. Jaký je tvůj cíl či sen. Čeho chceš v životě dosáhnout?

Chci se aspoň dožít těch 60 let. Žít v klidu a bez nějakých stresů. Nemám nějak moc velké cíle..Jsem skromný člověk, co si dokáže užít život i s minimem věcí. A taky bych rád chtěl pomáhat mému okolí a být pro ně i nějaká opora. Nebýt jen nějakej Shade nebo Patrik, kterej by jen seděl a čuměl.

Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!