Ahoj všem kteří si toto čtou. Nadešel čas abych se vyjádřil k tomu co se na serveru děje již nějakou dobu. Jak jistě mnozí víte tak @Paradoxx s dalšími osobami včera již po druhé si usmysleli že začnou na serveru dělat bordel a tak tak činili. Jelikož proti tomuto nelze z mé pozice nijak bojovat, tak jsem se rozhodl tak že odstupuji z mé pozice na Artheonu. Omlouvám se tímto i všem kterým jsem něco slíbil že udělám ovšem se tak nestane. Doufám a věřím v to že @Paradoxx si časem uvědomí co udělal a toto změní. Přeji všem hráčům na Artheonu, hodně trpělivosti a spoustu úspěchů v RP. 👋
PS: Taktéž jak jistě někteří ví tak i ze stejného důvodu Artheon Admin Team opustil @neznamy#374.
Ahoj všem kteří si toto čtou. Nadešel čas abych se vyjádřil k tomu co se na serveru děje již nějakou dobu. Jak jistě mnozí víte tak [user:211] s dalšími osobami včera již po druhé si usmysleli že začnou na serveru dělat bordel a tak tak činili. Jelikož proti tomuto nelze z mé pozice nijak bojovat, tak jsem se rozhodl tak že odstupuji z mé pozice na Artheonu. Omlouvám se tímto i všem kterým jsem něco slíbil že udělám ovšem se tak nestane. Doufám a věřím v to že [user:211] si časem uvědomí co udělal a toto změní. Přeji všem hráčům na Artheonu, hodně trpělivosti a spoustu úspěchů v RP. 👋
PS: Taktéž jak jistě někteří ví tak i ze stejného důvodu Artheon Admin Team opustil [user:374].