Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Aukcia - ⛩️ 🔴⭐|1999 Nissan Skyline R-34 GTR|⭐🔴⛩️

1 2

MydmoX

Hráč

7
18.6.2024 15:40

Tym padom nechavam auto panovi jackovi dal by som aj viac ale ked ste uz uzavreli aukciu tak ste ju uzavreli a nie ze cakam kym napisete a vy date druhy termin tym padom to auto prenecham inemu. Ps stratili ste zbytocne viac penazí 🤣

s pozdravom Jakub Gajdoš

struckersvk

Hráč

7
18.6.2024 15:55

Treba čítať s porozumením, aukcia sa končí dnes o 20.00, stále máte šancu získať toto dielo z krajiny vychádzajúceho slnka.

Lucas Brooks

MydmoX

Hráč

7
18.6.2024 15:59

Citat s porozumenim ked ste pisali ze aukcia uz konci (napisete sms) ale okej nedam ani korunu naviac hovorim prisli ste o prachy kludne som mohol dat za to auto aj viac ale za to co robite ho uz ani nechcem

Jakub Gajdos

struckersvk

Hráč

7
18.6.2024 16:02

Prečítajte si pozorne, že čo som napísal, napísal som, že výherca bude kontaktovaný prostredníctvom sms na číslo uvedené v prihadzovacom formulári, nikde nebol spomenutý koniec aukcie! Z toho vyplíva, že stále máte všetci šancu získať toto vozidlo!!!

Lucas Brooks

MydmoX

Hráč

7
18.6.2024 16:07

Vy ste mohli mat za to auto viac penazi. Vaša vec len nabuduce skuste popremyslat nad tym co pisete a nie ze pisete do jedneho inzerata 3x ze uz aukcia do 24h konci

Jakub Gajdos

struckersvk

Hráč

7
18.6.2024 17:05

Každopádne aukcia beží ďalej, ostávajú posledné tri hodinky, prajem veľa štastia! :) 

Lucas Brooks

struckersvk

Hráč

7
18.6.2024 22:17

Gratulujem k výhre tejto aukcie Pán Jack Bright, v nasledujúcich dňoch vás budem kontaktovať na vaše telefónne číslo, týmto je aukcia uzavretá, ďakujem všetkým za účasť.

Lucas Brooks

1 2