Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory #12 | GM kormoo|

DJDave

VIP

22
18.6.2024 11:28, naposledy upraveno 18.6.2024 11:30 uživatelem DJDave

Zdravím všechny! Dnes jsem si pozval téměř nového člena AT korma. Budu rád když mi napíšete na můj discord co zlepšit nebo přidat a koho třeba na další rozhovor oslovit. Dejte si něco dobrého k jídlu či pití a užijte si rozhovor.

Rozhovor s kormem

1. Jak by jsi popsal své začátky na skimu?

Strašný, začal jsem jako spousta hráčů u ilegálu, bohužel jsem znal jen FiveM RP, podle toho potom vypadal následující necelej půlrok, prostě klasickej ilegál bez dalšího přemýšlení.

LeoSight.cz

2. Jak vznikla tvá přezdívka?

3. Když jsi zjistil že jsi povýšen z helpera na TGM. Jaká byla tvá reakce?

4. Jaký druh RP ti nejvíce vyhovuje?
Mám rád social, celkově originální RP co nepotkám na každém rohu a dokážu ocenit dobře provedenej ilegál, dlouhodobě mezi mé nejoblíbenější RP patří PSA.

5. Jak by jsi popsal své RP v PSA?

To je složitý, furt je co dělat a vždy se najde něco nového, dřív to bylo klasický patrolování, teď spíš řešení problémů a občas nějaká ta patrola.

6. Jaká je tvá vysněná dovolená?

Dobrá otázka, asi není úplně vysněná, ale klidně bych si dal nějakou dovolenou s kamarádama a nějakým tím alkoholem, jinak bych se chtěl podívat třeba do Švýcarska a Finska.

Švýcarsko 2021 :: Cestickou

7. Kdyby jsi vyhrál miliardu. Co by si s tolika penězi dělal?

První bych dal něco z toho určitě rodičům, prostě bych jim chtěl udělat radost. Vypadl bych někam do ciziny a koupil bych si nějakej hezkej dům a pár zábavných aut, zbytek bych utrácel postupně a ideálně šetřil pro rodinu.

8. Jaké je tvé oblíbené jídlo?

Nedokážu ti říct asi jen jedno jídlo, no určitě to bude celkově vietnamská kuchyně, nebráním se ani svíčkové, pizze a těstovinám, nějakej pořádnej kus masa taky neodmítnu.
Kuchyně a tradiční jídla Vietnamu | Vietnam | MAHALO.cz

9. Máš nějaký zlozvyk?

10. Cigareta nebo vapo?

Dřív bych řekl cigareta, teď určitě vapo a při nejlepším ani jedno.

11. Pivo nebo víno?
Jednoznačně pivo.

12. už jenom RPit social RP nebo jenom RPit PSA duty.

Teď určitě PSA duty, ale kdo ví, třeba budu mít za rok jinej názor.

14. BMW nebo Audi?

Tohle je fakt složitá otázka, mám rád obě značky, každopádně to vyhraje spíš to BMWčko.

Simple BMW Logo | BMW logo, Bmw, Bmw wallpapers

15. Poslední otázka na konec. Máš nějaký sen či cíl, který by sis rád v životě splnil?

Abych byl upřímnej tak zatím moc nevím. Jedou chci určitě chci založit rodinu a tu časem zajistit. Mezi další cíle bych zařadil asi i to že si chci život hlavně užívat dokud můžu a jsem toho schopnej, zrovna k tomuhle bych toho určitě dokázal napsat i víc, ale to bych tu musel sedět další den.

Já ti děkuju za pozvání, určitě v tom pokračuj, tenhle koncept je něco nového a vždy si ty rozhovory rád přečtu, hodně štěstí do budoucna.

Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!