Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Jakub Gajdoš aneb několikanásobné (minimálně 3x) odpojení z RP akce za účelem vyhnutí se IC trestu, absence fear RP, trash RP, fail RP, neRPení injuries.


Holub

Hráč

50
24.6.2024 20:34

Pojedeme rychle.

První odpojení z RP akce. Dotyčný neměl řidičák a jeho zkušenosti se mnou jsou skutečně luxusní materiál na jeho nervy. Pak jsem si řekl, že bude dobrý nápad čekat u jeho domu, což se vyplatilo.

Druhé odpojení z RP akce bylo uvnitř. Je škoda, že Salsii nemá i jeho trash RP, kdy uvnitř interiéru tančil. Pro to druhé ať si, prosím, někdo z AT vyžádá od dotyčného logy.

Někdy po druhém dotyčný vylezl ven aby si ověřil, zda jsme pryč. Dostal dva zásahy. RP? Nulové, jen zalezl do interiéru a ten zamknul.

Poté, co nám byl odemknut interiér, se Gajdoš odpojil (alespoň) potřetí.

Ví, že by skončil na ZSP, proto vyhnutí se IC trestu. Absence Fear RP - bylo tam x hlídek, co na něj mířilo. Trash RP - to, co předvedl u těch dveří po dvojím zásahu beany, s tím souvisí i fail RP a neRPení injuries.

 

Popravdě mě nebaví tyhle fetka RP existence, které znají RP jen z rychlíku. A už vůbec mě nebaví to, že kvůli takové existenci jsme takhle X lidí přišli o cirka hodinu času proto, že zkoušel, zda ho budeme řešit a jak. Tohle je člověk, co si dle mého názoru zasluhuje permanentní ban a to proto, že tenhle protiRP přístup není u něj ani zdaleka poprvé. A taky asi ani ne naposled podle toho, jak to vypadá.

 

24.6.2024 20:39

Děkujeme za nahlášení, určitě se na to podívám a zbytek bych dořešil na discordu ať to zde zbytečně nevisí odemčené. 


Powered by LeoSight IFS
LT~34