Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nešvar jménem Paradoxx (oficiální vyjádření)

1 2 3 4



18.10.2020 13:24, naposledy upraveno 18.10.2020 13:28 uživatelem Rataj

Zkrácená verze textu: Právě jsme vyhodili Paradoxxe z LS AT a ukončili spolupráci s Artheonem. V přípravě je nový server, který pravděpodobně otevřeme již za týden.

 

Vážení hráči,

nepochybně vám neuniklo současné dění na našem MTA:SA serveru Artheon RolePlay a zejména chování jeho majitele Paradoxxe, které nemůžeme přehlížet, ani skrývat.

 

To co se aktuálně na Artheonu děje je zcela nepřípustné a kazí to pověst celému našemu portálu. V době, kdy jsme registrovali první netolerovatelné chování, jsme začali jednat o nutné nápravě. Paradoxx byl opakovaně napomínán, avšak bez výsledku - jeho činy se opakovaly.

Neměli jsme při řešení čas reagovat na všechny vaše dotazy, stížnosti a podobně, ke všemu se chci až teď vyjádřit právě tímto oficiálním vyjádřením, které je směřováno veřejně ke všem našim hráčům.

Včera jsme strávili asi 5 hodin nouzovou radou, na které bylo rozhodnuto o vyloučení Paradoxxe z LeoSight AT a odpojení projektu Artheon RolePlay od portálu LeoSight.cz!

Od jeho chování se jako portál zcela distancujeme. Situace nás donutila k rozhodnutí, které jsme učinili. Nechceme mít už s Paradoxxem ani Artheonem nic společného. Stejně tak se od celé situace distancují členové Artheon AT, kteří na serveru odvedli obrovský kus práce, denně řešili vaše reporty. Téměř všichni členové Artheon AT jej v posledních dnech opustili. Nutno však podotknout, že se jedná pouze o Artheon AT! Nikdo zatím naštěstí kvůli této situaci neopustil i LeoSight AT a já nedovolím, aby taková situace nastala - proto volím jediný rozumný krok a to jest vyloučení Paradoxxe z LS AT a zachování ostatních členů.

 

Jsme si vědomi, že nejvíce to odnesou hráči a tomu se chceme co nejlépe vyvarovat. Na hráčích Artheonu nám opravdu záleží. Dle statistik na Artheonu aktivně hraje 407 lidí a všichni čekají, co se teď bude dít.

Tito hráči na nás spoléhají a my je nehodláme zklamat, ačkoliv trochu musíme. Artheon se bez LS neobejde a brzy přijde jeho úpadek. V našich silách však již není udržení Artheonu - nyní již samostatného serveru, který pod LS nepatří.

Jelikož právě nechceme hráče zklamat tak, jako to udělal majitel Artheonu, nemáme v plánu odstřihnout přihlašovací systém, jelikož okamžitým a úplným odpojením by se hráči nemohli do hry přihlásit. Přihlašování přes LeoSight účty zatím necháme aktivní a je už na Paradoxxovi, jak si tento systém zavčas změní.

Hráči, kteří mají aktivní nebo ještě neaktivované VIP skiny, obdrží zpět své kredity dle počtu zbývajících dní do expirace. Převod kreditů na Artheon bude zablokován.

 

Dostala se ke mně i informace, že celé toto chování byl záměr, jehož cílem bylo právě to, abych Artheon od LS odstřihl a Artheon tak mohl být prodán konkurenci. Netuším co je na tom pravdy, ale chtěl bych tímto textem také Paradoxxe (a případné zájemce o koupi) upozornit, že případný obchod se skripty Artheonu je protiprávní, jelikož se na jejich tvorbě podílela řada lidí, včetně Paťa, Arčiho a mně. Bez písemného souhlasu všech držitelů autorských práv je takový odprodej legálně nemožný. Ze stejného důvodu také my nechceme a nebudeme pokračovat v Artheonu, ani nepoužijeme jeho skripty. Respektujeme autorská práva, která náleží několika různým subjektům a bez souhlasu všech subjektů s nimi nelze legálně nakládat.

 

Jaká je tedy alternativa a co bude dál?

Usoudili jsme, že existuje jediná rozumná cesta, jak neztratit kvůli tomuto nešvaru všechny hráče, kteří zde hráli zejména kvůli pohodové komunitě, kvalitnímu RP, příjemnému prostředí, aktivnímu AT a naslouchání komunitě. Ta cesta je založení nového serveru na stejné filozofii a se stejným AT. Naštěstí skripty Artheonu k tomu vůbec nepotřebujeme, máme stále v záloze skripty Skima a dovolím si říct, že ty jsou stále na nejvyšší úrovni v rámci CZ/SK komunity, co se technické stránky týče. Samozřejmě Skimo zaostává po stránce vizuální a také principy, na kterých kdysi fungovalo Skimo by již aktuální MTA komunitu neoslovily. Proto vám chceme nabídnout něco nového. Nový server, se skripty Skima, na filozofii Artheonu a s bývalými členy Artheon AT - tedy jen těmi z nich, kteří si váží hráčů a přijmou pozvání do nového týmu.

 

Co přinese nový server?

Pohráváme si s myšlenkou, že hlavní RP zóna nového serveru by byla na venkově, konkrétně v Red County. Po zvažování různých návrhů se nám nejvíce zalíbila kombinace Blueberry - Montgomery - Palomino Creek. Avšak nezahazujeme také Fort Carson, Dillimore, nebo další vesnice, které se už dle počtu hráčů na serveru dají různě využít. Dále, jelikož ve verzi MTA 1.5.8 je již opravená synchronizace návěsů, můžeme přidat novinky zaměřené na kamionovou dopravu. O všem však rozhodnete vy hráči. Již brzy vám připravíme platformu, pomocí které budete moci hlasovat a rozhodovat jako komunita o různých aspektech serveru. Mappingy, modely, skripty - rozhodujete vy!

 

Kdy můžete server očekávat?

Opět záleží na vás a vaší zpětné vazbě, každopádně počítáme s dost pravděpodobnou variantou, že server otevřeme již za týden. Bohužel nám celá situace na Artheonu nedává příliš času na přípravu, potřebujeme naše hráče brzy přesměrovat na nový server, než nás všichni opustí ve prospěch konkurenčních serverů. My se nevzdáme jen tak a víme, co naši hráči chtějí. Chceme pokračovat v myšlenkách Artheonu, v naslouchání komunity, nechceme však pokračovat v Artheonu a v Paradoxxových značných přešlapech. Chceme originální nový server, kde použijeme zkušenosti ze Skima i Artheonu, kde se poučíme z předešlých chyb a kde se bude skutečně líbit všem hráčům Artheonu, ale i dřívějším hráčům Skima, které plánujeme na nový server také pozvat.

 

Jelikož jsme si vědomi, že tohle všechno je především zbytečná komplikace pro všechny hráče, obdrží každý hráč, který se připojí v den spuštění na nový server, VIP na celý portál na 2 týdny zdarma.

 

Tím bych rád zakončil debatu kolem Paradoxxe a otevřel debatu o novém serveru.

Děkujeme za pochopení,
za LeoSight AT - Rataj, majitel portálu.

della

Hráč

4
18.10.2020 13:27

No konečne , už bolo na čase aby tento trápny portál sa odpojil od tak dobrého serveru.

18.10.2020 13:33

Nojono konečně artheon je opět volnej cís gayove

neznamy#598 udělil za tento příspěvek varování: pravidlo č.6
18.10.2020 13:38

Konečne! Paci sa mi tento nápad suhlasim s tým!! ✔️

 

18.10.2020 13:40

Dodatečně si vás dovoluji upozornit, že přihlašovací systém na Artheonu již není pod naší kontrolou, avšak stále využívá přihlašování pomocí LeoSight účtů. To znamená, že se z technického hlediska může jednat o bezpečnostní riziko a proto cítím jistou odpovědnost vás o tom informovat. Nedomnívám se, že by k nějakému úniku dat nebo přihlašovacích údajů mělo dojít. Avšak pokud chcete zůstat v bezpečí a budete pokračovat ve hraní na Artheonu, používejte prosím přihlašování přes LeoSight Prospect, jelikož při tomto typu přihlášení se nepřenáší heslo, ale pouze jednorázový token a nenastává tak možnost odcizení údajů. Přihlašovací údaje se na straně Artheonu nikdy neukládali a vaše hesla jsou současně v bezpečí - uložená pouze v zašifrované formě v LS databázi. Riziko se může objevit pouze až s dalším přihlášením na Artheon, nad kterým již nemáme kontrolu.

18.10.2020 13:47, odstraněno 18.10.2020 13:48 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Rataj udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.10 a 26
18.10.2020 13:47, odstraněno 18.10.2020 13:48 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Rataj udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.10 a 26
18.10.2020 13:48, odstraněno 18.10.2020 13:49 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Rataj udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.10 a 26

FilipKo

Hráč

6
18.10.2020 13:49

neznamy#598 udělil za tento příspěvek varování: Offtopic
18.10.2020 13:51, odstraněno 18.10.2020 13:52 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Rataj udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.10 a 26

1 2 3 4


Powered by LeoSight IFS
LT~179