Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Koupě Vlastního polepu


Hwery

Hráč

25
1.7.2024 20:46

Ahoj, čau chtěl bych koupit položku vlastní polep mám hotovej polep ale bohužel nemam na to kredity takže za polep bych udělal tak zvaně cokoliv chtěl bych vidět ten polep jak bude vypadat a tak dále a tak vás prosím můžete mi někdo prosím dát ten polep můžu ještě doplatit 19 kreditu a 18 známek vypadá to že žebrám ale byl bych moc rád kdybych ho dostal a užil si ten polep co mám připravenej. ( je to jen prosba a kdo mé třeba podpoří budu strašně rád )

Ahoj loučí se s vámi Herwejik ( Hwery )

Uwax

Hráč

35
2.7.2024 06:32

Ak chceš vidieť ako tvoj polep vyzerá na aute, môžeš použiť možnosti Náhlad polepu.

Ktorý otvoríš keď klikneš pravým na vozidlo s v možnostiach nájdeš "Náhled polepu" alebo niečo také.. klikneš na to a zobrazí sa ti okno kam dáš odkaz imgur textúry -> tvoj polep, a pod tým nájdeš v scroll menu remap vozidla na ktoré máš polep, často býva úplne na vrchu alebo úplne dole.

Snáď si to pochopil, ak som sa niekde kopol kludne ma opravte..😄

Hwery

Hráč

25
2.7.2024 06:56

Jaj tak to jo ale já bych si ho tam chtěl nechat ten polep prot buď sháním vlastní polep nebo kredity.

Herwejik

lolcz

Hráč

39
2.7.2024 10:04, naposledy upraveno 2.7.2024 13:17 uživatelem lolcz

Ahoj Hwery,

mám tady pro tebe jedinečnou nabídku. Zašli mi screen toho polepu z nějaké garáže na Discord lolcz a pokud je rozumný, tak ti ten item pošlu. 

lolcz

 

E: Polep už obdržel.


Powered by LeoSight IFS
LT~46

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo