Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban/zkracení


Kopamax

Hráč

8
10.7.2024 07:59, naposledy upraveno 10.7.2024 08:04 uživatelem Kopamax

Dobrý den, žadam o unban nebo zkracení banu. Chci se omluvit za to co jsem udělal ale rovnou rikam že nechápu důvody za co jsem dostal ban asi pravidlo č.30 je pochopitelné ale nevěděl jsme že to je gang a že je nemam provokovat ale jediny co jsem udělal tak jsem se zasmal 4x omlouvám se za spam(4x zasmání) nevěděl jsem že i to se počitá jako spam a za to se omlouvám. Ale z cela upřímně nevím kde jsem udělal PG z toho jsem byl zmaten. 3 nebo 4 dny jsem nemohl hrát skimo protoze se mi uvařila klavesnice tak jsem si musel sehnat novou tak jsem byl par dni off a potom mě hnedka asi po ani ne hodine hraní se lagne hra a mam ban na 2 dny dobře klavesnici do tohohle nechci tahat ale rovnou se chci omluvit za vsechny pravidla co jsem porusil nebyl jsem si vedem ze tyto pravidla porušuju a za to se ještě jednou omlouvám. Prosím o unban nebo zkracení banu na serveru Skimo. Ban jsem dostal od hodného admina @Holístek

-Kopamax

10.7.2024 15:43

Ahoj, ban máš za pravidlo č. 30, což je jakákoliv provokace policistů nebo členů gangu. Po Montgomery včera chodil gang ve více lidech, s podobným oblečením, takže podle toho si mohl usoudit, že to je gang, ale v pořádku. Provokoval si je, jezdil si kolem nich pořád dokola a pořvával si na ně, podle toho jsem usoudil, že je provokuješ a za to si také ban dostal. Dále si dostal ban za spam v IC chatu a přesněji za to, že si cirka desetkrát za sebou poslal do chatu “:D” jinými slovy, že si spamoval smání se. Pokud chceš vyjádřit své smání více, tak můžeš například použít /me se vícekrát za sebou několikrát zasmál tohle je samozřejmě pouze příklad, ale seš na RP serveru, takže svou fantazii samozřejmě můžeš využít i jinak a vymyslet si své /me na tuto situaci. Dále máš ban za PG, dostala se ke mně informace, že ti jeden z členu gangu stál opřený o tvé dveře u řidiče a ty si to ignoroval a i tak si nastoupil bez jakéhokoliv RP i když ti vlastně svým opíráním zamezil v tom nastoupení. Zamysli se prosím nad tím, co jsem ti tady teď napsal a zkus své chyby příště prosím napravit. Po této zprávě ti jdu udělit unban, můžeš si jít zahrát, ale vzpomínej na to, co jsem ti teď zde napsal. Měj se hezky.


Powered by LeoSight IFS
LT~23