Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nejoblíbenější hry.

1 2

JasonDark

Hráč

27
14.7.2024 20:38, naposledy upraveno 2.9.2024 23:55 uživatelem JasonDark

Nebudu to tady rozepisovat přesně podle čísel co je na první a na jiném místě takže ty čísla co tady napíšu neberete jako žebříček. 

1. Herní série Zaklínač - Hodně lidí si stěžuje na ovládání prvního dílu ale podle mě to bylo naprosto v pořádku. Český dabing byl naprosto úžasný. Geralt měl takový hlas jaký prostě mít má. Druhý díl byl takový... zvláštní... ale šlo to. Trojka? Ta byla naprosto ale naprosto úžasná. Jo a pokud to někdo hraje v jiném než polském dabingu, tak by na něj měl být spáchán divoký hon. DLC 3tího dílu byly taky naprosto skvělé. 

2. Série Red Dead Redemption - A když říkám série tak myslím i první díl který vyšel na PS2 a to Red Dead Revolver. První díl Redemption mě velice bavil ještě na PS3 a DLC undead Nightmare jak by smet. Nyní mám rozehranou dvojku (ano až po tolika letech jsem se k tomu dostal). 

3. The Elder Scrolls Oblivion a Skyrim Dawnguard - Napsal bych i Skyrim samostatně ale ten je pro mě až moc ponurý a ten příběh byl taky takový.. jak kdyby byl splácaný hrozně moc na rychlo. Musím ovšem zmínit DLC Dawnguard, které mělo naprosto skvělé postavy a dokonce tam byla i romance s upírkou Seranou. Se kterou se ale nešlo oženit!! Jediná ženská postava která s vámi něco má a není jako Lydie které řeknete "Vezmeme se?" Poté co jste jí zrovna uviděli a ona vám řekne "Tak jo". Naštěstí toto řeší módy aby jste si jí mohli vzít. Oblivion to je prostě hra tak moc retardovaná až je dokonalá! NPC si tam prostě žijí naprosto svým vlastním životem. Hra je hodně zabugovaná ale je zabugovaná tím stylem, že vám to nepřekáží ale baví vás to. Příběh je opět takový vedlejší ale spíše jsou zajímavější dějové linky vedlejších úkolů. 

4. Plague Tale - Opravdu skvělá hra, snad se někdy brzo dostanu kde druhému dílu, protože ten první mě naprosto dostal tím příběhem. 

5. Days Gone - Osobně zombie hry příliš nehraju ale tahle mě naprosto chytla. Určitě doporučuju zahrát. 

6. Detroit: Became Human - Zrovna tady mě nejvíce zaujal příběh postavy Connora a jeho lidského parťáka. Na základě vašich rozhodnutí se stanete buďto nepřáteli a nebo si Connora jeho starý lidský kolega (Detektiv) velice oblíbí a uzná ho za "člověka" a ne androida. Ten příběh opravdu chytí. 

7. Série Mafia - Nevím co bych k tomu řekl. První a druhý díl jsem dohrál už snad 10x a každou zimu si to vždy zahraju znovu. Trojka byla slabší ale nic hrozného. Remake první mafie? Co to sakra je? Těšil jsem se na těžký závod, na vylepšený příběh. Na prodloužený příběh. Co jsem dostal? Totálně lehký závod i na nejtěžší obtížnost a zatraceně hrozně moc osekanou verzi. Dobrý tam byl snad jenom dabing. 

8. Série Assasins Creed - Ta pro mě ale končí dílem Origins a Black Flag nazývám Pirates Creed. Zbytek jsou jen dobrá RPG. Až na Valhallu která mě tedy vůbec nezaujala. 

9. Série Dragon Age - Tohle je příběhově tak skvělé RPG a to hlavně první díl i s jeho DLC. Dvojka už je o dost slabší ale jednička s podnázvem "Prameny". Byla něco úžasného. Stejně jako tam byly úžasné romance a proplétačky mezi postavami. Nejzajímavější postavou je především šedý strážce Alistair a Čarodějka Morigan, která je "mrcha" dokud jí nepoznáte blíže (Trošku více blíže...). 

10. Vietcong - Legendární střílečka a legendární český dabing. Datadisk First Alpha také fajn. Druhý díl o hodně slabší oproti tomu prvnímu. 

11. Dirt Rally 2.0 a WRC EA (A to s hodně přimhouřenýma očima), WRC Rally Evolved (PS2) - Jakožto veliký fanoušek Rally a motorsportu celkově tady tohle nesmí chybět. Jako malému klukovi mi tehdy teta ještě na CD-ROM donesla Colin McRae Rally 3 s Českým dabingem. Ve svých asi 6 letech jsem to moc nechápal a tak mým největším cílem bylo co nejvíce rozbít auto, jelikož to byla první hra co jsem hrál s viditelným poškozením vozidel. Dirt Rally 2.0 to bylo tak naprosto úžasný a dokonalý. Ovládání dost reálné při správném nastavení a auta se chovala tak jak mají na každém povrchu. WRC EA... no co dodat. Kdyby do toho Codemasters nekecalo EA tak by to bylo lepší. Je to hrozná arkáda i s vypnutými asistenty. Jejich update vždy něco dojebe a já pak musím znovu kalibrovat a dlouze nastavovat volant. Jediné co tam trefili skvěle je chování předokolek. Pokud si ale vezmete čtyřkolku na asfalt tak to naprosto nesmyslně ustřeluje. Nicméně online je to nejhranější rally simulátor a jezdí s tam i EWRC Škoda Cupu takže proto je to v tomto mém žebříčku. Jelikož i přesto jak je to občas na nic tak to stále hraju.  A WRC Rally Evolved je něco přelomového. Tak stará hra a náhodně vám na cestu mohl vběhnout jelen nebo stádo krav či ovcí. Případě se v zatáčce vybourat jiný závodník. Což vám celou RZ mohlo totálně pokazit. V Dirt Rally je to taky ale v mnohem menší míře a nabouraného závodníka tam potkáte tak možná jednou za celý rok kdybyste to hráli každý den. 

12. Minecraft - Jak už tady psal @SLJayy tak máme náš takový "rodinný server" kde vlastně jenom stavíme ve stylu středověké fantasy a tvoříme o tom, nebo spíše já tvořím příběh a tento svět je podkladem pro celý příběh. 

13. World of Warcraft (Až na Draenor) - MMO RPG který jistě každý zná. Já osobně ho hraji hlavně kvůli příběhu, jelikož jsem četl knihy a tak musím říct, že příběh tohoto MMO je naprosto úžasný a skvělý. Nehraju ovšem na ofiku ale na neplaceném serveru kde hraju datadisk Mists  of Pandaria se svými bratry. Proč si neplatím ofik? No protože si to zahrajeme jednou za čas a tak by to nemělo smysl. I přesto, že to hrajeme tak málo, tak ze všech MMO je toto jediné MMO, které mě dokázalo udržet na delší dobu než jen pár hodin. 

14. Watch Dogs - První díl Watch dogs mě bavil tedy mnohem více než ten druhý a to hlavně díky příběhu. Někdo řekne, že je takový běžný a ano je ale jak se občas říká, v jednoduchosti je krása. A pokud někdo hrál i DLC a doufal v romanci mezi Aidenem a Clarou, tak v DLC zjistíte, že mezi nimi skutečně něco bylo. 

15. Sleeping Dogs a True Crime New York City (PS2) - Sleeping Dogs je hodně nedoceněná hra a přesto naprosto skvělá, kdy se v roli policisty v utajení vydáte po stopách gangu triád s cílem se infiltrovat dovnitř. DLC také stojí za to vyzkoušet. True Crime, ze kterého Sleeping Dogs prakticky vychází je také úžasné. Funguje tam hlavně systém karmy kdy můžete být ten "špatnej polda a nebo dobrej polda". Od toho se odvíjí celý příběh a i jeho následný konec. 

16. L.A. Noire - Jakožto někdo kdo doslova miluje detektivní práci tady tato hra nesmí chybět. Hledání důkazů, výslechy, akce. Poutavý příběh z dob po druhé světové válce, kdy se horlivý a mladý policista stává nejlepším detektivem a je neustále povyšován na lepší a lepší místa. Jeho vyšetřování a příběh nám ale ukazuje i temnou stránku toho co udělal ve druhé světové válce a jaké následky to nyní má. Taktéž se díky své chytrosti stává svědkem korupce a neoprávněných postupů zkorumpovaných policistů i vlády. L.A Noire nám vlastně ukazuje Historii korupce mezi vládou, policisty i gangstery. Inspiraci si bere ze skutečných událostí a případů tehdejší doby. 

Napsal jsem toho více než dost a více psát nebudu, jelikož to bychom tady byli snad do rána. Tyto hry si u mě ovšem získaly to největší místo. Jak jsem ale řekl na začátku, tak to není žebříček podle toho jak moc se mi hry líbily ale prostě seznam mých nejoblíbenějších her. 

Reichard

Hráč

27
19.7.2024 01:59, naposledy upraveno 19.7.2024 02:08 uživatelem Reichard

1. Red Dead Redemption 2 - pro mě definice dokonalé hry. Skvělá harmonie příběhu, grafiky a gameplaye. Taky mám celkem rád western.

2. GTA IV - příběhově nejlepší GTA a zároveň snad nejlepší videoherní zobrazení New Yorku. Na základě toho, jak se v této komunitě prezentuju, je jasné, že mě díl dost uchvátil i svým jedinečným zasazením mezi slovanské imigranty a konečně nějaká hra ze světoznámé značky reprezentuje a ukazuje i „naši" mentalitu. Zároveň ukazuje, jaká je realita kriminálního světa, a nevyzobrazuje zločin jako zábavu s dobrým koncem, jako to dělají ostatní díly.

3. Minecraft - je to můj svět, ve kterým jsem rád. Já rád těžím cobblestone, diamanty a redstone.

4. Assassin´s Creed 2 / Brotherhood / Revelations - celá trilogie je skvělá, zachycuje postupné stárnutí i mentální vývoj hlavního hrdiny a Revelations má pak hodně šokující konec.

5. Life is Strange 2 - mám nepopulární názor, že dvojka je lepší než jednička. Příběh dvou bratrů putujících skrze USA, aby utekli před zákonem a nespravedlivým světem do Mexika, si mě získal více než příběh nějakých dvou puberťaček.

6. GTA Vice City - první GTA a vlastně i první hra, co jsem kdy hrál. Atmosféra osmdesátkového Miami 10/10. Příběh je takový jednoduchý, ale legendární. GTA s nejlepšími hláškami. You killed Leo? You must have big cojones. Wanna work for me?

7. GTA San Andreas - GTA s nejlepší mapou a nejlepšími vzpomínkami.

8. Mafia 1 i Mafia 2 - netřeba představovat.

9. Life is Strange - celkem fajná hra, má i dobrý soundtrack a hodně dobrou premisu, ačkoliv Chloe mě strašně sere. Taky má extrémně cringe fandom, ale tak, hra za své fanoušky nemůže.

10. Hearts of Iron IV - osobní život? A kolik má divizí? Pokud jste dospělí, lidi si řeknou, že jste podivín, co kouká 7 hodin v kuse na mapu světa. Pokud ještě chodíte do školy, možná někoho uchvátíte tím, že se vůbec neučíte do zeměpisu, ale stejně dostáváte samé jedničky. Pokud se plánujete někdy dotýkat ženy, rozhodně bych se touto hrou nechlubil. Ale jo, jako odreagovačka a pocit, že jste geniální válečný stratég (nejste), to občas neuškodí.

zandaj

Hráč

8
31.8.2024 00:02

gtačka skima wowko

JardaParek

Hráč

9
25.9.2024 10:59

No vsichni hrajou spoustu  her ale ja hraju jen jednu a to je MTA 

focaan

Hráč

11
26.9.2024 18:28

Za mně mám v srdíčku GTA:SA a GTA:V - Na obou hrách mám dohromady nahráno/spíše naRPno kolem 6000 hodin. 

1 2