Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vymazání trestního rejstříku

bzinko

Hráč

16
14.7.2024 15:52

VE VĚCI: Žádost o výmaz z trestního rejstříku

Dobrý den,

obracím se na Vás s žádostí o výmaz záznamů v mém trestním rejstříku. Domnívám se, že jsem od doby svého posledního trestného činu prošel významnou osobní transformací a upravil své životní priority.

V minulosti jsem se dopustil několika chybných rozhodnutí, mezi které patří i pokusy o únik před policejními hlídkami a nedovolené držení zbraní. Mým úmyslem však nikdy nebylo nikomu ublížit. Věřím, že jsem se od té doby poučil a jsem připraven žít zodpovědněji.

Rád bych Vás požádal o zvážení mé žádosti o výmaz záznamů z trestního rejstříku, aby mi byla poskytnuta příležitost začít znovu s čistým štítem.

Děkuji Vám předem za Vaši ochotu a kladné vyřízení mé žádosti.

S pozdravem, Andrew Pollack
616-256
andrew.pollack@post.ic

14.7.2024 21:31

Vážený pane Pollack,

děkujeme za zaslání tohoto elektronického podnětu. Nemůžeme nařídit smazání trestného rejstříku protože obsah vaši zprávy neodpovídá skutečnosti. Opravdu nevíme, jak si máme vybavovat Vaše poučení když hned v tento den jste spáchal trestný čin maření úkolu úřední osoby.

S přáním hezkého zbytku dne,

npor. JUDr. George Wimar Fitzler,
Člen vedení policie.