Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zmazanie registra


rock

Hráč

8
17.7.2024 18:37

Osoba:John Leiton

Zdravim uvedomil som si čo som spáchal za dobu čo som v meste spachal napr. Útek pred Psa,držanie nelegálne zbraň,pašovanie kokaínu a zbraní. Zistil som že nelegálny život je o ničom hoci som vedel v nom plávať ale nie dlho. Chcem sa rozhodnúť legálnu cestu a budovať kariéru ako každý občan. Bivat ako normálny človek a nie neustále prestrelki a násilie. Osobné si myslím že v meste sa furt prelieva dosť krvi nemusím to roširovat.Už nikdy sa nevrátim takomto svinstvam  

Ďakujem za pochopenie.

 

18.7.2024 15:48

Adresát: John Leiton
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Leitone,

v aktuální chvíli dlužíte skoro 2 miliony Korun českých na pokutách udělených rychlostními radary. Upřímně Vám doporučuji jejich brzkou úhradu, v opačném případě bude apelováno na Vrchní soud, aby vůči Vaší osobě zahájil exekuční řízení, jehož výsledkem v případě neuhrazení této škody může být proměna do trestu odnětí svobody. Pokud chcete budovat kariéru, nejdříve po sobě zameťte nepořádek, který jste zde napáchal. Vaši žádost nemůžeme do té doby vzít v potaz.

kpt. Ing. Steve Zayas
vrchní velitel Policie San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~24