Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na celej psa zbor

Stik12

Hráč

22
22.7.2024 02:33

Ahoj dávám tuhle stížnost protože psa jedou strašně na win a kdyby neramovaly jen tak aspoň bych si tu nahaněčku užíval ale to prostě nebaví jestli paní Julinka když zastavím a omylem mě ramne ve 130 napíše mi že rambar tak to je fakt vrchol rp injuris a když chci zdrouhnou že vystoupím a začnu zdrhat a pak do auta a pak mi roztřilite auto beam begou tak to je fakt powergaming. A když napíšu co stim autem carCK to je taky dobre.prostě mě nebaví jak ramujete zničehonic a když jedu vě městě a vy mě ramnete ve 150 tak jakoby můžu někoho trefit a zabítho.a když jede ve doge tak jakoby nemusi te jezdit prez ten skokanek jak je na jezd na dálnici z mongomery to je taky docela dobrý a kdy že scoutem nabourate do stromy a dáte status naražená PR a teče krev z nosu👍jste zabily erpe injuris.a doufám že potehle stížnosti se konečně se stim něco udělá. 

Shade

Hráč

60
22.7.2024 04:05

Možná by se s tím něco dělalo, kdyby si třeba k tomu dodal důkazy. Takhle vidím jen kopání kolem sebe a stížnost na opět zmínenou Julinku. Zkus to sepsat tak, ať je to čitelné a dodat důkazy..Né tak, že to postneš dvakrát a ještě k tomu nečitelně a bez důkazů. Radím ti to jako člen PSA, díky za pochopení. Měj se hezky.

22.7.2024 07:09, odstraněno 22.7.2024 07:15 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
22.7.2024 07:56

Ahoj, mám důvodné podezření, že soudě dle obsahu textu se může jednat o troll příspěvek. Prosím o neprodlené dodání důkazního materiálu k tomuto příspěvku.

Stik12

Hráč

22
22.7.2024 08:46

Ahoj nemám clipy protože mám comp z lega takže mi to jede tak na 40 fps průměr

22.7.2024 10:30

Bohužel bez jakýchkoli důkazů tvá stížnost už tuplem postrádá jakoukoliv výpovědní hodnotu, vynasnaž se sesbírat veškerý možný materiál podkládající tvá tvrzení, v opačném případě s tím nemůžeme udělat vůbec nic.

kura

Hráč

7
26.7.2024 21:34

XD holub keď nemá argumenty tak zacbe vyťahovať profil veci a celkovo veci čo k tomu nemajú nič spoločné. naďalej viem že bez dôkazov je vám to na nič ale toto sa na serveri robí nehovorím že všetci sú tam aj ľudia v tom PSA čo aj vážne vedia Erpit, už niekoľko krát sa mi stalo že PSA pitlo motorku a keď im napíšeš do ooc:si normálny pitovať motorku?

A väčšinu času odpišu nebreč a rpi 

Ale hlavne keď ich ich vykropiš prvé čo ALT zistiť Id F2 a podať report Ale hlavne že ostatným ľuďom píšu "proč brečíš","nebreč" nič čakám na odpoveď od Holuba ktorý si o mne zistí asi rodné číslo Cus