Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Daryl Weston I Nadávky,posměšky,vyhrožování

22.7.2024 21:58, naposledy upraveno 22.7.2024 22:20 uživatelem FerryCZ

Byl jsem  svědkem incidentu, při kterém se hráč Daryl Weston vyboural na motorce. Po vybourání byl převozen do nemocnice, avšak krátce poté se vrátil zpět na místo nehody, jako by se nic nestalo. Nasedl na svou motorku a pokusil se odjet.

Když jsem se pokusil zapojit do RP situace a upozornil ho na nelogičnost jeho chování, hráč mi začal vulgárně nadávat a řekl mi, proč se do toho vůbec pletu, že je to jen hra. Tvrdil, že ho doktoři informovali o situaci.

Dále mě obvinil, že jsem ho dvakrát "vydmkoval", což nebyla pravda. Pouze jsem jel na benzínku. Poté jsem ho předjížděl a on tvrdil, že jsem mu tím dal DM. Po tomto údajném druhém DM mi začal do PM (privátních zpráv) nadávat a vyhrožovat. Požadoval mou adresu a vyhrožoval mi fyzickým násilím.

+ Dodávám že při 1. incidentu dopravní nehody, jsem hráče a Caroline Walker druhého hráče ošetřil a poté co jsem si s Caroline vyměnoval poděkování se hráč vrátil na místo. Zprávy a  scréeny jsem si taktéž vyměnoval s hráčem Freečko na discordu. 

Prosím o prošetření této situace  vůči hráči Daryl Weston za jeho nevhodné chování a porušení pravidel RP.

Pro případné důkazy mohu členu Admin Teamu zde poslat na discord scréeny/logy  které jsem si během jeho nadávek pořídil. 

( A ano stížnost byla sepsána Chatgpt protože jsem stížnost sepisoval, byla dlouhá a pak jsem něco omylem klikl a stížnost se vymazala takže jsem to krátce popsal chatgpt aby to vypsalo a nemusel jsem situaci vypisovat znova. Každopádně vše co to vypsalo je to co se stalo. ) 

23.7.2024 05:47, naposledy upraveno 23.7.2024 05:48 uživatelem freecko

Za Ferryho dokládám logy pro AT https://leosight.cz/logs/fLQEoPQygK

(Logy jsou od Ferryho nikoliv ode mne)

23.7.2024 07:59

Ahoj, díky ti za nahlášení. Pro takové hráče v naší komunitě místo nemáme, jedna věc je semtam nějaká nadávka, druhá věc je konzistentní skoro hodinové divadlo, kam to kvůli RP zachází až k vyhrožování a urážení na základě přítomnosti na RP serveru. Hráči se u nás na RP zjevně nelíbí, tudíž ho tu už nebudeme držet. @Cryx