Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o vysvětlení @Holysek

23.7.2024 21:06

Takže holysku prosimtě vysvětli mi co mam jako rpit když mě přetočí na stranu. Jak mě přetočily na té dálnici tak to nebyl vubec naraz nic co mam jako rpit to mi vysvětli tam neni co rpit. A jak mě přetočily v MG tak to bylo trošku větší naraz ale taky furt nic co tam mám rpit mi řekni. 

23.7.2024 21:16

Ahoj, protože se nejedná o žádost o unban, přesouvám do jiného subfóra a poupravím název, který je jinak zavádějící.

23.7.2024 21:59, naposledy upraveno 23.7.2024 22:01 uživatelem freecko

Ahoj.

Na tvá slova ´´Jak mě přetočily na té dálnici tak to nebyl vubec naraz nic co mam jako rpit to mi vysvětli tam neni co rpit. A jak mě přetočily v MG tak to bylo trošku větší naraz ale taky furt nic co tam mám rpit mi řekni.´´

Snad ti pomůže toto video Video - Náraz v 50 km/h

Sice ano. Furt je to videohra, ale stači aspoň trošku zapojit hlavu u toho RP.

Děkuji za pozornost

24.7.2024 18:51

No, freecko ti zaslal nějaké video a já ti k tomu něco dodám. Co máš RPit po přetočení na bok vozidla po nárazu? Tak určitě něco ano a né že si odjedeš jakože nic a nebudeš RPit absolutně nic. Nevím jestli si někdy zažil nehodu, ale ono stačí i malá rychlost a může se něco stát. Samozřejmě ještě, když tě přetočí na bok vozidla. To asi jen tak nevylezeš bez zranění. Jsi na RP serveru, tak začni RPit, pokud nevíš jak a co, požádej o zaučení. Lepší než abys pak dostával ban.