Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory #14| GA Pakandža|

DJDave

VIP

22
27.7.2024 14:13

Zdravím všechny! Máme tu opět další rozhovor a já jsem velice rád že mé pozvání přijal právě tento člověk, protože dost lidí o něm moc neví. Budu velice rád když mi napíšete na můj discord co do budoucna vylepšit či přidat. Nyní si užijte rozhovor a mějte hezký zbytek dne!

Rozhovor s Pakandžou

1. Jak si se dostal na Skimo? Jak by jsi popsal své začátky?

Poměrně náhodou, byl jsem nějaký čas po operaci a hraní her v mém provedení znamenalo zapnout jednou za čas FMko nebo PESKO. Kdysi dávno v mém útlem věku jsme trávili čas hraním SAMPu, to se bavíme o roku 2008 dejme tomu. Věděl jsem, že to existuje a při ležení a rekonvalescenci jsem to bral jako náplast pro trávení volného času. Když jsem ale viděl, že SAMP je stále ten SAMP a já mám věk už na jiný hranici, tak jsem po chvilce brouzdání našel MTA. Po nainstalování jsem zamířil na Skimo. Začátky jsem nechápal vůbec. Ovládání pro mě bylo divný, prvních 14 dní jsem nevěděl co dělám. Věci jsem si začal pomalu osvojovat a s lidmi co jsem tvořil RP to šlo pak snáze.

LeoSight.cz

2. Co tě nejvíce baví či naplňuje při adminování?

Na adminování mě nejvíc baví, když je report sepsaný normálně, chápu z něho co se po mně chce a můžu ho vyřešit bez přítomnosti toho, co ten report podává.

3. Jaký máš vztah s ostatními adminy na serveru?

S ostatními adminy mám určitě dobré vztahy. Občas s někým popíšu..

4. Jak často interaguješ s hráči mimo RP prostředí?

Nazval bych to jako speciální záležitosti.

5. Jaká je nejzajímavější událost, kterou jsi na serveru zažil?

Těžko říct, já nejsem moc v centru dění, když už se něco děje, jedná se o víkend a to moc ve hře nebývám. 😀

Ale né, zařadil bych k tomu i speciální poznání a měsíce společného RP, ty vieš. P♥

6. Existuje nějaká věc, kterou by jsi na Skimu změnil či přidal?

Tak samozřejmě, občas mám nápady. Uvědomuji si, že ne všechny změny nebo přidání lze udělat, proto mám v tomhle důvěru u @Rataj. To je ostatně i jediný důvod proč moje trávení na Skimu dává logiku i mně.

7. Jaká je tvá oblíbená lokace na serveru?

Vždy se mi líbilo Palomino Creek svoji polohou. Mám rád i venkov.

Palomino Creek - Grand Theft Wiki, the GTA wiki

8. Jak se zlepšit v RP? Máš nějaké rady na začátek či jak se v RP zdokonalit?

Být trpělivý/á a nechat si poradit. Myslím, že je hlavně důležitý zvolit správný směřování postavy. Vytvořit postavu a dělat s ní věci o který se zajímáš a o kterých něco málo víš. Případně se v tom doučit, ať to k něčemu směřuje.

9. Víme o tobě  že máš rád fotbal. Sám fotbal miluju a tak by mě zajímalo jaký je tvůj oblíbený klub ze zahraničí a jaký naopak v česku.

Tenhle rok to bude 16 let od mého začátku, co jsem začal fandit Chelsea. V Česku mám nejblíže k Plzni. Mám rád okolí města a celkově  to spojení s tím klubem mi dává smysl.

Chelsea fc logo stock fotografie, royalty free Chelsea fc logo obrázky |  Depositphotos

10. Jaká je tvá vysněná dovolená?

Nemám vysněnou dovolenou, chci cestovat jako doposud a jen rozšiřovat v cestování obzory. Letos jsem navštívil Asii, to samé plánuju i příští rok včetně Japonska. Láká mě i Jižní Amerika. Záleží mi jen na datumu odletu a abych to trávil po boku mé polovičky.

Tapeta na monitor | Krásné fotoobrazy | Japonsko, hora, Fuji, příroda, město

11. Jestli to není tajné, čím se živíš?

Jelikož jsem letecký Avionik, mám technický vzdělání, tak dělám v něčem podobném. Víc bych to nerozebíral.

12. Jaké je tvé oblíbené jídlo?

V restauracích většinově volím Hamburger, Pizzu Hawai, Kung Pao s rýží. Nemám jedno nejoblíbenější jídlo. U mě je jídlo braný jako požitek. Volím dost extravagantní kombinace. 😀

Americký hamburger

13. Co děláš ve volném čase kromě Skima. Co tě naplňuje?

Takový základ co dělám běžně přes den je nějaká volnočasová aktivita. Mám doma vlastní trenažér a disponuji i možností fitka. Bez toho jsem nesvůj. Samozřejmě musím práci a cvičením prolínat trávením s rodinou a moji polovičkou. Teď už to není pravidlem, ale dřív jsem hodně času dával i fotbalu a jízdě na horském kole. Věnuju se i autům, od detailingu až po nějakou opravu na voze.

14. Máš nějakého vzora? Jestli ano, tak zdůvodni proč zrovna on či ona.

Takový symbol pro mě býval už od mládí Frank Lampard. Elegance a profesionalita.

Frank Lampard - IMDb

15. Poslední otázka. Jaký je tvůj sen či cíl, který by sis chtěl splnit?

Mám sny a vize do budoucna na kterých neustále pracuji. Jako prvotní a nejdůležitější sen je jednoznačně zdravá a spokojená rodina.

Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!