Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

NELEGALNÍ RP NA SKIMO RP

1 2



Multis

VIP

20
31.7.2024 20:28

Čést,

Upřímně to množství zbraní jest prokletí tohoto serveru, podporuji návrh svého kamaráda @Reichard Každopádně ještě chci dodat, že hodně mě mrzí, že se tu absolutně nevyužívají i chladné zbraně (například nože, baseball pálka, atd..), když už je nutné nějaké přepadení nebo vyřizování účtu s jiným hráčem. Hráči z ilegálního spektra jsi neuvědomují, že Policie má vždycky výhodu a tak to má být, takže bych za kropení na policii jak už uvedli kamarádi bych klidně dával klidně CK, protože ono to je téměř sebevražda - ve většině případě takový lidé skončí mrtvý či ve vězení xy let. Navíc jsem zásadně proti skriptovosti ilegálů, protože to absolutně ničí jakýkoliv tvořivost, spíše bych přistupoval k jednotlivým frakcím jednotlivě - například je tu ilegálka co se vyživí krádežemi obchodu? Budíž ať předvedou své RP za dozoru ATčka nebo ilegálka co prodává orgány? tak ať prostě předvedou únos a odebraní lidského orgánů (samozřejmě v souladu s pravidly), následně podle kvality RP, riskování a dalších faktorů bych jednotlivým frakcím vyplácel odměny.

To jest má vize.

31.7.2024 20:58

@Multis to co jsi popsal, ohledně vykrádání obchodů nebo prodeje orgánů za dozoru AT, se tu dělo a dít i nadále může, jen by se hráči nesměli tolik upínat na scriptovou část hry.

Možná někomu dodám motivaci k nějakým rozumným RP akcím když vám prozradím, že je možné si domluvit RP akci tohoto druhu, kterou člen AT odsouhlasí a následně vám dá nějakou odměnu. 😉

Multis

VIP

20
31.7.2024 21:11

@Jackal no, jasně, já tu popisuji jakožto kontrast k tomuhle "skriptovaného trendu" protože takhle to fungovalo na SAMP serverech a byli jsme spokojený. Chápu, možnost tu je, ovšem se prostě nevyužívá a nevidím žádnou motivaci k tomuto stylu získaní peněz.

kura

Hráč

5
2.8.2024 02:09

Hadžete špinu na Fivem RP illegal

Ale docela by to tu prispelo nelegálky by sa mali schvaľovať cez ticket a nie nejaké u nelegálneho dieliera za 1m a nič stoho na Fivem je väčšinou 8-15 veľkých nelegálok a bolo by kvalitnejšie RP a bolo by viac ľudí on-line preto nevidíte napr aj 13 ľudí naraz na porade alebo na stretnutí pretože všetci sú rôzne rozmiestnení 

 

Ako tu pár ľudí povedalo že Heisty niesme v gta online ALE pomohlo ale keď sa pýtate prečo??? PRETOŽE NENÍ ČO ERPIT samozrejmé je ale nič čo by tie peniaze dalo pretože funguje na pohode alebo na pár ostatných serveroch systém heistov Ale už píšete že Ľudia by to trashovali 🤓🤓 ako som spomínal keby tu bol ticket systém nelegálok tak by to bolo odosť lepšie.

A keď nie tak vážne? Čo erpit? Je tu čo erpit len treba niečo nové pretože na fivemku si môžeš vyberať na skimu si musíš vybrať sčoho je.

A áno pomohlo by to kropkam ale aj nelegalkam RP a celkovo aj zábave pre illegal 

Naďalej nám nelegálom to nevadí spokojné nech je aktívnych aj 20 PSA ale nech dodržujú svoj kódex pravidlá a nech to poriadne RP tam aj je nie zobrať PSA stanica pán Fox váš dá do basy a ide sa ďalej nie proste nech sa to zapíše prebere trest a odviesť do basy nie nechať v CPZ kedy vás nikdo nemôže oslobodiť..

 

A načo funguje Paydas tak ako funguje však to je dať niekoho na 360 dní do basy??? Však to je zbytočne skúste dávať menšie tresty pretože Paydas a tie tresty nie sú reálne a zbytočne dlhé

Potom streamy by skimu pomohli jak vozíček bez nohému a prečo nie? Nech sa dajú vykrádať obchody a poriadne sumy nie tie drobné a spokojné nech sa len akcie robia pre kontent prečo nie? Je to zábavné privedie

do ľudí.

2.8.2024 11:44, naposledy upraveno 2.8.2024 12:31 uživatelem marekvoe

"A načo funguje Paydas tak ako funguje však to je dať niekoho na 360 dní do basy??? Však to je zbytočne skúste dávať menšie tresty pretože Paydas a tie tresty nie sú reálne a zbytočne dlhé"

Funguje přesně proto, aby postavy měli FearRP z činů, které způsobí. Chceš být ilegál? Očekávej, že tě policie může dopadnout a zavřít tvojí postavu. Ale něco jako "FearRP z dopadení" se u vás neděje, proto nechápeš na co Payasadas funguje. Taky jsem vůbec tedy nepochopil tvojí pointu, když píšeš, že nejsou reálné a zbytečně dlouhé. Kdyby byly tresty reálné, tak si jdeš sednout za "kropku" po policii na 20 let minimálně. Zbytečně dlouhé? - absolutně ne, právě naopak. Závažnost vs. čas strávený za mřížemi je ve velkém nepoměru proti realitě. Když si chceš zahrávat se svobodou svojí postavy? Fajn, očekávej dlouhý trest při tvém dopadení. Je to prostě risk, který jako Ilegál hodláš podstoupit.

Sice vy to nevidíte, ale policie většinou hodiny pracuje na tom, aby vás dostala, nahromadila důkazy, zpracovala je a předala soudu. Zkrátit trest? Proč? Aby si šel sednout na 20 dní za střelbu a pak byl bez následků hnedka venku? Celá práce policie v tahu? A můžeme vesele střílet dál a proces se opakuje. Proto těch 360 dní. 

Stejně si založíte další postavy, a budete střílet dále. Pak se ale nedivte, když se budou rozdávat zákazy IlegálRP a permy.

2.8.2024 12:44

Nepoužívej prosím “FiveM” a “RP” v jedné větě tak, aby tyto pojmy měly spojitost. To jsou content creating servery s prvky něčeho, co skutečné RP servery zahrnují, ale od skutečného RP to má dost daleko a hráči jsou pak pomíjiví, že přesně takhle má RP vypadat a že se mají z RP dělat streamy. 

Ne. Žádné promo skrze trendy platformy serveru s úrovní nepomohou, ba naopak přilákají lidi typu “jooo RP to sem viděl na fivemku založíme geng budem kropiiiit pandle natočíme kompilaci na youtube, nemáte někdo smokepack?”, což je pravý opak toho, co na RP serveru chceš a potřebuješ. Možná to pár zoomerských mozečků odvaří a unudí, spousta RP serverů má v pravidlech dokonce zahrnutý zákaz streamování aj., a byť k tomu mohou vést jiné důvody, ty servery pak netrpí na vlny hráčů zmíněných výše, což je obrovské plus pro core RP komunitu a naopak se pak čísla navyšují právě díky takovým výhodám. Kdo pochopí RP, ten si zábavu zvládne udělat sám, jiní budou jen povýšenecky tvrdit, jaká je tu nuda, a že bychom měli být víc jako FiveM, které RP vidělo leda projíždět vlakem na vyspělejší platformy, sorry not sorry.

JasonDark

Hráč

25
2.8.2024 13:13

Jestli někdo nazývá absolutně největší odpad, největší humus a největší odpornost jako je Fivem RP, roleplayem, který nemá s Roleplayem absolutně vůbec nic společného tak se prosím seberte a odejděte na Fivem a už se tady nevracejte. Kropky nejsou nic co by roleplayi přispívalo. 

Nemáte co Rpit jako ilegál? To je doufám vtip. Je tady doslova miliarda možností co jako ilegál můžete rpit. Tolik možností co tady máte neměl snad ani žádný CZ/SK SAMP Roleplay server, které byly odchovány na HeavyRP, to je něco co FIVEM ani neví co je... nehledě na to, že Fivem ani neví co je to Roleplay. Můžete vykrádat obchody, vykrást banku, vyrábět a prodávat zbraně, vyrábět a prodávat drogy. A hlavně pořád nechápu, proč se spoléháte na skript? Můžete si doslova rpit co chcete. Jenže to byste se nesměli spoléhat na Script. 

Zeintar vám tu dal jasný příklad jak byste se mohli domluvit na RP akci velké banky například v Las Venturas a nebo Los Santos. Pokud to budete mít správně zaerpené tak dostanete obrovské množství peněz. Stačí si to jenom domluvit. Ale jak se říká "Líná pusa, holé neštěstí.". Samozřejmě správně zaerpené znamená to, že střílení je až poslední možnost ale to bych tady po lidech chtěl asi moc. Tady je opravdu pouze pár lidí, kteří mají ochotu to vykradení banky nějak rozumně Rpit a nemusí hned střílet. A stalo se mi to tady od záři 2023 jenom 2x kdy banka vypadala jako RP akce a ne jako, že si banda zdrogovaných opiček vezme motorky a zbraně, začne střílet všude kolem sebe a odjede někam do dalekých krajin. 

Jen vám tady tak něco vypíšu...

Možnosti ilegál RP:

-
Výroba a prodej zbraní. 
- Výroba a prodej drog.
- Vykrádání bank (Scriptově a nebo po domluvě s AT o větší banku).
- Vykrádání nemovitostí.
- Přepadávání benzínek a obchodů.
- Vypalování nemovitostí (Pokud máte správný RP důvod)

Tohle je jenom pár věcí co vám dovoluje Script. Jinak jich je tuším ještě více A teď neskriptové věci ano? 

- Obchody mezi nelegálními frakcemi
- Vydírání a výpalné.
- Války mezi nelegálními frakcemi. 
- Nákup a prodej nemovitostí. 

Možná jsem napsal něco špatně a tak to může někdo i doplnit. 

A je toho mnohem a mnohem více. To byste ale museli taky zapojit fantazii. Je smutné, že zapojit fantazii je pro některé asi strašně moc. V tomhle má Dzardys naprostou pravdu. Strašně moc se spoléháte na Skript i když vůbec nemusíte. A je to velká škoda. 

Rád bych také pověděl, že na prstech napočítám Tak asi cca 7 ilegálních frakcí, které nemají problém s tím, že by neměli co rpit. Jak je to jenom možné, že těchto 7 a to podotýkám kvalitních frakcí má stále co rpit? A další věc je ta, že těchto 7 frakcí dokonce nesedí ve vězení. Jak je to možné? Je to možné tak, že dělají něco správně a proto nejsou vidět. 

Samozřejmě, pokud budete rpit gang, tak vidět budete a v tom vězení končit budete. To je prostě to s čím jdete do toho, že budete mít ilegální frakci. Už od začátku se musíte smířit s tím, že vás dříve nebo později chytí policie a nebo vám dá někdo CK. To je to riziko se kterým do toho jdete. 

Tresty v Payasadas? No tak když chcete reálnější tresty, tak já jsem jenom pro. Za postavy si tedy zahrajete až za 20 reálných let a nebo už nikdy. A máme tady reálné tresty tak jak jste chtěli. Víte, že některé z ilegálních frakcí PSA vyšetřuje třeba i týdny a nebo dokonce měsíce? A přesně proto tady je i trest na rok. Udělali jste toho hodně? Odpykáte si to. Tak to prostě je. A od toho tady to vězení také je. A představte si, že v tom vězení můžete i rpit! To koukáte co? Ale to byste také museli chtít a mít nápad co tam rpit. Ale zase a opět se spoléháte jenom na Script. 

Streamy... Pomohly by přilákat hráče? Samozřejmě ano. Ale jaké hráče? Myslíte hráče co jsou na tom tak moc špatně, že už dostali permabany i na tom Fivem? O takové hráče tady nestojíme. Stojíme o kvalitní Rpery se zájmem o Roleplay. O lidi kteří chtějí tvořit příběh jak své postavy tak i příběh celého Skimo - San Andreas. O lidi kteří ví co je to /me a /do. Také o lidi kteří ví, jak se má správně hrát ilegální RP a že to není jenom o střílení a o výrobě zbraní.  Opravdu nechci aby na základě nějakého streamera na Skimu vzniklo to co na FivemRP - Odpad, TrashRP, Agrese, Stěžování si, Nervy kdy samotný Streamer porušuje pravidla ale potom řve do mikrofonu jak smyslu zbavený a měl by mu někdo zavolat psychiatra, když si stěžuje, že druhá strana porušuje pravidla ale to, že on je porušil tak to nic to je v pořádku... Ne není!

V Roleplayi se máte snažit přibližovat realitě. Nechápu ovšem to, kde někteří jedinci vzali to, že mafie a nebo gangy mají jedinou zábavu v okrádání lidí, střílení po policistech a nebo vykrádání bank. To opravdu potom znáte ten ilegál jenom z GTÁčka. Jenže takhle to opravdu ale opravdu vůbec nefunguje. Tak to ovšem dopadá když si nečtete věci od zkušenější hráčů a nekoukáte na dokumenty, když chcete něco rpit. Potom to dopadá akorát tak tak, že si jen a jen stěžujete, že nemáte co rpit, protože jen opakujete to co jste viděli v Singleplayer GTA. 

Opravdu asi nikdy nepochopím jak je možné, že kvalitní ilegálky co tady dělají kvalitní ilegál RP mají stále co Rpit ale takzvaní "Kropiči" se nudí, protože jim PSA zabavuje "pif pafky". 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~80

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

ZÁŘÍ 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Navaro (4401Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
JaroslavVanek

38Kč dnes v 00:51

JaroslavVanek

280Kč dnes v 00:47

Zchovankyo

500Kč včera v 20:03

Nejnovější uživatelé
Aerostar

Registrován 16.9.2024

Reverend

Registrován 16.9.2024

Patricz95

Registrován 16.9.2024