Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Podezření na metagaming od Helpera KIKA

Adiko

Hráč

42
31.7.2024 15:18

Cc

Pro objasnění situace, 29.7.2024 - Patrola v unmarked Audi A8, vyskočil inzerát na to že je nějakej tuning meet na parkovišti vedle LS banky. Nejdřív jsem to sám projel, projel jsem kolem pár lidí, následně se vrátil a chvíli tak postával bokem mimo lidí. Pak jsem odjel a tak nějak patroloval a motal se všude kde se dalo. Pak se mě Kormo na vysílačku zeptal jestli ho nenaberu u garáže že půjdeme spolu na patrol. Vyzvedl jsem ho u garáže a šli jsme patrolovat společně v unmarked Audi A8. Řekl jsem mu že na tom parkovišti v LS je nějakej tuning. Projeli jsme kolem lidí asi na 2 sekundy a pokračovali v jízdě. Když v tom out of nowhere padlo tohle od Kika.

Údajně to řekl z důvodu toho že maskovaní lidé nechodí na tuning srazy a že si nebyl jistej že to jsme my :d
Pak jsme tak nějak patrolovali a jezdili si když v tom jsem řekl IC že se asi vrátíme že tam jsou zajímavé osoby které nebudu jmenovat OOC. Když jsme se rozhodli že tam půjdeme, naproti bance LS jsme se nabourali s lambem ve kterém seděl Sung Ming Jang. Následně proběhlo nějaké to RP (/zzs kvůli nedostupnosti ZZS, statusy, ošetřování a podobně) Na místo pak přiběhlo dalších XYZ osob kteří chtěli i guess pomoct. Pak se tam KIK0 IC vyptával Guzmana a Langera (příslušníků PSA) zda to je unmarked Audi A8, nevím z jakého důvodu, možná ošetření metagamingu pomocí ICčka. Pak po nehodě jsem se doslechl že Sung Ming Jang chce řešit nehodu i když jí zavinil on ale tak já mu to neberu hihi. Zajímavé je to že to chce řešit znova když v tom sedíme my, týdenně má X nehod a zrovna tuhle chce řešit kdy nemá žádné tušení o tom že uvnitř sedí posádka PSA. Nechám ho v tom ale. Podle KIKA to zjistil tak že v tu dobu vlastně jsme online většinou jen my s kormem protože Jackson Nolan večer nehraje, Zayas nosí VIP skin, Magovec je žena a Zeldinko není OOC dostupnej a Fitzlera neviděl moc krát v unmarked autě. I guess začneme pozorovat kdo je a kdo není online :D

Následně padlo tohle od člena AT Nereze - IC zpráva Schultzovi :

U PSA není už nějakej ten pátek, pokuď ale uvidíme dva maskované tak to bude samozřejmě PSA.

Tohle chování od KIKA není poprvé, podobná situace se stala 27.7.2024 kdy při prudkém zabrždění na křižovatce se KIK0 a Zchovankyo lekli a zastavili, následně Zchovankyo IC zakřičel že jsem čurák, právě od KIKA přišla věta že jsem "polisment" a že co dělám. Důvod byl prej random, pozná prej mojí jízdu = prudce zabrzdíš tak jsi automaticky Andrew O'Bryan sedící v unmarked Audi A8. 
Nepřipadá mi že to bylo úplně random když už dopředu jsi věděl že to jsem já, viz. tenhle screen

A následně zakřičel i KIK0

Odůvodnění od KIKA zní takhle, běžně křičí na lidi v Audi A8 kteří jsou maskovaní

Tohle mi například přijde jako TrashRP, křičet na každou Audi A8 protože si myslím že v tom sedí policajt.

Posuďte sami.
Proti KIK0vi nic nemám, byl jsi dobrej člověk, pokuď se ale bavíš s hadama tak had budeš, sorry not sorry.
Nepřijde mi toto chování jako adekvátní, jsi helper a měl bys jít příkladem. Logy a všechno k tomu poskytnu adminovi kterej tohle bude řešit.
Caute

31.7.2024 16:46

Je celkom zaujímavé, že si tento problém riešil v tickete, na ktorý si ešte nedostal žiadnu odpoveď od AT, a už to to riešiš tu. Žeby na podnet niekoho tretieho? Nedarí sa nám dostať zvyšok, tak aspoň jeho? Úbohosť. 😅

Vráťme sa teda k celému problému. Vezmem to opačne, najprv budem riešiť toho "polismena". Už ako som ti v tickete písal, k žiadnemu metagamingu nedošlo. Podľa VIN či SPZ som si nezisťoval, či je to CIV-3. Napísal som to náhodne, či mi veríš alebo nie, nejako mi to žily netrhá. Dôkaz o tom, že je to pravda, som dodal do toho ticketu. Áno, stlačil som tam ALT na sekundu, aby som si nahral tú nehodu. Ako inak by som dokázal zistiť, či si to ty alebo nie? V tom čase som riešil nejaký problém v IC, bol som zatvorený v dome, ani som nevedel, že si na serveri a jazdíš autom. To, že si prudko zabrzdil a narazil do nás, z teba O'Bryana nerobí, len som poukázal na to, že máš rozdielny štýl jazdy v A8, ale ty si sa toho hneď chytil ako odôvodnenia. Takže ešte raz opakujem, že som to napísal náhodne a mal som len šťastie, že si to bol fakt ty. Pri tom som to ani nevyužil, pričom som mohol – narazil si do mňa a odišiel z miesta nehody. IC by si z toho mohol mať veľký problém ako člen PSA, ale neurobil som to. Nemám dôvod každému škodiť ani IC, ani OOC, že? 😉

Ten včerajší incident som ti tiež vysvetlil v tickete, ale pre istotu ti ho ešte raz zopakujem, opakovanie je matka múdrosti. Schultz a Aiello prišli na parkovisko vedľa banky v Los Santos. Stálo tam pomerne dosť áut, ale nikto, kto by nás nejako IC zaujímal, teda až na Mayersa, ku ktorému sme sa postavili a bavili sa o Hello Kitty Audi. Do tohto momentu som netušil, že sa tam niekde premávaš v CIV-3. Predtým, ako sme prišli na to parkovisko, som bol doma s Aiellom a Leopardom, kde sme sa bavili. Hlavne som bol predtým asi 20-30 minút AFK v dome, lebo som musel hodiť kamošku domov. Ale späť k pointe. S Mayersom sme sa bavili o tej Audi a v tom som niečo spomenul o Zayasovi, keď prešla čierna A8čka a dvaja maskovaní dnu. Tam padlo to, že si to bol ty, a dúfam, že si mal dole okná a môžeš hneď vyplakať Zayasovi, že si z neho robím srandu. V tickete som ti písal, z akého dôvodu som si myslel, že si to ty. To slovo "myslel" tam hrá veľkú rolu, lebo jak si okolo nás prefrčal, tak som nebol schopný ani keby chcem, v tej rýchlosti overiť, či nejaká SPZ či VIN sedí s CIV-3. Čo určite môže potvrdiť Nerezák a ďalších minimálne 10 ľudí, čo tam stálo. Potom došlo k tej nehode, kde sme išli, ošetroval som Sunga a bavil sa s PSAčkami, či ste to fakt vy, teda CIV-3. Tí mi na to moc odpovedať nechceli, tak som ich dobiedzal, nech si to zistia cez GPS. To, že po Mayersovej SMS som povedal, že si to ty a Leroy? Vysvetlenie tam máš. Zayas nosí VIP skin, Lena je žena, Matthew je IC preč, Fitzler v CIV-3 nejazdí, a to nie aby bol v službe takto neskoro, a Nolan takisto. Ostal si len ty a Leroy, a to tvoje legendárne 009 CIV3 a o pár sekúnd CIV3 10P poznám až moc dobre. To, že to chcel riešiť Sung, je z toho, že som ich na to nabádal ja. Pozri si hlavne čas, povedal som to až po tom, ako mi Mayers potvrdil, že to boli oni.

A teraz k tomu TrashRP. To, že zakričím na nejakú A8čku "polismen", je TrashRP? To, že niekomu v IC poviem, nech povie v mene zákona loď, je TrashRP? Zaujímavé, ja pri zaučení TrashRP vysvetľujem trošku inak, ako ho vnímaš ty.

Najviac ma mrzí to, že obe tieto sťažnosti nie sú iniciované ani tak z tvojej strany ako od niekoho tretieho, že? Ale čo narobíme. Divočákom raz, divočákom navždy. 🐗

Dovidopo
(Taktiež pozdravujú aj 🐍 z Discordu)

2.9.2024 23:58

Ahoj, stížnost vezmu v rychlosti, omáčka kolem stejně nikoho nezajímá.

Situace, jíž zde popisuješ, samozřejmě může působit i takovým dojmem, a rozhodně by nebylo v pořádku, kdyby došlo k metagamingu z hráčovy strany. V tuto chvíli však pracuješ s domněnkami bez pevného základu a nelze s jistotou určit vina - v pochybnostech ve prospěch oběti.

Veškeré potřebné důkazy mi byly poskytnuty, nežádám od tebe nic navíc, maximálně vyzdvihnu poslední odstavec, který ve stížnosti uvádíš, a v tomto případě souhlasit s tím, že takový vývoj není uspokojivý ke sledování z pohledu třetí osoby. V případě, že by docházelo k nějakému častému a opakovanému porušování pravidel či projevům trashRP, bude situace již skutečně řešena, v tuto chvíli nebude Kiko nijak trestán, minimálně ne OOC. To, jak se k situaci postavíš IC jako policista v utajení, kterého s humorem Kikova postava prozrazuje veřejnosti, je již čistě na tobě a samozřejmě dalších rozhodujících orgánech.

Stížnost v jejím rozsahu však zamítám.