Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vojta Jack - Powergaming, trash RP, non-injuries, krádež vozidla bez povolení člena AT, odpojení z RP akce

Holub

Hráč

51
2.8.2024 00:42, naposledy upraveno 2.8.2024 01:13 uživatelem Holub

Video mluví za vše. To ještě nepočítám jeho útěku v rozporu s časem, co na nás měl čekat. O odpojení z RP akce, kdy nám zmizel, když byl obklíčen v obchodě, nemluvě. Budou od dotyčného na tohle potřeba logy.

PS: DaVinci Resolve je fakt otřesné, když mi v možnostech renderování nenabízí těch 60FPS, co původní záznamy mají. Proto se omlouvám za to, jak to ve finále vypadá. Also taky mi to domrvilo zvuk. Bravo.

//EDIT: Problém nalezen. On se musí nastavit framerate projektu dřív, než se do něj něco hodí. Tohle fakt příčetný člověk nevymyslí. Credits to @sandlerino za nalezení daného problému.

kura

Hráč

6
2.8.2024 01:30, naposledy upraveno 2.8.2024 01:30 uživatelem kura

Pitovať bicykel 

Strieľať do človeka je zakázané pretože brokovnica sa používa len na zámky a veci nie na ľudí...

Potom strieľať do človeka s brokovnicou keď na vás zaútočí päsťami je použitie neprimeranej sily 

Trapas páni Julka 😬

Puding udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování.

Holub

Hráč

51
2.8.2024 01:41, naposledy upraveno 2.8.2024 02:04 uživatelem Holub

Najdi si, co znamená beanbag. Pak možná pochopíš. Argumentuješ tady věcmi, které jsou IC záležitostí a ne věcí pravidel.

Kolo ukradl jinému hráči (to nepočítám ty pěsti ve videu, zjevné DM). Měl ho povolené ukrást členem AT? Já o tom silně pochybuju, když to bylo takhle rychle. O tom, že si týpek z toho vůbec nic nedělal, nemluvě.

Můžeme pokračovat několikátero porušením pravidla č.19. Pro představu - Hráč se nesmí vracet na místo své smrti nebo se mstít (viz č.6). Jestliže postava "zemřela" vlivem policejních složek, musí vyčkat před nemocnicí (v rozsahu 10 metrů od vchodu) a až pokud pro ni policie nepřijede do 10 minut, může odejít.

Tohle několikrát porušil. Několikrát jsme ho kvůli tomu naháněli po Montgomery.

Doslova se pak pustil do dalšího policisty lopatou. Co pak následovalo? Dostal několikrát beanbagem, nějak jsi obešel animaci (ani nevím jak...) a pokračoval dál. Kdyby nedostal (další) PK, tak by to skončilo PK pro nás.

A jak to skončilo? Mimo devatenáctku se schoval do obchodu a odpojil. O tom, že jsme se tam zrovna dostali a že tam bylo víc lidí, nemluvě.

Trapas páne kura. Jsem rád, že se tady další Slovák vyjadřuje k něčemu, do čeho mu nic není. Ergo, když jde o někoho, kdo jen obtížně zvládá ilegál RP (ano, prošel jsem si tvé postavy i banlist). Ostatně o tom svědčí skutečnost, že si jen vybíráš to, co se ti hodí do karet. 😬

/EDIT - A tady máme i důvod proč! On totiž byl za novou postavu zatčen právě mou postavou!

kura

Hráč

6
2.8.2024 02:19, naposledy upraveno 2.8.2024 02:21 uživatelem kura

Ďakujem pán Čech.

Ďakujem za informovanie vážim si toho 

Urobili ste dobrú detektívnu prácu.

Keby si mám niekoho vybrať kto sa mi hodí do kariet tak si ESO v trashu u PSA 

Inak, neviem odkedy z zteba beanbag sejme nazem a vykrváčas,

Potom to už vážne??? To ideš riešiť ukradnutie kola? To už zachvilku sa bude riešiť že si niekomu ukradol bez zaerpenia SPRITE .

Naďalej neviem lebo som tam nebol ale taktiež stačí sputať aha vlastne aj zo skriptom môžeš biť no to je dosť Womp Womp nevadí 

Asi viac ku tomu nemám páni Julka 

Dovi dopo.

+Vyjadrujem sa preto že môžem niesme v 80 rokoch a komunistickom režime(teda myslím 

Holub

Hráč

51
2.8.2024 05:40, naposledy upraveno 2.8.2024 05:41 uživatelem Holub

Byl jsi u toho? Nebyl. 

Víš, o čem je řeč? Evidentně ne. 

Tak se nevyjadřuj. Dík. 

Mimochodem je vtipné sledovat, jak ti někdo snitchuje informace. Opět ukázka funkčnosti některých věcí tady. 

2.8.2024 08:09

Díky za nahlášení, hráč bude potrestán a ty taktéž, když tě někdo napadne pěstmi a tobě se podaří se ubránit, nevidím důvod, proč do něj střílet a vraždit ho na zemi - a nechci slyšet nic o tom, že neRPí a tak podobně. K vraždě opravdu důvod nebyl.