Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stižnost na trolleni

15.8.2024 23:16, naposledy upraveno 15.8.2024 23:16 uživatelem Radyyym

Ahoj všem, 

začalo to tak že jsem narazil před MG nemocnici lehce s mustangem, říkám si: dam status půjdu do nemocky na 5minut a jedu domu. A co se stalo přijel ke mě Jack Krakenberg a Aleš Ludmila. Něco mlely tak jsem je nechal a jel jsem do banky na opravu auta. Najednou po mě chtěl závod o 1M a psali zase blbosti do IC. Následně jsem už konečně chtěl jed dom a spát a ono co? TOHLE. Tak dobře dam si report někdo mi to přijme. Tak jsem si čekal a čekal najednou ke mě přijede raptorem a jako by mu nestačilo tohle tak udělá ještě TOHLE. A už jsem fakt nezvládal. Bohužel mi nikdo na report nikdo neodpověděl to chápu měli prostě něco IC. Následně na to jsem už neměl v sobě nervy a zavolal jsi odtah na benzinku. A jel domu. Ale tohle se fakt nemá dít ještě si odjede. Fakt nechápu co se mu honilo hlavou. 

Radyyym...

16.8.2024 09:48

Díky za nahlášení. Vyřeším to.