Tak, další večer, další existence ve stížnosti.
Powergaming, Zero Tolerance, nenahlášení porušení pravidel a možný metagaming.
Dotyčný dostal několikrát beanbagem. Přesto běhá jako kamzík. Třeba i na tomto záznamu. Vlastně jich bylo tolik, že jsem na postavě skončil bez munice na brokovnici.
Zde můžeme vidět i zero tolerance, kde evidentně vidí, že píšu, přesto dané situace využívá, čímž mi nenechává prostor k RP z mé strany. Dále můžeme vidět možný metagaming (dotyčný sice psal, že to bylo ohlášeno vysílačkou, ale pochybuju o tom.... navíc i k tomuhle se dostaneme).
V rámci jeho útěku do interiéru nemocnice bych byl i rád pro vytvoření precendentu či úpravy pravidel. Dotyčný tam zaběhl záměrně za účelem možného útěku či "komunikace s řidičem," kterou nemohu potvrdit. V logách dohledáte i jméno hráče, který předvedl skutečně fenomenální "RP" driving. Dle mně dostupných informací by mělo jít o Shaolin Ngyuen.
Trash RP (přístup k logu - https://leosight.cz/logs/UWWqbzXZjt )
Vezmu to rychle. Dotyčný odmítal odpovídat ve stylu "co vidíš vidíš," když evidentně po dotyčném chci, aby uvedl kde je má. Jde mi o to, zda nalezení některých věcí by nemohlo být v rozporu s pravidly. O to víc potěší přístup dotyčného.
Spoiler
17.8.202423:21:26★ Co u něj mohla najít a kde? ((Julia Whiteflake))
17.8.202423:21:40★ Co vidí vidíš. ((Joe Luca))
17.8.202423:21:44★ Co u něj mohla najít a kde? ((Julia Whiteflake))
17.8.202423:21:49Julia Whiteflake: (( Odpověz mi na otázku. ))
17.8.202423:22:15★ Nuž nevím telefon atd. ((Joe Luca))'
17.8.202423:22:20★ Co má u sebe má u sebe. ((Joe Luca))
17.8.202423:22:25Joe Luca: (( však to tam do píči vidíš ? ))
17.8.202423:22:26Joe Luca: (( ne ? )
17.8.202423:22:36★ Co u něj mohla najít a kde? Každou věc, co u něj mohla najít. ((Julia Whiteflake))
17.8.202423:22:39Julia Whiteflake: (( Chci slyšet kde co je. ))
17.8.202423:23:10★ Pálku má v prdeli, nůž v tlustém střevě, peněženku v hubě, telefon v prdeli, po kapsách má klíče a drobné. ((Joe Luca))
Později dotyčný uvedl legitimní umístění předmětů, ale to už je houby platné.
Ještě přikládám i další trash RP z jeho strany...
Metabaiting
Kvůli tomuhle (stejně jako v případě možného MG) bude potřeba vyžádat logy dotyčného. Myslím si, že zde výsledek mluví za vše.
Spoiler
((TREGO)) Joe Luca: jen pro toho raptora těd.. informativně OOC mezi náma ta čubka na tebe dala pátrání jjestli chceš tak to už řes reportem
Urážky
Oproti @M4to -vi (zbývají další dva pingy) jich bylo o poznání méně, naštěstí jen jedna. Je to něco, co chápu v rámci dané situace, která mu úplně nevyšla (dostal beanem při nerespektování několikáté výzvy). Píšu to zde jen pro úplnost, dle mého je to z jeho strany pochopitelené.
Spoiler
17.8.202423:02:58Joe Luca: (( píčo ))
Jsem rád, že mi tento člověk "zpříjemnil" hraní svým přístupem dva dny před testem jazykové kompetence. Člověk se chce u hry odreagovat a ne řešit to, že valná většina ilegálů má IQ houpacího koně...
Tak, další večer, další existence ve stížnosti.
Powergaming, Zero Tolerance, nenahlášení porušení pravidel a možný metagaming.
Dotyčný dostal několikrát beanbagem. Přesto běhá jako kamzík. Třeba i na tomto záznamu. Vlastně jich bylo tolik, že jsem na postavě skončil bez munice na brokovnici.
Zde můžeme vidět i zero tolerance, kde evidentně vidí, že píšu, přesto dané situace využívá, čímž mi nenechává prostor k RP z mé strany. Dále můžeme vidět možný metagaming (dotyčný sice psal, že to bylo ohlášeno vysílačkou, ale pochybuju o tom.... navíc i k tomuhle se dostaneme).
V rámci jeho útěku do interiéru nemocnice bych byl i rád pro vytvoření precendentu či úpravy pravidel. Dotyčný tam zaběhl záměrně za účelem možného útěku či "komunikace s řidičem," kterou nemohu potvrdit. V logách dohledáte i jméno hráče, který předvedl skutečně fenomenální "RP" driving. Dle mně dostupných informací by mělo jít o Shaolin Ngyuen.
Trash RP (přístup k logu - https://leosight.cz/logs/UWWqbzXZjt )
Vezmu to rychle. Dotyčný odmítal odpovídat ve stylu "co vidíš vidíš," když evidentně po dotyčném chci, aby uvedl kde je má. Jde mi o to, zda nalezení některých věcí by nemohlo být v rozporu s pravidly. O to víc potěší přístup dotyčného.
Spoiler
17.8.202423:21:26★ Co u něj mohla najít a kde? ((Julia Whiteflake))
17.8.202423:21:40★ Co vidí vidíš. ((Joe Luca))
17.8.202423:21:44★ Co u něj mohla najít a kde? ((Julia Whiteflake))
17.8.202423:21:49Julia Whiteflake: (( Odpověz mi na otázku. ))
17.8.202423:22:15★ Nuž nevím telefon atd. ((Joe Luca))'
17.8.202423:22:20★ Co má u sebe má u sebe. ((Joe Luca))
17.8.202423:22:25Joe Luca: (( však to tam do píči vidíš ? ))
17.8.202423:22:26Joe Luca: (( ne ? )
17.8.202423:22:36★ Co u něj mohla najít a kde? Každou věc, co u něj mohla najít. ((Julia Whiteflake))
17.8.202423:22:39Julia Whiteflake: (( Chci slyšet kde co je. ))
17.8.202423:23:10★ Pálku má v prdeli, nůž v tlustém střevě, peněženku v hubě, telefon v prdeli, po kapsách má klíče a drobné. ((Joe Luca))
Později dotyčný uvedl legitimní umístění předmětů, ale to už je houby platné.
Ještě přikládám i další trash RP z jeho strany...
Metabaiting
Kvůli tomuhle (stejně jako v případě možného MG) bude potřeba vyžádat logy dotyčného. Myslím si, že zde výsledek mluví za vše.
Spoiler
((TREGO)) Joe Luca: jen pro toho raptora těd.. informativně OOC mezi náma ta čubka na tebe dala pátrání jjestli chceš tak to už řes reportem
Urážky
Oproti [user:12653] -vi (zbývají další dva pingy) jich bylo o poznání méně, naštěstí jen jedna. Je to něco, co chápu v rámci dané situace, která mu úplně nevyšla (dostal beanem při nerespektování několikáté výzvy). Píšu to zde jen pro úplnost, dle mého je to z jeho strany pochopitelené.
Spoiler
17.8.202423:02:58Joe Luca: (( píčo ))
Jsem rád, že mi tento člověk "zpříjemnil" hraní svým přístupem dva dny před testem jazykové kompetence. Člověk se chce u hry odreagovat a ne řešit to, že valná většina ilegálů má IQ houpacího koně...