Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Autobusová doprava


23.10.2020 23:13, naposledy upraveno 23.10.2020 23:17 uživatelem Rataj

Kde zastavují autobusy?


(Kliknutím na obrázek zobrazíš plnou kvalitu)

 

Autobusy jezdí dvě trasy, které jsou identické a jezdí se v obou směrech.

Začíná se v Blueberry na jihu, pod centrálou kamionové dopravy, zde se také nachází autobusové depo, tedy zde si řidiči vyzvednou autobus a zahajují svou práci.

Trasa A se jede proti směru hodinových ručiček (podle ní popisuji další zastávky), trasa B se jede opačně.

Další zastávkou je Dillimore, je to vesnice na jihu Red County, která je už mimo hlavní herní zónu, proto je zde jediná zastávka v centru vesnice.

Následně autobus pokračuje přes kopce, tunelem a přes most na křižovatku, kde se nachází další zastávka. Za dalším mostem se nachází Palomino Creek kde jsou dvě zastávky, první je u banky a druhá na severu obce.

Cestou pod dálnicí autobus dojede k policejní stanici v Montgomery, kde zastavuje. Další zastávka v téže obci se nachází na hlavní ulici kousek od výjezdovky a poslední Montgomerská zastávka hned vedle nemocnice.

Po cestě zpět do Blueberry autobus zastavuje na jediné zastávce u parkoviště přívěsů.

V samotném Blueberry jsou poslední dvě zastávky, první najdeme na severu hlavní ulice a poslední nad centrálou kamionové dopravy.


Powered by LeoSight IFS
LT~29