🏡Dům v Los Santos - Aukce🏡
Dobrý den, z důvodu nevyužití jsem se rozhodl uspořádat aukci o můj dům který se nachází v Los Santos na adrese East Beach 2248.
V domě se nachází celkem 6 místností.
Tři místnosti v přízemí, jedna z nich jídelna, druhá obývací pokoj a třetí je prostorná kuchyně.
Do patra Vás dostane krásné elegantní schodiště. V horním patře se nachází luxusní koupelna, velká ložnice nejen na spaní a naproti ložnice ještě jedna extra místnost kterou uvítá myslím si opravdu každý. Jedná se o místnost kde je umístěný bar, hrací automaty a posezení. Prostě místnost na relax.
Fotografie domu zvenčí včetně místností přikládám ve fotoalbu. Stačí když kliknete SEM.
Vyvolávací cenu stanovuji na 100.000 Kč.
Minimální příhoz stanovuji též na 100.000 Kč.
Formát příhozu
Jméno
Kontakt
Částka
Aukci ukončím jakmile se mi bude nějaká z nabídek líbit.
Předem děkuji za nabídky a přeji všem krásný zbytek dne.
S pozdravem
Theo Garner
🏡Dům v Los Santos - Aukce🏡
Dobrý den, z důvodu nevyužití jsem se rozhodl uspořádat aukci o můj dům který se nachází v Los Santos na adrese East Beach 2248.
V domě se nachází celkem 6 místností.
Tři místnosti v přízemí, jedna z nich jídelna, druhá obývací pokoj a třetí je prostorná kuchyně.
Do patra Vás dostane krásné elegantní schodiště. V horním patře se nachází luxusní koupelna, velká ložnice nejen na spaní a naproti ložnice ještě jedna extra místnost kterou uvítá myslím si opravdu každý. Jedná se o místnost kde je umístěný bar, hrací automaty a posezení. Prostě místnost na relax.
Fotografie domu zvenčí včetně místností přikládám ve fotoalbu. Stačí když kliknete SEM.
Vyvolávací cenu stanovuji na 100.000 Kč.
Minimální příhoz stanovuji též na 100.000 Kč.
Formát příhozu
Jméno
Kontakt
Částka
Aukci ukončím jakmile se mi bude nějaká z nabídek líbit.
Předem děkuji za nabídky a přeji všem krásný zbytek dne.
S pozdravem
Theo Garner