Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nigen Grimes- Žiadosť o unban

Nepodarok

Hráč

2
25.8.2024 11:15

Ahoj, 31.7.2024 som dostal ban od Administrátora Dzardys za Multiacc. Skimo som aktívne hrával až keď som sa jedného dňa na to nevykašlal. No práve toho 31.7 som sa rozhodol po 3 rokoch, že sa vrátim a pozriem čo sa zmenilo na servery. Vobec som si nepamätal prihlasovacie údaje iba IC meno Nigen a to mi k prihlaseniu nestačilo , no teraz už tie údaje poznám. Tak som sa rozhodol , že si vytvorím nový účet s  menom Lucas Hudec, myslel som , že ten účet mám dávno preč, že bol reset servera a tak isto ma vobec ani nenapadlo , že vytvorenie dvoch účtov je zakázane. Ospravedlňujem sa za to, nemyslel som to žiadno zle a nebolo to urobené ani schválne ani za nejakým zlým účelom. Budem rád ak dostanem unban a tak sa budem mocť vrátiť pod starými prihlasovacími údajmi. Samozrejme ten nový účet Korman zmazať a tento starý Nepodarok pod IC menom Nigen ponechať.  Už sa to viac nestane . Ďakujem :) 

PS: viem , že včera som tuto žiadosť podal ale pomýlil som sa v názvu témy a ten už bohužial nejde zmeniť, pardon. 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Duplicitní téma