Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Psychotesty - Registrace

OhromnyFrajer

Hráč

3
4.9.2024 20:45

Bry den, milá komunito!

Chtěl bych se zeptat, k formuláři na psychotest, myslím tím ten formulář který musíte vyplnit tady na stránkách.

Dělal jsem ho asi před 3 měsícama a nikdo se mi zatím neozval. Netuším tedy, jestli jsem prošel do "dalšího levelu" a nebo jsem prostě neprošel... Taky mám pár otázek, jako je například proč tam je úkol, kde mám nakreslit barák, ale to už je jaksi vedlejší.

Pokud by mi někdo poradil, objasnil, byl bych moc rád, přeju všem pěkný den.

s pozdravem OhromnyFrajer

Zeintar

Hráč

52
4.9.2024 21:03

Ahoj, tohle jsou IC věci, proč se ti někdo neozývá. Zkus to vyřešit ICly - urgovat nemocnici, nebo něco podobného.

Každopádně - jelikož jsem právě ten, kdo zavedl tohle kreslení do psychotestů, tak ti vysvětlím, proč se do psychotestů i kreslí.

Jelikož se v RP snažíme maximálně přiblížit realitě, tak tomu odpovídají i psychotesty. Ve skutečnosti jsou však psychotesty několikahodinové a extrémně náročné a je pro mě až překvapující, kolik lidí psychotesty neprošlo. Co se týče však kreslení - psychologové na základě toho dokážou poznat (stejně jako v reálném světě), jestli jsi pečlivý, na jaké úrovni je tvůj kognitivní vývoj - jak plánuješ, zaměřuješ se na detaily, etc. Do obrázku mnohdy lidé - leč nezáměrně - prokreslují svoje pocity, promítá na papír svůj vnitřní svět, životní situaci a tak dále. 

Zcela upřímně, myslím si, že nikdo z momentální sestavy (ani předešlé sestavy) psychologů skutečně ve skutečnosti nestudoval psychologii, proto se můžeme pouze domnívat, jak jsi na tom. Zároveň samozřejmě hráč popisuje své pocity z reálného světa, nikoliv za postavu - neboť prostě hráč neví, jak tyto pocity "přizpůsobit" na papíře, aby odpovídaly té postavě. A je to tak v pořádku.

Určitě je tohle jedna ze zajímavých věcí, se kterými by ses později setkal i v reálném světě, kdyby sis šel žádat například o zbrojní průkaz, nebo jsi šel k nějaké IZS, či ozbrojené složce a dostal by ses ve výběrovém řízení až do kola, kde by jsi měl právě několikahodinový pohovor se psychologem. A třeba by sis pak vzpomněl, že jsi něco takového dělal i na skimu :)