Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh - Rework banlistu na webu


Zeintar

Hráč

52
7.9.2024 00:22

Ahoj,

přicházím s návrhem pro web - rework banlistu na webu. Tento systém, který je nyní aktivní byl stavěný na 10 hráčů z minulého skima, nikoliv na tisíce záznamů, jako je tomu teď. Co tam přidat stránky, možnost vyhledávání bez toho, aby po ctrl + F spadl prohlížeč (zkuste si to třeba na telefonu) a udělat to trošku elegantněji, než nekonečnou scrollovací tabulku? Není na tom přeci nic těžkého, věřím, že to bude otázka jednoho, max dvou odpoledne

Díky za zvážení!

jan38

VIP

43
7.9.2024 01:46

Když už je tenhle návrh. Bylo by dobré kdyby byl vidět celý důvod banu. Na mobilech tam neni ani videt ten duvod a nejde se k němu ani dostat a na pc je jen část toho banu.

7.9.2024 13:01

@jan38

Na mobilu to jde vidět, pokud si zapneš možnost stránky pro počítač

7.9.2024 18:17

s návrhem souhlasím, a jak tady @AsiLucker zmínil přepnutí prohlížeče na mobilním zařízení je sice pravda ale i tak některé bany nejdou vidět, a navíc komu by se furt chtělo přepínat na telefonu do režimu počítačový web.


Powered by LeoSight IFS
LT~49