Nábor do firmy Nox Logistics
Zdravím vás milý občané státu San Andreas
Po dlouhém uvažování jsem se rozhodla že konečně vyhlásím nábor do firmy Nox Logistics,
firma se prozatím zabývá rozvozem balíčků, rozvozem ropy a v budoucnosti se bude zabývat podle názvu taktéž i logistikou.
Taktéž se v budoucí době budeme snažit rozjet firmu AutoService Nox
Jakmile se sežene pozemek na autodílnu a povolí se úprava vozidel tak táhle firma taktéž bude obnovena.
A bude se na ní vyhlašovat taktéž v pozdější době nábor.
Volné místa;
1. Rozvozce balíčků - neomezený počet.
2. Rozvoz ropy - neomezený počet.
Nabízíme;
Skvěle stanovené zázemí. ( Firemní pozemek )
Skvělý kolektiv v oblasti vedení.
Skvělé dopravní prostředky k pracovnímu poměru.
Prémie okolo 15% a spoustu dalšího. Prémie se budou navyšovat podle toho kolik firma dokáže za posledních pár měsíců vydělat.
Potřebujeme TEAM
Taktéž bych ráda chtěla říci že potřebujeme nejméně 2 personalisty abych na to nebyla sama.
Na personalisty a taktéž zaměstnání ve firmě Nox Logistics budete muset použít můj post ✉ tracy.noxova@post.ic
Prozatím bude stačit když mi na email vypíšete zkušenosti v oblasti personalistiky nebo toho co je uvedeného ve volných místech.
Kontakty na členy Vedení;
----------------------------------
Tracy Noxova
✉ > tracy.noxova@post.ic
☎ > 436106
Ashley Rosefire
✉ > ashley.rosefire@post.ic
☎ > 637592
Pro tento nábor to bude asi všechno, a budeme společně se slečnou Rosefire doufat že se nám alespoň někdo na náš nábor ozve.
Za společnost Nox Logistics,
Tracy Noxova,
Generální Ředitelka.
Nábor do firmy Nox Logistics
Zdravím vás milý občané státu San Andreas
Po dlouhém uvažování jsem se rozhodla že konečně vyhlásím nábor do firmy Nox Logistics,
firma se prozatím zabývá rozvozem balíčků, rozvozem ropy a v budoucnosti se bude zabývat podle názvu taktéž i logistikou.
Taktéž se v budoucí době budeme snažit rozjet firmu AutoService Nox
Jakmile se sežene pozemek na autodílnu a povolí se úprava vozidel tak táhle firma taktéž bude obnovena.
A bude se na ní vyhlašovat taktéž v pozdější době nábor.
Volné místa;
1. Rozvozce balíčků - neomezený počet.
2. Rozvoz ropy - neomezený počet.
Nabízíme;
Skvěle stanovené zázemí. ( Firemní pozemek )
Skvělý kolektiv v oblasti vedení.
Skvělé dopravní prostředky k pracovnímu poměru.
Prémie okolo 15% a spoustu dalšího. Prémie se budou navyšovat podle toho kolik firma dokáže za posledních pár měsíců vydělat.
Potřebujeme TEAM
Taktéž bych ráda chtěla říci že potřebujeme nejméně 2 personalisty abych na to nebyla sama.
Na personalisty a taktéž zaměstnání ve firmě Nox Logistics budete muset použít můj post ✉ tracy.noxova@post.ic
Prozatím bude stačit když mi na email vypíšete zkušenosti v oblasti personalistiky nebo toho co je uvedeného ve volných místech.
Kontakty na členy Vedení;
Tracy Noxova
✉ > tracy.noxova@post.ic
☎ > 436106
Ashley Rosefire
✉ > ashley.rosefire@post.ic
☎ > 637592
Pro tento nábor to bude asi všechno, a budeme společně se slečnou Rosefire doufat že se nám alespoň někdo na náš nábor ozve.
Za společnost Nox Logistics,
Tracy Noxova,
Generální Ředitelka.