Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory #15 | helper marekvoe|

DJDave

VIP

22
10.9.2024 00:19, naposledy upraveno 10.9.2024 00:19 uživatelem DJDave

Zdravím všechny! Pro některé z vás začal nový školní rok a já bych vám nejprve chtěl popřát hodně štěstí a plno úspěchů v tomto školním roce, hlavně ať děláte co vás baví a naplňuje. Po nějaké době tu máme též nový rozhovor a to konkrétně se členem helper teamu Markem. V klidu se usaďte, dejte si něco dobrého k jídlu či pití a užijte si rozhovor. 

Rozhovor s Markem

1. Jak by jsi popsal své začátky na skimu?

Moje začátky byli dost random. Do RP jako takového jsem se pouštěl úplně poprvé, vlastně jsem ani nevěděl co to je. Na Skimo mě dotáhl @magovec , který byl v tu dobu i mým spolužákem na střední. Zaučoval mě ve hře a RP, a já jsem vlastně dělal to co mi řekl. Moje úplně první postava byl Adam Liška, bratr magovcovi postavy Klára Lišková. Postava určená pouze na grind delivery, očemž jsem již v té době měl zjevné pochybnosti.

Pamatuji si pouze, že zemřela na následky pádu z útesu na svatbě svojí sestry.
( zde je můj úplně první screenshot ze skima, vtipné, že se do něj musel vecpat @Holub )

Poté jsem přešel k další postavě, která existuje dodnes a mnoha hráčů ji možná zná - Francis ElMuertos. Založil jsem si jej přesně 20.9.2021, taktéž s magovcem. Samozřejmě postava byla orientovaná na IlegálníRP. Hráli jsme si na největší mafoše - únosy, okrádačky, farmení co nejvíce zbraní. Prostě začátek na Skimu se vším všudy. Jsem rád, že se to posunulo tam kde to je dnes.

2.  Co tě motivovalo sepsat si přihlášku do helper teamu?

Pamatuji si akorát, že jsem o přihlášce dlouho přemýšlel, a to hlavně z důvodu, že jsem pomáhal hráčům například při ZZS RP, do kterého jsem v té době už byl zapojen, ale nevěděl jsem, jestli se do toho chci vrhnout fulltime, přecijen už to byla nějaká ta zodpovědnost. Nakonec jsem se jednoho dne ve škole hecnul, a napsal jsem jí. Teď, když jí zpětně čtu, nechápu jak jsem mohl být přijat :D  Celé bych to přepsal.

3. Jaká byla tvá reakce, když si zjistil že jsi byl přijat?

Tak určitě jsem byl rád. Né, že bych tomu v té době přikládal nějakou váhu. Abych byl upřímný, očekával jsem, že přijat nebudu a byl jsem na to připraven. Přecijen jsem byl ilegál, který měl sice pouze 4 bany, ale s roční pauzou, což mi vlastně poté i @Dzardys při pohovoru řekl.

4. Jaké RP ti nejvíce vyhovuje? Zdůvodni proč. 

Pro mně to bylo vždycky něco akčnějšího. Na SocialRP jsem taktéž strávil několik hodin, ale nikdy mě to nebavilo tak moc jako Ilegál, ZZS nebo teď PSA RP. Ta akce při té hře je pro mně důležitá. Když je co dělat, tak mě to baví nejvíce. SocialRP přecijen musíte vyhledávat. Aktuálně mi nejvíce vyhovuje RP kriminálky na mé postavě Pedro Guzman. Tam je furt co řešit.

5. Kdyby jsi měl vyjmenovat tři hráče, u kterých jsou dovednosti v RP na vyšší úrovni. Zkrátka kdo podle tebe má špičkové RP?

Asi je to klišé říkat, ale je to extrémně těžká otázka, zvlášť když je omezena na tři hráče. Hráčů, kteří mají super RP je na serveru mnoho, ale když mám tedy vyjmenovat tak - @magovec a jeho geniální postavy a hloubka RP @Satann se kterým jsem začal RPit teprve nedávno, který si na tom RP dává opravdu záležet. Jde vidět, že charakterové rysy své postavy má excelentně promyšlené. a nakonec, abych nesahal jen do soudku lidí okolo mých postav tak @Lionnel který u svých postav dokáže vytvořit něco jako vážnost, nebo tajemnost. Tedy když zrovna nehází /dive po PSA stanici.

6. Jaká je tvá oblíbená lokace na serveru? Kde se ti dobře RPí?

Já na hrách oceňuju takovou tu krásu a atmosféru těch lokací. Samozřejmě prvně nesmím opomenout El Quebrados, což je místo, kde aktuálně nejraději RPím provázané s Francisem. Ale obecně oblíbené lokace jsou všechny co mají nějakou atmosféru, třeba Observatoř v Los Santos a příroda za ní nebo Bayside.

Mapy - GTA SA / Grand Theft Auto: San Andreas - na Gta.cz

7. Co děláš ve volném čase kromě Skima. Co tě naplňuje?

Aktuálně se naplno věnuji své práci v energetice, do které jsem nově nastoupil, takže se i ve volném čase musím učit vše co k tomu patří. Dále se věnuji přítelkyni a rodině. Občas se vídám s magovcem, jdeme na pivo nebo jen tak na pofel.

Co mě naplňuje? No.. to v tuto chvíli asi říct nedokážu. Lítám od věci k věci, takže vlastně ani nemám čas se nad tím objektivně zamyslet. Možná to bude tím, že jsem spokojen, tam kde aktuálně jsem.

8. S jakým adminem si nejvíce rozumíš?

Admin bude zase magovec, jelikož se známe prostě osobně a hlavně jsme se bavili před samotným začátkem hraní na skimu. Avšak, abych pořád nechodil jen kolem něj, tak si dost rozumím s @Holysek a taktéž @Radekfil, se kterejma už jsem taky prostě na přátelský basis. Osobně jsem potkal i @Wright, kterej je velice v pohodě, a to jsme se viděli jen krátce.

LeoSight.cz

9. Jakou hudbu posloucháš?

Já tu hudbu tak nějak míchám, podle toho co mi zrovna sedne do ucha. Aktuálně to bude nejvíc Robin Zoot, Viktor Sheen, Smack a další interpreti. Ale dřív jsem byl dost do takového specifického žánru. Ghostmane, $uicideboy$ a tak dále, ale hrozně se mi to ohrálo, a už to nemůžu ani slyšet.

Robin Zoot - Czech Rapper | Eventlook.cz

10. Kdyby jsi měl možnost zítra odletět do zahraničí. Kam by to bylo?

Možná další klišé, tentokrát spojeno s mým RP, ale Mexiko nebo Jižní Amerika. Ta jejich kultura, krajina a národní pokrmy jsou super, a rozhodně bych měl zájem je poznat blíž.

Mexiko státní vlajka

11. Z jakého kraje pocházíš? Kdyby někdo chtěl tvůj kraj navštívit, tak jaké místo by jsi mu doporučil?

Já pocházím z kraje Ústeckého, kde bojuji každý den o přežití. Je to tu takový speciální, to musím uznat. Když už by sem chtěl někdo jezdit, tak bych ho poslal hodně vysoko, do nejsevernější části, pryč od vší té špíny, co se nachází na jižní části. Samozřejmě, i krajské město je hezké a má svojí atmošku. Jak by řekla jedna z Jackalových postav. Cartel de la Ústí nad Labem. @Jackal

12. Poslední otázka nakonec. Jaký je tvůj cíl či sen. Čeho chceš v životě dosáhnout?

Vyložené nějakej určitej cíl nemám. Jen to, abych se měl dobře, byl zdravej, relativně šťastnej a třeba jednou nemusel myslet na peníze a byl finančně nezávislej . Abych měl kolem sebe lidi, kteří jsou v pohodě a dá se s nima pokecat a prožívat zážitky.

Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!

@marekvoe