Zdravím , rozhodol som sa predať môj dom v Los Santos. číslo domu ( 1556 )
Dom predávam pretože ho už veľmi nevyužívam a rád by som to predal niekomu kto tento dom využije viac ako ja.
Dom disponuje deviatimi miestnosťami a to 4 spálne, 1 posilka, 1pivnica, 1 obývačka, 1 zasadacia miestnosť a jedna menšia izba na odkladanie vecí.
Môj kontakt: Tel: 768235 Fotky: Klik
______________________________________________________________________________________________________________________
(Vzor aukcie)
Meno a priezvisko:
Kontakt:
Čiastka:
______________________________________________________________________________________________________________________
Aukcia začína na čiastke 3.000.000 kč a minimálne prihodenie je 300.000kč .
Ak sa mi finálna čiastka nebude páčiť , tak si svoju nemovitosť nechám a aukciu ukončím!!!
Ďakujem za pochopenie.
S pozdvavom John Clancy
Prajem veľa šťastia.
Zdravím , rozhodol som sa predať môj dom v Los Santos. číslo domu ( 1556 )
Dom predávam pretože ho už veľmi nevyužívam a rád by som to predal niekomu kto tento dom využije viac ako ja.
Dom disponuje deviatimi miestnosťami a to 4 spálne, 1 posilka, 1pivnica, 1 obývačka, 1 zasadacia miestnosť a jedna menšia izba na odkladanie vecí.
Môj kontakt: Tel: 768235 Fotky: Klik
(Vzor aukcie)
Meno a priezvisko:
Kontakt:
Čiastka:
Aukcia začína na čiastke 3.000.000 kč a minimálne prihodenie je 300.000kč .
Ak sa mi finálna čiastka nebude páčiť , tak si svoju nemovitosť nechám a aukciu ukončím!!!
Ďakujem za pochopenie.
S pozdvavom John Clancy
Prajem veľa šťastia.