@Lofanek Jenom že jsem napsal že ji milerád naučím RP? A hned tolik facepalmů? Myslím že právě VY byste se měli nad sebou zamyslet. Když vidím nováčka který má chuť hrát a neumí RP tak ho hned dáváte do jailu. Kdyby sis aspoň řekl: Ok, neumí RP, tak si ho portnu někam pryč a naučím ho to. Ale ne, prostě každý admin musí rovnou dát nováčka do jailu a napsat k tomu přečti si pravidla a nauč se RP. A tohle byl jeden z jediných důvodů, proč jsem se hlásil do A - Teamu. Nevím, jestli jste mě tam nechtěli jenom proto, že jsem chtěl pomáhat druhým učit RP nebo že jsem podle komunity největší idiot?! Rád bych Lofe věděl, proč děláš ze sebe takového debila, a ještě k tomu všemu se bavíš na účet druhých...
[user:560] Jenom že jsem napsal že ji milerád naučím RP? A hned tolik facepalmů? Myslím že právě VY byste se měli nad sebou zamyslet. Když vidím nováčka který má chuť hrát a neumí RP tak ho hned dáváte do jailu. Kdyby sis aspoň řekl: Ok, neumí RP, tak si ho portnu někam pryč a naučím ho to. Ale ne, prostě každý admin musí rovnou dát nováčka do jailu a napsat k tomu přečti si pravidla a nauč se RP. A tohle byl jeden z jediných důvodů, proč jsem se hlásil do A - Teamu. Nevím, jestli jste mě tam nechtěli jenom proto, že jsem chtěl pomáhat druhým učit RP nebo že jsem podle komunity největší idiot?! Rád bych Lofe věděl, proč děláš ze sebe takového debila, a ještě k tomu všemu se bavíš na účet druhých...