Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory #16 | GM Kocvin|

DJDave

VIP

22
12.9.2024 23:19, naposledy upraveno 12.9.2024 23:22 uživatelem DJDave

Zdravím všechny! Když máme tenhle víkend tak špatné počasí, tak jsem si řekl že vám sem dám ještě jeden rozhovor. Dneska jsem si pozval opravdu zajímavého hosta, kterého jistě většina znáte. Doufám že vás stále rozhovory baví a ještě jednou děkuji za ohlasy z minulých rozhovorů. Do budoucna mám v plánu udělat pár zajímavých změn které se vám doufám budou líbit. Nyní se v poklidu usaďte a užijte si rozhovor.

Rozhovor s Kocvinem

1. Jak si se dostal na Skimo? Jak by si popsal své začátky?

Skimo nám ukázal kámoš na jedné LAN party, zkoušeli jsme tehdy, kde se dá jednoduše a společně zapařit GTAčko. Mě to nějak chytlo a už jsem tady  spolu s jedním kamarádem  zůstal. Jinak své začátky bych radši moc nepopisoval, bylo to pro mě první setkání s RP v životě a hrál jsem to spíš jako takový truck simulátor.. O co ve skutečnosti jde jsem se dozvěděl až o nějakou dobu později, poté co mě jedna nejmenovaná hráčka přivedla do HZS a tím pro mě začalo to skutečné RP.

2. Jaká je nejzajímavější událost, kterou jsi na serveru zažil?

Nejzajímavější událost pro mě byla, server vůbec objevit, učit se jej a hrát na něm. Nerad bych vypichoval něco konkrétního, těch zajímavých okamžiků bylo mnoho. Strašně dlouhou dobu a vlastně i dodnes mě tohle baví, objevovat nové věci, zjišťovat že existují pořád činnosti a RP, které ještě neznám, neviděl jsem a neumím, v tom je pro mě Skimo zajímavé. Nikdy nepřestanu žasnout, co se dá na tak staré hře všechno vytvořit.

LeoSight.cz

3. Jaký byl největší problém, se kterým jsi se jako admin musel vypořádat?

Nejspíš nic tak zásadního, aby mi to utkvělo v paměti. Asi jako každý kdo se ocitl v mé pozici, hodnotím jako náročné velké RP akce, zvláště pak ty kde se proti sobě utkají obě strany zákona. Samozřejmě se člověk nikdy nezavděčí všem.

4. Jaká lokalita na serveru je pro tebe nejhezčí? Kde se ti dobře RPí?

Jelikož jsem člověk, který hrál původní GTA San Andreas už v době kdy vyšlo, tak mě samozřejmě přitahují místa, která byla výjimečná v původní hře. Jako první se mi vybaví The Big Ear, kde se nacházel Sandking a pak celý zbytek Las Venturas, který byl hráčům zpřístupněný jako poslední, tohle se se mnou přetáhlo i tady.
Pokud má jít o místo, které se týká přímo Skima, tak to bude nejspíš Red County jako celek. Líbí se mi i oblast Richmanu a Mulhollandu, případně pak za dálniční křižovatkou, na stejném břehu ležící Las Colinas.

5. Kdyby jsi měl možnost, něco na Skimu změnit. Co by to bylo a proč?

Skimo jako takové mi vyhovuje tak jak je, nenapadá mě momentálně nic zásadního, co bych měl potřebu měnit. Všechny změny nebo vylepšení, které mě kdy napadly, nebyly uskutečnitelné, jelikož to nedovolovalo stáří hry. Týkalo se to hlavně vozidel, více asi není potřeba to rozvádět.

6. Vysvětlíš nám význam tvé přezdívky?

Je to celkem jednoduché, byl jsem někdy v roce 2004 na letním dětském táboře v Račím Údolí(Vysočina myslím) a tam mi kluci z Ostravy začali říkat Kočvin (díky příjmení Kočvara). Když jsem se potom kdekoliv registroval, už mi ta přezdívka zůstala, jen bez háčku.

7. S jakým adminem si nejvíce rozumíš?

@Dzardys, kámoš, poradce a pomocník. Pomohl mi už kdysi jako hráči díky banem k lepšímu RP, ale rozumím si samozřejmě se všemi členy ATeamu, je to fajn parta. Kdyby ses zeptal naopak, se kterým si nejvíce nerozumím, tak bych nevěděl.

8. Jak často se musíš potýkat s konflikty mezi hráči a jak s nimi zacházíš?

S konflikty se musím potýkat tak často, jak přichází a zacházím s nimi tak, jak mi velí můj zdravý rozum. Člověk si musí zachovat chladnou hlavu i u sebevětších individuí a jednat spravedlivě, neovlivněn emocemi.

9. Jaký druh RP ti nejvíce vyhovuje?

Ono úplně nejde o jaké RP jde, ale spíš o to, s kým jej absolvuješ. Jsou lidi, kteří můžou RPit sebelépe, ale nesednete si a pak potkáš někoho, u kterého i navzdory jednoduchosti příjde zlom. Jde samozřejmě i o lidské povahy v reálném životě. Chtě nebo nechtě, své vlastnosti propůjčuješ dané postavě a pokud ne, tak jsi dost dobrý herec. Z toho vlastně  vyplývá, že nejlepší herci by byli teoreticky nejlepší hráči RP. Strašně rád bych byl někdy dobrým hercem..

10. Kdyby jsi měl vyzdvihnout  jednoho hráče, kdo by to byl?

Tyjo tohle je strašná blbost vyzdvihnout jednoho hráče na úkor všem ostatním, ukřivdil tím strašně moc lidem, kteří spolu se mnou a nebo já spolu s nimi mohl utvářet RP na Skimu. Ale pokud by to bylo v poslední době, moc děkuji @Puding za její RP v ilegálu, bylo to pro mě zase něco přínosného a nového.

11. Jaký žánr hudby nejvíce posloucháš?

Jsem hodně multižánrový posluchač, často přebíhám mezi absolutně odlišnými směry, chvíli jedu country a pak si pustím rap nebo metal. Tím jsem vlastně i odpověděl na otázku, v poslední době jsou to nejčastěji tyto tři žánry.

12. Zajímalo by mě, co děláš kromě skima. Máš nějaké koníčky?

V poslední době je pro mě můj největší koníček práce okolo domu a dílny(bohužel). Ale věnuji se dlouhá léta starým autům, které nakupuji, prodávám, opravuji, upravuji a podnikám s nimi různé výlety, před pár lety jsme třeba objeli republiku pohraničím a pravidelně jezdíme na Šumavu. Letos v srpnu, jsme s kamarádem začali jezdit amatérskou rallye.
Jinak jsem dobrovolný hasič, kde jsem velitel výjezdové jednotky a strojník, to taky nějaký čas spolkne. Dalo by se pokračovat i dál, ale to už jsou jen okrajové zájmy než koníčky, zbytek času jím, piju a užívám si života.. :D

13. Jaké je tvé vysněné auto?

Mohu uvést alespoň tři?
Jako první mě napadá Peugeot 205 Turbo16 což je homologační speciál pro rallye skupinu B, bylo jich vyrobeno pouze 200 kusů.
Jako druhé bych strašně rád vlastnil Ferrari 288 GTO, za mě jedno z nejkrásnějších aut vůbec.
No a jako třetí by v mé garáži klidně mohl stát „fantomasův“ Citröen DS, přízrak doby a jedno z nejúžasnějších aut historie.
Bylo by toho určitě více..

14. Tvůj oblíbený nápoj?

Mám rád pivo a když se řekne pivo, tak myslím to opravdové – Radegast. Potom gin s tonicem, hodně dobrý je Malfy nebo Hendrick’s a tonic Thomas Henry

15. Poslední otázka na konec. Jaký je tvůj sen či cíl, kterého by jsi chtěl dosáhnout?

Můj cíl je, žít co nejdéle a co nejšťastněji s rodinou tady u nás na statku, na kterém bude konečně všechno dokončeno na sto procent a k tomu si stihnout splnit co nejvíce svých snů.

Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!

@kocvin