Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Victor Frances DM

Stik12

VIP

12
14.9.2024 00:20, naposledy upraveno 14.9.2024 00:31 uživatelem Stik12

ahoj/dobry vyšel jsem z baraku a přijel A8 plna a začal mi psat do ooc a jednoho znam ocčkově tak jsem se sníma začal psat a pak se mě ptali proč jsem jeho kropil a dostal jsem kropec

aby ste to pochopily: tak jsem vyšel z baraku z helmou vestou a kuklou a audi prostě tam jezdila do předu a dozadu a myslel jsem si že mě asi vyděl ze mam hecrel na břichu tak jsem na něho začal miřít a začal kropit no a on ujel

tady mate dukaz:LeoSight.cz - Herní portál

14.9.2024 02:34

Však si ho taky bez duvodu vykropil a přiznal si to do ooc chatu :D

M4to

Hráč

8
14.9.2024 08:29

Tak pokud si začal mířit tak co se divíš že si dostal owned?

Karolinka2000

Hráč

6
14.9.2024 09:00

Ahoj, tady victor frances, jak vidím podal si na mě stížnost , tak ja se ozvu , ja jako hráč jsem projížděl audi , projel jsem u tvého domu a koukal jsi na mě, chytl si do ruk zbraň  (Hekler) a ihned jsi začal střílet , tohle mohu nazvat jako DM,no ja tě v toho dne i hledat kde můžeš být hlídal jsem tvuj dům kdy přijedeš apod.. no kašlali jsme na to z hračama,a včera jsme tě potkali u tvého domu, tak ja se otočil za barak jeden a vytáhl jsem zbraň taky (( Hekler )) vyšel jsem na střehu a vrátil jsem ti to co ty mě, za mě to je vše měj se hezky a díky za přečtení 

Karolinka2000

Hráč

6
14.9.2024 09:39

Pokud bude AT Team potřebovát video jak jsem  ti dal PK, nebranim se pošlu mu to, diky .

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
6.11.2024 21:38

Ahoj, hráč má permaban, stížnost uzamknu, nicméně ti i tak děkujeme za nahlášení.