Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Požádání o smazání Trestního rejstříku

OhromnyFrajer

Hráč

3
14.9.2024 14:34

Podatel: Thomas Sustibuk

Věc: Chtěl bych požádat o vymazání trestního rejstříku.

Odůvodnění:

Zdravím vážený soude, tímto podmětem bych chtěl požádat o vymazání trestního rejstříku.

Tento trestní čin považuji za jedno velké nedorozumění a nedokážu si připustit, že se jedná o moji chybu. Jel jsem společně se starým známým po okolí San Fierra když jsem něco divného zahlídnul v autě, rozhodl jsem se podívat blíže a zatáhl za dveře, ty ovšem byly zavřené, tak jsem chtěl nasednou zpět do auta a odjet do práce.

Když v tom přijely dvě auta a jedna paní (asi vedoucí) na mě začala mířit glockem a křičet na mě, ať se okamžitě zastavím a počkám s ní na policii, celý rozklepaný se několikrát omlouvám a říkám, že je to jen velké nedorozumění, že jsem nic ukrást nechtěl, a chtěl jsem to paní nějak vynahradit a neobtěžovat tím policii, ta paní ovšem křičela dál a tak jsme čekaly na policii.

((ve zkratce mi začal blbnout internet a tak jsem zkusil zmáčknout cokoliv na klávesnici, abych se ujistil, jestli se mi hra sekla, spadla nebo ne, zmáčkl sem F a poblíž bylo zrovna toto auto, proto to vypadalo jako krádež, do OOC chatu jsem psal, "mc" ale hráč který na mě začal mířit zbraní to asi neviděl, tak jsem se na to vykašlal a začal RPit, netušil jsem, že z toho vznikne tohle))

Ta (policie) přijela asi po 45 minutách čekání, rozsvítila na mne všechna světla a já jsem se tak bál, že jsem jen stál, přiznal jsem se, že jsem se snažil dostat do auta, ale nikoliv za účelem krádeže. Byl jsem svázán, potupen a následně převezen na stanici a myslel jsem si, že si mě aspoň vyslechnou na stanici. Nestalo se tak, byl jsem zavřen do cely na 15 minut a dostal pokutu ve výši 2500Kč která mi ani nebyla odečtena.

V tento stejný den jsem si chtěl požádat o Zbrojní průkaz, jelikož mám jak Psychotesty, koupil jsem si kvůli tomu dům, zdravotní, psychickou a fyzickou způsobilost a stačí mi už jen samotný průkaz, proto mne tohle nedorozumění velmi zamrzelo, protože s Trestním činem nemám moc velkou šanci k úspěchu.

Nejsem žádný kriminálník a nikdy bych nikomu neublížil, pokud by neohrožoval moje či zdravý někoho jiného. Tento zbrojní průkaz opravdu potřebuji, dnes někdo okradl mého kamaráda a já jsem s tím nemohl absolutně nic dělat, protože policie nebyla přítomna a já jsem u sebe neměl nic, čím bych ho zastavil.

Zaplatil jsem si všechny pokuty. I přes to, že uběhly asi jen 3 dny, od tohoto nedorozumění, myslím, že je tohle dostatečný důkaz k smazání a prokázání mé nevinnosti pokud se tak nestane, chápu to.

Přeji všem hezký zbytek dne.

Thomas Sustibuk

Záměr: Smazaní trestního rejstříku

Přílohy: https://imgur.com/a/uoEOSZR

26.9.2024 21:08

Vážený pane Sustibuk,

děkujeme za zaslání tohoto elektronického podnětu. Svoji žádost adresujete zřejmě soudu a nikoliv policii a proto nemůžeme Vaši žádosti vyhovět ve věci vymazání trestního rejstříku, neboť si nechceme přisvojit pravomoc soudu.

S přáním hezkého zbytku dne,

npor. JUDr. George Wimar Fitzler,
Člen vedení policie.