Zdravím všechny! Dnes jsem si pozval skvělého hráče a helpera @Schokolade , v poslední době je tu příliš negativních topiců, které já moc nemusím a rád přispěju k něčemu pozitivnímu. A to je třeba nový rozhovor :D . Mám v plánu udělat takovou malou soutěž o kredity. Pro více informací stačí sledovat oficiální discord LS, konkrétně téma mých rozhovorů které tam najdete. Teď se vklidu usaďte, dejte si něco dobrého k jídlu či pití a užijte si tenhle rozhovor.
1. Jak si se dostal na Skimo? Jak by jsi popsal své začátky?
Na konkurenčním RP serveru kvalita jako taková silně degradovala a nastal čas prostě najít změnu nebo s RP skončit. V době přechodu bylo a troufnu si říct, že i dodnes je, Skimo místem s decentním RP, až na jisté výjimky. Začátky jsem neměl vůbec lehké, protože člověk vcházel do nového prostředí a nikoho jsem neznal. Postupem času jsem však poznal pár lidí, s kterýma se bavím dodnes, a jsem rád, že jsem je i poznal, byť jen po internetu. První založenou postavou a vlastně i dodnes žijící je George Wimar Fitzler, která měla původně být ilegální.
2. Máš nějaké RP techniky nebo triky, které ti pomáhají udržet svou postavu věrohodnou?
Pravděpodobně ne. Aspoň si žádných nejsem vědom. Prostě hraju tak, jak jsem se to naučil, a většinou žádný problém nebyl.
3. Jakým způsobem pomáháš nováčkům, kteří se chtějí zlepšit v RP?
Jak jen nejlíp to umím. Abych si to ulehčil, tak jsem si udělal i řekněme scénář toho, co s daným nováčkem projít, aby uměl ty nejdůležitější věci, ale zase abych ho nepřehltil informacemi a neztratil tak jeho "attention span".
4. Máš nějakou oblíbenou vzpomínku z RP, která ti utkvěla v paměti?
Kdo ví, tak ví: když jsem s octávkou naboural do zdi.
5. Máš nějaké dlouhodobé cíle v rámci komunity, které bys chtěl dosáhnout?
Zezačátku to bylo založení menší ilegální skupiny, ale později se to změnilo ve vedení legální frakce. A to se mi i povedlo jakožto jeden z tří velitelů v PSA, které se celkově rapidně reformovalo do lepšího, než tomu bylo na počátku. Čeho jsem dosáhnout chtěl, toho jsem dosáhl.
6. Jak by jsi popsal své RP v PSA? Pořád tě naplňuje?
Nalijme si čistého vína. Jsou časy, kdy člověk má fakt chuť s tím praštit o zem a starat se o jiné věci, ale potom se to zase obrátí a zažere se do toho tak moc, že kolikrát u toho dokáže sedět i hodiny.
7. Hraješ kromě Skima i jiné hry? Jaké tě nejvíc baví?
Hraju několik her, kde jako mezi významné patří: Dead by Daylight, Minecraft, Rocket League, LoL, GTA, CS2, Valorant a další typické klasiky.
8. Který typ RP ti nejvíce sedí? A proč právě ten?
Bude to ten legální, protože je taky jeden z nejvíce náročných. Nemůžeš mít vše, co si zamaneš.
9. Co tě na Skimu nejvíc udrželo, když jsi začínal? Bylo něco, co tě motivovalo zůstat?
Kolektiv lidí, s kterými se bavím každý den.
10. Jak si představuješ svůj ideální den?
Pravděpodobně mít každý den neděli. V neděli se totiž nedělá.
11. Jaká byla tvá první práce a co sis z ní odnesl?
Moje první a dosavadní práce je v Tatře. V pohodě benefity, obědy a plat na začátek. A hlavně nedělat chytrého, když člověk neví, tak ať se ptá. Záleží podle fabriky, ale pokud budete mít vedle sebe kolegu instruktora, tak toho využijte. Potom už toho moc nevyužiješ.
12. Co tě v životě nejvíce motivuje a žene vpřed?
Teď mě žene vpřed práce a vysoká škola v Ostravě. Ale spíše převažuje motivace ve vzdělání. Dokud můžete a hlavně pokud chcete, tak využijte vzdělání, které vám stát poskytuje zdarma do 26 let.
13. Co je podle tebe klíčem k úspěchu v životě?
Radost a skromnost.
14. Co bys dělal, kdybys měl neomezené množství peněz?
Nic.
15. Je nějaký sen, který by sis chtěl v životě splnit? Co tě k tomu inspiruje?
Chtěl bych se jednou proletět helikoptérou, i kdyby jen na pár minut. Byla by to krásná scenérie. :)
Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!
@Schokolade
Pokud se vám rozhovor líbil, budu rád když mi napíšete na můj discord nebo instagram a též budu rád když mi tam napíšete nějaké návrhy koho mám oslovit na další rozhovory. Máme ještě dost rozhovorů před námi takže se máte na co těšit.
Díky za podporu a přeji hezký zbytek dne.
DJDave
Zdravím všechny! Dnes jsem si pozval skvělého hráče a helpera [user:1907] , v poslední době je tu příliš negativních topiců, které já moc nemusím a rád přispěju k něčemu pozitivnímu. A to je třeba nový rozhovor :D . Mám v plánu udělat takovou malou soutěž o kredity. Pro více informací stačí sledovat oficiální discord LS, konkrétně téma mých rozhovorů které tam najdete. Teď se vklidu usaďte, dejte si něco dobrého k jídlu či pití a užijte si tenhle rozhovor.
1. Jak si se dostal na Skimo? Jak by jsi popsal své začátky?
Na konkurenčním RP serveru kvalita jako taková silně degradovala a nastal čas prostě najít změnu nebo s RP skončit. V době přechodu bylo a troufnu si říct, že i dodnes je, Skimo místem s decentním RP, až na jisté výjimky. Začátky jsem neměl vůbec lehké, protože člověk vcházel do nového prostředí a nikoho jsem neznal. Postupem času jsem však poznal pár lidí, s kterýma se bavím dodnes, a jsem rád, že jsem je i poznal, byť jen po internetu. První založenou postavou a vlastně i dodnes žijící je George Wimar Fitzler, která měla původně být ilegální.
2. Máš nějaké RP techniky nebo triky, které ti pomáhají udržet svou postavu věrohodnou?
Pravděpodobně ne. Aspoň si žádných nejsem vědom. Prostě hraju tak, jak jsem se to naučil, a většinou žádný problém nebyl.
3. Jakým způsobem pomáháš nováčkům, kteří se chtějí zlepšit v RP?
Jak jen nejlíp to umím. Abych si to ulehčil, tak jsem si udělal i řekněme scénář toho, co s daným nováčkem projít, aby uměl ty nejdůležitější věci, ale zase abych ho nepřehltil informacemi a neztratil tak jeho "attention span".
4. Máš nějakou oblíbenou vzpomínku z RP, která ti utkvěla v paměti?
Kdo ví, tak ví: když jsem s octávkou naboural do zdi.
5. Máš nějaké dlouhodobé cíle v rámci komunity, které bys chtěl dosáhnout?
Zezačátku to bylo založení menší ilegální skupiny, ale později se to změnilo ve vedení legální frakce. A to se mi i povedlo jakožto jeden z tří velitelů v PSA, které se celkově rapidně reformovalo do lepšího, než tomu bylo na počátku. Čeho jsem dosáhnout chtěl, toho jsem dosáhl.
6. Jak by jsi popsal své RP v PSA? Pořád tě naplňuje?
Nalijme si čistého vína. Jsou časy, kdy člověk má fakt chuť s tím praštit o zem a starat se o jiné věci, ale potom se to zase obrátí a zažere se do toho tak moc, že kolikrát u toho dokáže sedět i hodiny.
7. Hraješ kromě Skima i jiné hry? Jaké tě nejvíc baví?
Hraju několik her, kde jako mezi významné patří: Dead by Daylight, Minecraft, Rocket League, LoL, GTA, CS2, Valorant a další typické klasiky.
8. Který typ RP ti nejvíce sedí? A proč právě ten?
Bude to ten legální, protože je taky jeden z nejvíce náročných. Nemůžeš mít vše, co si zamaneš.
9. Co tě na Skimu nejvíc udrželo, když jsi začínal? Bylo něco, co tě motivovalo zůstat?
Kolektiv lidí, s kterými se bavím každý den.
10. Jak si představuješ svůj ideální den?
Pravděpodobně mít každý den neděli. V neděli se totiž nedělá.
11. Jaká byla tvá první práce a co sis z ní odnesl?
Moje první a dosavadní práce je v Tatře. V pohodě benefity, obědy a plat na začátek. A hlavně nedělat chytrého, když člověk neví, tak ať se ptá. Záleží podle fabriky, ale pokud budete mít vedle sebe kolegu instruktora, tak toho využijte. Potom už toho moc nevyužiješ.
12. Co tě v životě nejvíce motivuje a žene vpřed?
Teď mě žene vpřed práce a vysoká škola v Ostravě. Ale spíše převažuje motivace ve vzdělání. Dokud můžete a hlavně pokud chcete, tak využijte vzdělání, které vám stát poskytuje zdarma do 26 let.
13. Co je podle tebe klíčem k úspěchu v životě?
Radost a skromnost.
14. Co bys dělal, kdybys měl neomezené množství peněz?
Nic.
15. Je nějaký sen, který by sis chtěl v životě splnit? Co tě k tomu inspiruje?
Chtěl bych se jednou proletět helikoptérou, i kdyby jen na pár minut. Byla by to krásná scenérie. :)
Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!
[user:1907]
Pokud se vám rozhovor líbil, budu rád když mi napíšete na můj discord nebo instagram a též budu rád když mi tam napíšete nějaké návrhy koho mám oslovit na další rozhovory. Máme ještě dost rozhovorů před námi takže se máte na co těšit.
Díky za podporu a přeji hezký zbytek dne.
DJDave