Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] | Sons of Anarchy MC - Dillimore |


Majki

Hráč

19
28.10.2020 23:19, naposledy upraveno 29.10.2020 14:06 uživatelem Majki

Název frakce: | Sons of Anarchy MC Dillimore |

Typ frakce: Gang (Nelegální)

Zakládající členové:
Michael O'Neill | President ( Majki ) 


Nathaniel O'Neill | Vice President ( WeedPanda ) 


Wynn Rivers | Sgt. At Arms ( pavot )


Aaron Cooper | Sgt. At Arms ( Vapper )  

                            
     Tohle jsou čtyři nejhlavnější členové Sons Of Anarchy, zbytek členů nemám problém doložit, stačí si požádat.

Startovní kapitál: 150000

Popis frakce




HISTORIE

Klub byl založen v Charmingu v Kalifornii v roce 1967 dvěma veterány z vietnamské války, Johnem Tellerem a Piney Winstonem, společně i dalšími členy tvořící prvních 9 členů.Šest z původních devíti členů byli váleční veteráni. Jejich logo byla Smrtka, která drží pušku M-16 s kosou a drží křišťálovou kouli se symbolem Anarchy. Hesla členů jsou „Fear the Reaper“ a „Ride Free or Die“. Jejich barvy jsou modrá a bílá. Klub má 48 skupin po celém světě. V Severní Americe se nacházejí na Aljašce, Arizoně, Kalifornii, Floridě, Illinois, Nové Anglii, New Jersey, Novém Mexiku, New Yorku, Nevadě, Oregonu, Pensylvánii, Texasu, Utahu, Washingtonu a Wyomingu ve Spojených státech a Albertě a Manitoba v Kanadě. Existuje také řada skupin v Británii, Německu, Irsku, Nizozemsku a Skandinávii, a momentálně mají menší skupiny i v San Andreas.



AKTIVITY 
Nejčastější aktivita gangu je jen tak se poflakovat v hospodě, popíjet společně pivo nebo tvrdší alkohol a užívat si společně volný čas. Členové taktéž milují projíždění se jen tak po Red Country na motorkách. Další z normálních činností je hraní například kulečníku nebo šipek, a soutěžit navzájem o svoje peníze. Členové gangu taktéž mezi sebou konají pěstní souboje, tímto si mezi semnou skládají respekt, ostatní členové gangu si můžou na vsadit na jednoho bojovníka a potom vyhrát nějaké peníze. Členové se většinou pohybují pouze na jejich území, takže ve vesnici Dillimore ale když se chtějí projet tak navštíví ostatní vesnice, ale nejvíce času tráví v Dillimore.

Jejich primární nelegální činností je odkupování nelegálních zbraní a následně jejich přeprodej. Další z hlavních aktivitou je sázení marihuany, a následně její prodej. Členové gangu Sons Of Anarchy velice rádi užívají metamfetamin, proto někteří z vyšších členů Sons Of Anarchy, jsou přiřazení k vaření metamfetaminu, ten ale Anarchy neprodává nechávají si ho k vlastním užitím. Sons Of Anarchy taktéž nabízí za nějaký obnos peněz ochranu různých podniků. Členové gangu taktéž nabízí za peníze různé zakázky, když někdo nabídne peníze za únos, a následné zastrašení členové gangu za větší obnos nabídku příjmou, pokuď jde ale o vraždu vždy odmítají, nájemné vraždy členové nedělají. Členové gangu nesnáší Afroameričani, pokuď se nějaký Afroameričan pohybuje okolo jejich území tak si ho odchytnou a poté mu vysvětlí že se tam pochybovat nemá. Další z nelegální aktivit je vypalování podniků, které patří lidem kteří se postaví stříc členům gangu.



CHOVÁNÍ A VYSTUPOVÁNÍ ČLENŮ GANGŮ

Členové gangu Sons Of Anarchy jsou vysoce agresivní, většinou si nenechají líbit ani blbou nadávku, proto je lepší si členů gangů vůbec nevšímat a hledět si svého. Členy gangu poznáte jednoduše, každý člen má na sobě kus oblečeny (černá vesta, mikina, kožená bunda) který vyznačuje jeho gang. Pokuď potkáte skupinku lidi kteří na sobě mají černé vesty s označím Sons Of Anarchy, nevšímejte si jich, ani na ně nemluvte, členové gangu se většinou baví pouze mezi sebou. Hodnosti President, Vice President, Sgt. At Arms jsou většinou ti kteří všechno mají předem naplánováno a jsou to ti chytřejší, ostatní členové jsou vetšinou typ lidí kteří jdou do všeho po hlavě, a skoro nic dopředu nepromýšlejí. Ať se jedná o jakýkoliv typ člověka, jestli je to arogatní člověk nebo cholerik, každý musí respekovat Presidenta a Vice Presidenta, a plnit rozkazy Sgt. At Arms. 



SONS OF ANARCHY V SAN ADREAS

Skupinka Sons Of Anarchy v San Andreas není nějak extra dlouho. Tuhle skupinu měl na starost již bývalý President Brady Confort. Brandy se pár měsíců zpátky rozhodl se svými kamarády, že si udělají pod-skupinku legendárního gangu Sons Of Anarchy, všichni si zvolili Bradyho jako Presidenta, a Michela O'Neilla. Díky Michealovi se mezi tento gang dostal i jeho něco mladší bratr, dlouho trvalo než se dostal s Handgroudu na Prospecta, jelikož vetšinou selhal, ale nakonec se vypracoval vysoko. Bratři O'Neilloví jsou bývalí mechanici motorek, měli svůj servis, bohužel neměli dost peněz na to tenhle servis udržet tak ho museli zavřít. 
Jeden večer, kdy v hospodě v Blueberry skoro všichni členové Sons Of Anarchy včetně Bradyho a bratrů O'Neillů, si užívali svůj volný čas a popíjeli Whiskey, piva, a další tvrdší alkohol. Jeden z motorkářů si šel ven zapálit cigaretu, když v to si všiml že partička Afroameričanů jim ničí motorky které byli kousek od hospody, člen gangu vběhl hned a upozornil ostatní co se děje, všichni ihned vstali a vyběhli ven, když si partička Afroameričanů všimla že členové gangu vyběhli ven dali se na útěk, Brady zařval ať je okamžitě chytíme, proto se všichni rozběhli a začali se nahánět. Brady a Michel se oddělil od ostatních, a rozběhli se za jedním Afroameričanem který utíkal na úplně jiný směr, než jeho ostatní kamarádi. Afroameričan zaběhl do uličky kde zakopl a spadl na zem, Brady řekl Michelovi aby šel pomoct ostatním že si to s ním vyřídí sám, Micheal dlouho odmlouval ale nakonec kývl a odběhl směrem za ostatními. Brady vytáhl nůž a pomaličku šel k Afroameričanovi který ležel na zemi a jenom se klepal. Brady byl už blízko, když v tu ráně, Bradymu do zad potichu vešel další Afromaričan s nožem v ruce, přiblížil se k Bradymu, chytil ho pod krkem a podřízl mu krk, Brady ihned padá k zemi, Afroameričan pomohl svému kamarádovi na zemi, a oba utíkají. Brady leží na zemí a umírá ve své krvi. Micheal a ostatní našli zbylé členy té skupiny které jim zničila motorky, a dali jim co pro to. Michel se potom vrátil do hospody, ale Brady tam nebyl, proto šel na místo kde ho viděl naposledy. Michael došel do uličky kde viděl Bradyho již mrtvého v jeho vlastní krvi, Micheal k němu hned přiběhl a snažil se zjistit jeho životní funkce ale bylo moc pozdě. Pár dní na to se udělal velký Bradyho pohřeb. Micheal byl zvolen jako nový President Sons Of Anarchy, dlouho přemýšlel koho si vezmu jako svého Vice Presidenta, ale nakonec se rozhodl že to bude jeho bratr, se kterým si rozumí nejvíce, a ví o sobě všechno. Momentálně se snaží Micheal společně s jeho lidmi získat co nejvíce podniků pod svojí správu a rozšířit celkově jeho biznis. 




OOC!

Požadavky: 

1. Žádáme o zlevnění motorkářské hospody v Dillimore. Chceme zde pořádat veřejné akce pro všechny akce, a vytvořit zde sociální RP, kde si hráč bude moct objednat drink od normálního hráče a nikoliv od NPCčka. Taktéž tuhle hospodu chceme využívat jako svoje sídlo.

2. Chtěli by jsme požádat o stejné NPC na zbraně, jako jsme měli na starším Skimu, mám na mysli to NPC, když jsme s pavotem a ostatníma RPili Afroameričani, a měli jsme to nastavené na tři zbraně denně, chtěli by jsme mít znovu to samé, klidně by se to mohli nerfnout na jednu-dvě zbraně za den. Žádáme o to hlavně aby jsme mohli rozjet nějaké ilegální RP co se týče prodávání. 

Dodatek: Pokuď dostaneme jednu ze dvou žádaných věcí, nepřejeme si žádný kapitál, pokuď nikoliv tak si prosíme o startovní kapitál 150 tisíc.

Vím že toho žádáme trošku příliš, ale jak říkám, nechci aby jsme museli první dny jenom grindit, ale chceme udělat pořadné RPčko, jak mezi námi lidma co to jdeme RPit, tak taky nějaké veřejné akce pro ostatní lidi.

ÚZEMÍ GANGU:



Jak se přidat do gangu?:

Před puštěním serveru se dá členství v gangu domluvit přes PM, automaticky taktéž začnete na hodnosti Prospect, aby to dávalo IC smysl. Pokuď by se někdo chtěl přidat do gangu v průběhu Skima, tak je možnost RPit známost s někým z gangu, který ho může doporučit Sgt. na Handgrouda. Pokuď nebudete znát nikoho z hráčů co budou v gangu RPit, tak další možnost je mít IC zájem o motorky, a trávit hodně v času v hospodě ve které čas tráví i členové gangu. Členové gangu si sem tam vyberou někoho na nějaké pracičky, a poté ho doporučí. 
Při zájmu kontakt zde: majkí#9999


Skiny:

Vetšina lidí z gangu má v plánu si zakoupit privátní skin, aby mohli mít upravený skin s vestou, jako má již pár lidí předem vytvořeno, přikladám zde tři skiny jak budou vypadat.




30.10.2020 19:06

Frakci si nyní můžeš vytvořit u NPC na obecním úřadě v Blueberry. 😉

3.11.2020 16:57
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~58