Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

❗️ Dodge Viper - Oprava ❗️

SilveR

Hráč

45
29.9.2024 13:13, naposledy upraveno 29.9.2024 13:41 uživatelem SilveR

Dobrý deň, ako vlastník Dodge Viperu ma neskutočne štve aký je podvozok tohto auta. Už je cez pol roka urobená oprava tohto modelu a furt to nikto nebol schopný zmeniť. Opravuje sa furt niečo ale takáto vec čo zaberie možno 5 minút tak sa nedokáže opraviť... síce áno tato opráva je iba pre hráčov/adminov ktoré vlastnia toto vozidlo ale sme furt hráči/admini ktorý majú problém s týmto vozidlom. Nieje normálne aby sa každý vjazd aleby vyjazd z garaže poškodila nejaká časť karosérie a potom na to doplácame tým že musia furt platiť opravy, kvôli tomu že niekto ma problém vyriešiť 5 minútovú záležitosť. Taktiež není príjemne že idem po ceste šuchnem troška nejakú textúru a letím do nejakej pevnej textury ktorá totálne zničí stav vozidla. Keď chcem opravu cez report tak to každý ignoruje a potom zas doplácam na to ja, celková oprava toho výjde na cca 180.000.-kč a keď chce človek na tom jazdiť furt tak to jednoducho nejde pretože úžasný podvozok si povedal že nieje deň na jazdenie s tým autom. Budem rád keď sa zameria pri ďalších opravách aj na opravu pre malú skupinu ľudí a nebude sa na nás zvysoka kašlať... 

Kontaktujte @Holub keď sa bude chystať oprava tohto modelu pošle vám všetko čo bude k tomu treba. Budem si úprimne moc vážiť keď sa táto tiež budem rád ak sa nejaké chyby podobnému tejto opravia aj na ostatných vozidlach.

S láskou,
         SilveR. ❤️

29.9.2024 14:09

To je jako nějaký nový způsob, kterým Toast upozorňuje na to, že se nenahrály jeho opravené modely na server? Nerozumím moc pointě příspěvku, až se k modelům dostaneme, tak se k nim dostaneme.

SilveR

Hráč

45
29.9.2024 15:04, naposledy upraveno 29.9.2024 15:09 uživatelem SilveR

Nie to je môj osobný názor na toto vozidlo a verím že veľa ľudí ktorý malý príležitosť si ho vyskúšať tak majú ten istý názor.

Je zaujímavé že tomu nerozumieš keď to máš priamo v názve topicu... neviem čo je ťažké pochopiť pointu príspevku keď viditeľne poukazujem na opravu modelu..

Holub s týmto topicom ma spoločné jediné to že práve ON urobil opravu modelu, a keď že je to hráč ktorý sa snažil prispieť nejakým štýlom serveru tak by som od vašej strany očakával lepší prístup, nemyslím si že je ťažké prenahrať model, človek vám to prípravy na zlatom podnose a dávate tomu viac menej totálny ignor.

Nikto ma nenútil k tomuto aby som to sem písal, ale pochybujem že by mi niekto v tickete odpovedal alebo by sa nejak riešil, keď vidím ako funguje ticket systém. Tú to je aspoň verejne a vidíme váš prístup k problematike.
A ak sa mam vrátiť k Holubovi tak vy môžete byť jedine radi že vám s týmto niekto pomohol a venuje sa tejto problematike tak si myslím že mu môžete poďakovať a nie ním pohŕdať.

Každopádne už sa tu k tomu nejdem vyjadrovať, neprišiel som si tu vymieňať argumenty ale prišiel som sem riešiť podvozok Viperu. 

29.9.2024 16:36

Práce na 5 minut to není, musí se vše řádně otestovat, než se cokoliv pustí na server, takže to je spíš tak hodina plus pak případná práce navíc pro všechny pokud se zjistí, že je něco špatně a je potřeba to dál upravit.

Ticket od něj na tuto záležitost jsem teď hledal a ani nenašel. Pod jeho jménem nic s modely mezi tickety nevisí. My si jeho nabídky pomoci vážíme, ale napsat mu o to aby mi něco poslal (jak navrhuješ) se moc nenabízí, když si mě a několik dalších lidí zablokoval a opustil LS Discord. Já jsem aktuálně nemocný a nebudu si tu hrát na detektiva.

Ke mně se kdysi dostala informace, že něco takového existuje a že můžu kontaktovat Dzardyse nebo Holuba až na to budu mít čas. Od té doby se ke mně dostávají pouze urážky, protože to ještě nahrané není a i osobní útoky. A to od celé skupiny hráčů, počínaje asi tak týdnem poté co jsem o té úpravě poprvé slyšel. Taková forma pomoci nejenom není příliš šlechetná, ale nedodává mi moc velkou motivaci se tím zabývat. Nejtěžší na téhle práci není samotné nahrání, ale komunikace. Já nemám úplně zapotřebí poslouchat více urážek, než se mi i tak denně dostává a doprošovat se nějaké spolupráce. Jediný, kdo mi to připomněl slušně byl Dzardys a ten moc dobře ví, jaká nálada tu kolem toho panuje.

Když je ke mně někdo agresivní, tak si často držím odstup a nechávám ho vychladnout, abychom se o tom mohli rozumně pobavit, až bude vzduch čistější. Nepotřebuju ve své práci zbytečný tlak navíc.

Pro kontributory (hráče, kteří chtějí pomoct serveru jako dobrovolníci např. s modely a podobně) jsme měli v plánu samostatný program, který ale selhal dřív než začal a to právě kvůli obavám ze stejného stylu komunikace. Je to demotivující pro všechny, zejména pak i ostatní, kteří by chtěli nějak podobně pomoci a dostávají se k nim informace jen z jedné strany.

Holub

Hráč

54
17.10.2024 15:05, naposledy upraveno 17.10.2024 15:05 uživatelem Holub

Tak, jde se vyvracet další lži od @Rataj aneb když nechci něco dělat, hodím vinu na jiné. Ty modely dávno máš, dokonce s instrukcemi, které máš ke každému z modelů na githubu. Pokud to tam teda Dzardys skutečně nahrál, že ano...

"Ticket od něj na tuto záležitost jsem teď hledal a ani nenašel. Pod jeho jménem nic s modely mezi tickety nevisí."

Logicky nebudu pracovat s nefunkčním systémem. Proč taky, když na jednu z kontribucí, co jsem nabízel už v roce 2021(!), mi bylo zodpovězeno až o TŘI ROKY POZDĚJI (a to jen díky tomu, že Dzardys byl té lásky). O krádežích souborů přiložených k ticketům nemluvě. Pokud někoho zajímá ID ticketu, tak je to ID 2447.

"My si jeho nabídky pomoci vážíme, ale napsat mu o to aby mi něco poslal (jak navrhuješ) se moc nenabízí, když si mě a několik dalších lidí zablokoval a opustil LS Discord. Já jsem aktuálně nemocný a nebudu si tu hrát na detektiva."

Ale ho... vážíš! Kdyby sis téhle nabídky vážil, tak by komunikace a řešení celé věci vypadalo úplně jinak! Navíc z lidí na LS jsem si zablokoval pouze jednoho člověka. Pokud sis nezavřel "konverzaci" (uvidíte dále proč), tak bys to v klidu našel. Nelze mě zkontaktovat pouze díky tomu, že nesdílíme žádný server (a upřímně odmítám žádostí lidí z LS, se kterýma se nemám o čem krom MTA či tohohle bavit). A opravdu nemám potřebu být na vysoce toxickém serveru, kde zjevně o výpomoc s věcmi ZDARMA nejeví sebemenší zájem. Takže žádná detektivní (nebo defektivní práce, vyberte si) práce, jen lenost.

Navíc není potřeba mě jakkoliv kontaktovat. Modely buďto máš (Dzardys je commitnul v rámci githubu), nebo k nim má právě Dzardys přístup. To opět nasvědčuje tomu, že se jen snažít zakrýt svou lenost a nekompetenci mým odchodem.

"Nejtěžší na téhle práci není samotné nahrání, ale komunikace. Já nemám úplně zapotřebí poslouchat více urážek, než se mi i tak denně dostává a doprošovat se nějaké spolupráce."

A já snad mám potřebu se nějak doprošovat, aby se vůbec "velectěný Rataj" obtěžoval něco dělat? Ještě, když to má doslova jako na zlatém podnose bez žádných nákladů? Neřekl bych křivého slova, kdybych za ty modely něco chtěl. S těmi modely jsem chtěl, ať mají hráči pro jednou něco příjemného mimo sporadický update, nebo výsměch jako v případě Kika ve věci radarů.

Mimochodem jsem rád, že se ke mně přímo od člověka, se kterým jsem tyhle modely řešil, dostala informace, že tenhle rok ty modely na serveru nebudou.

"Jediný, kdo mi to připomněl slušně byl Dzardys a ten moc dobře ví, jaká nálada tu kolem toho panuje."

Opět další lež.

"Když je ke mně někdo agresivní, tak si často držím odstup a nechávám ho vychladnout, abychom se o tom mohli rozumně pobavit, až bude vzduch čistější. Nepotřebuju ve své práci zbytečný tlak navíc."

Zato přístup ala "dělám mrtvého brouka" je vysoce efektivní a vůbec "není" toxický, že? Ignorace vůbec není řešení. ;)

"Je to demotivující pro všechny, zejména pak i ostatní, kteří by chtěli nějak podobně pomoci a dostávají se k nim informace jen z jedné strany."

Pro mě je demotivující tvůj přístup. Nic jiného. Ostatně když si něco vybrečí něco z tvých kamarádů, je to na serveru do pár dnů (viz naviják, který zůstal jen pro hasiče i když měl potenciál pro další využití), nebo za to nenechá několik tisíc (a jako pardón, fakt nemám potřebu někomu jako je Rataj peníze i finální produkt). Sleduju to ve vícero věcech tady - třeba blueprint handlingy, kde ten můj k nacenění ZÁHÁDNĚ dodnes nebyl řešený. A odpověď na otázku "pRoČ tO nEnÍ v TiCkEtEcH jAkO hLaVnÍm PrOsTřEdKu KoMuNiKaCe S AT?" máte všichni hned v prvním bodě.

Očekávám haha a různé reakce ze strany tvých pochlebovačů, ale IDGAF. A mimochodem - děkuji člověku, co mě na tohle vlákno upozornil, za info.

TLDR verze - Modely už dávno máš, tak to neházej na mě. 

17.10.2024 16:31

Já ti, Holube, děkuji za pěknou slohovku. Naštěstí přiložené náhodné obrázky a tvrzení nijak nevyvrací cokoliv, co jsem řekl a tak mé „lži“ není potřeba nějak dále obhajovat. Tak také přikládám náhodný obrázek a můžeme se posunout k něčemu předmětnějšímu.

Adresovat budu pouze dvě věci. Ticket jsi si nepodal, protože cituji: „Logicky nebudu pracovat s nefunkčním systémem.“ On ten „nefunkční“ systém má nějaký důvod, byť ano - na některé věci se čeká dlouho. Nejsi tu sám, v průběhu dvou týdnů se nám na serveru prostřídá přes 500 hráčů a spousta z nich má nějaké požadavky. Některé jsou prioritní, některé méně. Však víš, jak to funguje. Možná kdyby tvoji kamarádi věděli, že to v ticketech ani není, nemuseli by o mně říkat věci jako, cituji: „keď ten zkurvetý žid začne robiť tickety.“

Druhá věc, ke které se vyjádřím, je tvůj handling blueprint. Tvrdíš, že záhadně nebyl řešený a že v ticketech není. No kdyby v ticketech nebyl, tak tě mohu ujistit, že by opravdu nikdy řešený nebyl, protože právě do tohoto „nefunkčního“ systému to patří. Naštěstí však lžeš pro změnu ty a v ticketech nějaký tvůj handling blueprint skutečně visí a čeká na Wrighta. Respektive teď už nečeká, protože jsem se jej opět ujmul já, jelikož jsi požádal o refund. Peníze jsem ti poslal na účet. Určitě je využiješ nějak lépe, něčím co ti skutečně udělá radost, když tady tě to očividně jen rozčiluje.

„Mimochodem jsem rád, že se ke mně přímo od člověka, se kterým jsem tyhle modely řešil, dostala informace, že tenhle rok ty modely na serveru nebudou.“

K tomuhle už jen závěrem dodám, že mě tato věta řádně pobavila a já ti děkuji za informaci. Jsem rád, když se ke mně dostanou informace o plánech serveru od lépe informovaných lidí, než jsem já.