Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrhy od hráčov na jednom mieste

SilveR

Hráč

43
1.10.2024 20:48

Ahójte, rozhodol som sa že sem spíšem čo by sa mohlo pridať na Skimo prípadne sa upraviť, návrhy budú spísane z Discordu zo sekcie #navrhy pritom budú napísane aj mena kto návrh napísal, verím že týmto štýlom to uľahčí prácu aj Ratajovi a ostatným ktorý sa na vývoji podieľajú keď to budú mať spísane na jednom mieste. A ostatný hráči sa tiež budú môcť pozrieť aké návrhy sa riešia.

Dám sem zoznám návrhou mohli dávať zmysel z celkového hľadiska. 

• Pridať sporákom možnosť grilovať steaky tak ako je tomu pri grilloch. - @LegitZett
  • Zdražiť obyčajné vysielačky, nakoľko sa využívajú viac ako telefóny, což je trochu nereálne. - LegitZett 
  • Konečně udělat to, aby to smajlíky typu - ":D" - psalo jako smích do /tc chatu. - @Kolpanek
  • Ak niekto násilne otvorí dvere alebo zámok, script by automaticky zabránil ich opätovnému uzamknutiu. - @KIK0

• Ak by hráč chcel zamknúť dvere, zobrazila by sa mu správa, aby si zaRPil výmenu zámku, a následne by podal report, kde by admini mali príkaz na opravu zámku. - KIK0

• Ešte realistickejšie by to bolo, keby sa pri tom automaticky zmenil aj kľúč od daného zámku. - KIK0

• Prosím o prídanie pravidla ktoré by zakazovalo "vyprázdnoňovanie" inventáru v doloch, väčšina ľudí má len "snahu" o to aby si to nejaký hráč vzal a predal, lebo aj plný inventár kameňa stojí 20 tisíc, ale zbytočne to zasiera tie doly a zbytočne to aj seká ak je v doloch 100 itemov na zemi. Predtým ako niekto začne písať pravidlo 0 tak nie, nie každý hráč si pomyslí že pravidlo 0 toto zahrňuje. On ma len snahu aby pomohol nejakému inému človeku. To pravidlo by mohlo obsahovať to, ak už hráčovi prekáža nejaka surovina tak aby ju nejakým vhodným RP zničil/ohdodil a následne ju zničil aj v inve. - KIK0

• Možnosť pridať autokameru aj na motorku, v realite to je bežná vec, existuje mnoho stojanov na upevnenie kamery, netuším vlastne prečo to už nie je pridané. - KIK0

• Odebrat možnost "Nastoupit jako řidič" z návěsu. Ne že by to bylo nereálné, ale scriptově tam nejde vlézt jinak, než tímhle, takže hádám, že to není záměr. - @Jackal

• Pridať možnosť odobrať aj zámok z interiéru. Teraz fungujú len kamery a alarm, myslím si však, že by sa to mohlo pridať aj na zámky. Ak si na dvere nainštalujem napríklad elektronický zámok a po nejakom čase budem chcieť ten dom predať a kúpiť niekde inde, prečo by som ho tam nechával? Radšej si ho vezmem a dám do nového domu, rovnako ako bezpečnostnú vložku či bezpečnostný zámok. U toho elektrického asi chápem, že je to kvôli tomu, aby sa zámok kupoval a generoval príjem, ale práve tu si myslím, že by to malo ísť, ak niekto investuje OOC financie a potom to nemôže využiť." - KIK0
  • Pridať pravidlo ktoré by dovoľovalo hráčom "skip /zzs" ak by boli v blízkosti nemocnice. Príde mi ako nezmysel čakať na /zzs ak je hráč pri nemocnici, Personal nemocnci stojí za dverami, pozerá sa na zranenú osobu a povie si "Ahhh, síce tam krváca, asi aj zomiera ale nech si počká na sanitku!" Príde mi to ako totálny nezmysel, to pravidlo by mohlo byť na spôsob pravidla 7, kedy by to dovoľovalo na 50 metrov. - KIK0
  • Na každé vozidlo určiť koeficient podľa ktorého by sa rátala cena tuningu na dané vozidlo. Lacné/staré vozidlá by mali ten koeficient nižší a naopak, drahé, typu A8, nové mercedesy atď. By mali tento koeficient vyšší. Čo by znamenalo, že na staré bávo by motor s turbom stál 180 tisíc, no na takú A8 by to mohlo byť kľudne 300-400 tisíc. *Nový money void pre zlepšenie ekonomiky *Realistickejšie ceny tuningu pri rozdielnych vozidlách *Pridalo by to trochu viac RP pri naceňovaní jednotlivých dielov - LegitZett
  • Odstrániť item hydrauliky z obchodu, nainštalovať by ho vedel iba Admin (rovnako ako aj keď ho chce niekto odinštalovať). Predišlo by sa tomu že hráči tu hydrauliku dávajú do každého vozidla z dôvodu že sa z nízkej RX 7 stane Jeep do off-roadu. - KIK0

• Odstrániť možnosť kúpiť palice marihuany od dealerov a ponechať len semiačka. - LegitZett
  • Možnosť odstraňovať časti auta po kusoch (kapota, dvere, narazniky), pokiaľ to by bolo možné. Prípadne aj že by to malo vplyv aj na handling. - Redrey

• Možnost nastavit na M2 vysílačku staré dobré šumění, místo toho pípání, když má bejt "programovatelná" podle item descriptionu...prosím...to pípání jak při collectnutí pointu ve hře na přelomu tisíciletí je fakt hrozný. - Jackal
  • Pridať aj príkaz /plow na hovorenie do telefonu potichu - LegitZett
  • Nové mobily, možno pripomenutie Ratajovi na dokončenie - https://ratt.cz/nbrt2.mp4 - měl jsem tu rozpracovaný nový systém mobilů obecně, ale tenhle projekt/update je teď pozastavený a odložený na neurčito, jiné updaty mu budou předcházet a nemohu slíbit zda vůbec někdy ty nové telefony budou, je to spousta práce co jsem si tam navymýšlel a teď dělám na něčem jiném - Rataj

• Povolit přeposílání barelů ropy mezi osobou a firmou. - lolsk :HU:

• Prídam sem zdovolením aj moje návrhy ktoré som ešte nikam nepísal ale keď už to tu robím tak ich sem pár pridám

• Zlepšiť / zmeniť textury na spoileroch v tuning module, momentálne spoilere sú za mňa otrasné, s tým aj keď ich prefarbím tak sa nedajú pekne prifarbiť k autu a vyzerá to jak pokazená textura.
  • Zlepšiť upravovanie spoilerov v tuning module, nedajú sa pekne napozicovať buď sú moc v karosérií alebo lietajú.
  • Pridať to aby sa kufor otváral spoločne so spoilerom

• Zlepšiť fishing script, pridať mapping na predávanie rýb, spomaliť chytanie rýb, dať reálnejšie hmotnosti + názvy rýb, pridať výbavu na rybarenie do lode napr. kýbeľ na ryby / vaňu na ryby, pridať itemy rýb aspoň 15 druhov od malých po veľké. Vykupne ceny rýb aby sa rovnali priblížne ekonomike na servery.
    Možnosť variť ryby a pod..

• Zväčšiť zárobok za /security aspoň na 10 - 15tisic, momentálne človek môže dostať od 4-10 tisíc a tých 10tisic aj tak malo kedy dostanem, príde mi to malo oproti momentálnej ekonomike

Niektoré návrhy som sem nedával lebo mi buď prišli zbytočné alebo nie moc dobré vysvetlené ak máte záujem si pozrieť viacero návrhou od hráčov/adminov môžete si postupne pozrieť Leosight Discord #navrhy dajte si do výhľadavania - Skimo RP / Skimo a vybehnú vám návrhy. 

S pozdravom,
                 SilveR.