Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozhovory #18 | admin FLYER|

DJDave

VIP

22
7.10.2024 14:22, naposledy upraveno 7.10.2024 14:29 uživatelem DJDave

Zdravím všechny! Dnes jsem si pozval na rozhovor fláju který se nám tu krásně rozepsal a jsem hodně rád že semnou rozhovor udělal. Určitě mrkněte na oficiální discord LS a to konkrétně téma mých rozhovorů, kde můžete podávat návrhy a také si můžete zasoutěžit. Do budoucna mám opět v plánu udělat nějakou soutěž o kredity. Teď se vklidu usaďte, dejte si něco dobrého k jídlu či pití a užijte si tenhle rozhovor.

Rozhovor s Flájou

1. Jak jsi se dostal na Skimo a co tě k tomu vedlo?

LeoSight.cz

2. Můžeš nám říct příběh za svou přezdívkou? Jak tě napadla?

3. Máš skvělé RP. Jakou radu bys dal nováčkům, aby se v RP zlepšili?

5. Jaký byl nejsložitější problém, který jsi musel jako admin na Skimu řešit?

6. O tobě většina lidí ví, že děláš skiny. Jak je náročné se tohle naučit a měl by jsi třeba nějaké rady jak začít?

7. Máš nějaké oblíbené jídlo, na které nedáš dopustit?

10. Jaká byla tvoje nejzábavnější nebo nejvíc nezapomenutelná RP akce na Skimu?

14. Jaký byl tvůj největší trapas, na který vzpomínáš s úsměvem?

K tomuto mě nic nenapadá. Zatím ještě nevzpomínám na svý trapný momenty s úsměvem. Ještě stále nad vším akorát těžce cringuju.

15. Co bys dělal, kdybys měl neomezené množství peněz?

Zajímavá otázka. Přístup k neomezenému množství peněz by ze mě udělal zároveň i nejmocnějšího člověka na planetě, mohl bych v podstatě tvárnit celý lidstvo. Asi bych to udělal tak, že ze začátku bych si náhodně užíval peněz, kupoval si co chci, dělal si co chci, whatever it is, a svým nejbližším bych hromadu peněz dal. Poté, co by mě to přestalo bavit by začala ta pravá "zábava", protože v mžiku bych mohl prostě vymýtit hladomor, mohl bych zajistit všechny potřebné prostředky pro výzkum nemocí a nových technologií. Myslím, že bych musel být opatrný, abych své neomezené množství peněz neznehodnotil tím, že bych je prostě jen všude rozhazoval. Každopádně teda hodil bych peníze na jídlo a do výzkumu nemocí a prioritně bych asi zajistil, aby co nejrychleji došlo k vzniku opravdové AI a s ní technologické singularity(AI se bude učit sama od sebe, extrémně rychle). Od vzniku technologické singularity by pak mělo být jednoduchý zajistit vznik úplně sci-fi věcí, jako třeba meziplanetární či mezihvězdný pohon, nebo třeba i full-dive VR, a samozřejmě léčba jakékoli nemoci, včetně zastavení stárnutí. Upřímně si myslím, že opravdu nic není nemožné, a neomezené množství peněz by mohl být dobrý prostředek k tomu dosáhnout doslova čehokoliv bych chtěl.

16. Poslední otázka. Máš nějaký sen, který by sis v životě chtěl splnit?

Chtěl bych se stát dostatečně dobrým programátorem na to, abych mohl pracovat v té nejlepší firmě co possibly budu moct najít a vydělával hodně peněz. Zároveň bych chtěl umět dělat, a prodávat svůj skill v 3D grafice, ať prodáváním modelů, anebo děláním zakázek, na tom už nezáleží. Od toho se asi pak odvíjí vše ostatní - vlastnit dům nebo byt, auto(asi bych chtěl Nissan GT-R) atd.

Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!

@FLYER