14. Jaký byl tvůj největší trapas, na který vzpomínáš s úsměvem?
K tomuto mě nic nenapadá. Zatím ještě nevzpomínám na svý trapný momenty s úsměvem. Ještě stále nad vším akorát těžce cringuju.
15. Co bys dělal, kdybys měl neomezené množství peněz?
Zajímavá otázka. Přístup k neomezenému množství peněz by ze mě udělal zároveň i nejmocnějšího člověka na planetě, mohl bych v podstatě tvárnit celý lidstvo. Asi bych to udělal tak, že ze začátku bych si náhodně užíval peněz, kupoval si co chci, dělal si co chci, whatever it is, a svým nejbližším bych hromadu peněz dal. Poté, co by mě to přestalo bavit by začala ta pravá "zábava", protože v mžiku bych mohl prostě vymýtit hladomor, mohl bych zajistit všechny potřebné prostředky pro výzkum nemocí a nových technologií. Myslím, že bych musel být opatrný, abych své neomezené množství peněz neznehodnotil tím, že bych je prostě jen všude rozhazoval. Každopádně teda hodil bych peníze na jídlo a do výzkumu nemocí a prioritně bych asi zajistil, aby co nejrychleji došlo k vzniku opravdové AI a s ní technologické singularity(AI se bude učit sama od sebe, extrémně rychle). Od vzniku technologické singularity by pak mělo být jednoduchý zajistit vznik úplně sci-fi věcí, jako třeba meziplanetární či mezihvězdný pohon, nebo třeba i full-dive VR, a samozřejmě léčba jakékoli nemoci, včetně zastavení stárnutí. Upřímně si myslím, že opravdu nic není nemožné, a neomezené množství peněz by mohl být dobrý prostředek k tomu dosáhnout doslova čehokoliv bych chtěl.
16. Poslední otázka. Máš nějaký sen, který by sis v životě chtěl splnit?
Chtěl bych se stát dostatečně dobrým programátorem na to, abych mohl pracovat v té nejlepší firmě co possibly budu moct najít a vydělával hodně peněz. Zároveň bych chtěl umět dělat, a prodávat svůj skill v 3D grafice, ať prodáváním modelů, anebo děláním zakázek, na tom už nezáleží. Od toho se asi pak odvíjí vše ostatní - vlastnit dům nebo byt, auto(asi bych chtěl Nissan GT-R) atd.
Tímto bych ti chtěl poděkovat za rozhovor a přeju ti hodně štěstí jak v osobním životě tak v herním světě!
@FLYER
Pokud se vám rozhovor líbil, budu rád když mi napíšete na můj discord nebo instagram a též budu rád když mi tam napíšete nějaké návrhy koho mám oslovit na další rozhovory. Máme ještě dost rozhovorů před námi takže se máte na co těšit.
Díky za podporu a přeji hezký zbytek dne.
DJDave