Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Informace] Kdo jsme?


29.10.2020 23:26, naposledy upraveno 7.3.2021 03:26 uživatelem SedliX

ZDRAVOTNICKÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA SAN ANDREAS

výjezdové stanoviště Montgomery


Kdo jsme?

Zdravotnická záchranná služba San Andreas zajišťuje na území stejnojmenného státu odbornou přednemocniční péči. Výjezdové stanoviště Montgomery vyřizuje primární výjezdy v oblasti mezi Palomino Creek a Blueberry. Jsme podřízeni centrálnímu dispečinku integrovaného záchranného systému v Los Santos, na který se můžete obrátit 24 hodin denně, sedm dní v týdnu a 365 (6) dní v roce na tísňové lince 911.

Naše výjezdové stanoviště

Můžeme se pochlubit moderním stanovištěm, které bylo otevřeno počátkem října v roce 2020. Stanoviště sdílíme s Hasičským záchranným sborem, můžeme proto spolupracovat při plánování výjezdů, vzdělávání personálu, aj. Výjezdovou pohotovost na stanici držíme 24/7. Najdete na jihovýchodním okraji města Montgomery, pokud pojedete po příjezdové cestě Fern Ridge. 

Naše posádky

Zajišťujeme primární výjezdovou pohotovost v oblasti mezi Palomino Creek a Blueberry. Na žádost centrálního dispečinku IZS vysíláme posádky RZP vedené zdravotnickými záchranáři a RLP vedené lékaři. V neposlední řadě disponujeme technikou pro koronera. Pokud máme volnější den, zajišťujeme na žádost nemocnic také sekundární převozy pacientů.


Jak volat na tísňovou linku 911 v případě zdravotního problému?

  • Vytočte na svém mobilním telefonu tísňovou linku 911. Poté, co Vás dispečer přivítá na tísňové lince, představte se a uveďte Vaši přesnou adresu. Pokud adresu nevíte, poptejte se ostatních lidí v okolí, nebo nechte zavolat je. Jste-li na místě sám/sama, poohlédněte se po sloupech veřejného osvětlení, železničních přejezdech a tzv. rescue-pointech. Na sloupech veřejného osvětlení a semaforech při železničních přejezdech můžete najít unikátní číslo, které dispečerovi prozradí Vaši pozici. Rescue pointy se nachází na turistických trasách a cílech, bývají obvykle označeny jedním písmenem a číslem. 
  • Popište dispečerovi situaci. Víme, že volání na tísňovou linku může být stresující, ale pokuste se zůstat klidní. Dispečer se Vás bude doptávat na informace, které potřebuje vědět pro odeslání té nejlepší možné posádky, proto nezavěšujte.
  • Připravte si plán, jak se k Vám dostanou záchranáři. Řekněte dispečerovi, jestli jste venku či v budově. Pokud můžete, pošlete někoho vstříc přijíždějící sanitce. Není-li to nutné, nenechávejte zraněného o samotě. Máte-li doma psa či jiného domácího mazlíčka, zavřete jej před příjezdem záchranářů.
  • Řiďte se instrukcemi dispečera. Hovor ukončuje dispečer, proto nezavěšujte.

Kontakty

Ředitel výjezdového střediska ZZS:

N/A

tel.: <bude doplněno>

e-mail: <bude doplněno>

 

Vedoucí lékař posádek ZZS:

MUDr. Tomáš Beneš, Ph.D.

tel.: 348-928

e-mail: tomas.benes@smail.ic

 

Vedoucí záchranář výjezdového stanoviště:

MUDr. Matěj Včelín

tel.: <bude doplněno>

e-mail: matej.vcelin@smail.ic

 

Vedoucí záchranář výjezdového stanoviště:

MUDr. Ryan Harper

tel.: <bude doplněno>

e-mail: ryan.harper@smail.ic


 


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo