Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Neziskové organizace, aneb jak šel s nimi čas - TSRC


Brumik

Hráč

43
včera v 18:43

Neziskové organizace, aneb jak šel s nimi čas
Technické služby Red County


 Někteří obyvatelé nemají ani tušení, jaké organizace stát dotuje a je nimi zajištěna bezpečnost, čistota či se zaobírají něčím jiným. Dovolte mi, abych vás uvítal v první části článku ,“neziskové organizace, aneb jak šel s nimi čas”, zabývající se Technickými službami Red County.

 Technické služby Red County hrajou klíčovou roli v zajišťování udržitelné infrastruktury a čistoty v Red County. Organizace byla založena s cílem přispět ke zlepšení kvality života obyvatel konkrétně v roce 2020 žádostí Pavla Smitha a Merricka Masona.


obr. 1. ilustrační fotografie TSRC


 První zmínka, o TSRC , připadá na datum 11.11.2020, kdy byl sepsán dokument pro tehdejší krajské zastupitelstvo a to v následujícím znění “Dňa 11.11.2020 na základe zákona č. 5/2020 článok 3 § 8 o podanie registrácie neziskovej organizácie si fyzická osoba Ing. Pavel Smith žiada podľa uvedeného paragrafu dane uplatnenie na firmu “Technické služby” ktoré by sprevádzalo správný chod obcí spadajúcich pod Krajské zastupiteľstvo ako také.. V dokumentu je taktéž přiblížena práce, kterou se technické služby zabývají i dnes: Presné zameranie na obce Montgomery, Blueberry, Palomino Creek a Dillimore naďalej sprevádzanie starostlivosti v odseku Red County. Daná firma by sa presne zameraná na čistotu, údržbu ciest, údržbu odpadu, čistotu ciest a lesov/parkov..

 V této organizaci se za dosavadní 4 roky vystřídalo i několik ředitelů, kteří měli své cíle a vize. Tabulku ředitelů si můžete prohlédnout níže.

obr. 2. ilustrační fotografie ředitelů TSRC


 Během svého působení se TSRC potýkalo s několika problémy. Mezi největší problém, který TSRC zastihl, byl téměř nulový zájem o práci. Na konci roku 2022 a začátku roku 2023, počet zaměstnanců (včetně vedení) nepřekročil číslo 6. Téměř nulový zájem o práci byl zapříčiněn z důvodu nízkého platového ohodnocení, avšak dne 14.11.2023 kongres odsouhlasil zvýšení MPMSFO (maximální povolená mzda státem financovaných organizací) a od té doby byl zájem o práci mnohem větší.

obr. 3. graf znázorňující aktivitu formou výjezdů


 A jak si vedou technické služby v nynější době? Aktuálně je zaměstnáváno u TSRC 17 zaměstnanců, na konci první čtvrtiny roku 2024 nově spustilo vedení náborové řízení i do dobrovolnického týmu, ve kterém jsou 3 členi. Vedení TSRC stále propaguje svůj nábor na IRIS účtu @technickesluzby, kde jsou v pravidelných intervalech přidávány nové příspěvky. 

 Vedení také pořádá pravidelné akce za účelem zvýšení nejen propagace, ale i aktivity zaměstnanců. Jsou pořádány také soutěže za stejným účelem. V tomto roce byla podána i žádost kongresu za účelem zafinancování zakoupení domény tsrc.ic, polepu na dodávku a nové sídlo. 

obr. 4. ilustrační fotografie TSRC


 Doufáme tedy, že se technické služby budou dále rozvíjet jen pozitivním směrem.

Za Red County News,
John Dreilor


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

ŘÍJEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Navaro (3600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Navaro

250Kč dnes v 05:16

p0KyX

150Kč včera v 21:03

DarkEvilBetty

25Kč včera v 20:27

Nejnovější uživatelé
Iginko66

Registrován 21.10.2024

Ndie

Registrován 21.10.2024

CJkoo

Registrován 20.10.2024